Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokytojaujančių lituanisčių kampelis

senjoras berniukas biggrin.gif
user posted image
gal ir semantizmas g.gif pastebėjau, kad kartais skirtinguose vadovėliuose skirtingai įvardijama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 12 13, 22:18)
senjoras berniukas biggrin.gif

Gražuolis - siunčiam jam oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 12 13, 20:42)
Pagal 6.1 punktą būtų DKK, bet kviesti ne slinkties vksmž. Taisyti čia reikėtų pagal 6.2 punktą, kur siekimo vksmž.

Tu kaip visada teisi mirksiukas.gif Pamačiau žodį „apklausa“ ir nebesigilinau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2008 12 14, 10:44)
Tu kaip visada teisi mirksiukas.gif Pamačiau žodį „apklausa“ ir nebesigilinau cool.gif

Aš irgi pirmiausia į tai atkreipiau dėmesį, bet paskui pamačiau, kad dar ir kitas punktas yra smile.gif
Atsakyti
AŠA, oi, koks grazuolis augintinis bigsmile.gif Ir Sophi katinas labai mielas smile.gif

Aš vėl turiu sakinuką ax.gif
Plėtoti ir populiarinti krepšinio sportą Lietuvoje, panaudoti jį kaip fizinio auklėjimo, sveikatos stiprinimo, poilsio bei laisvalaikio pravedimo priemonę
Ar nereikėtų keiti viso sakinio? g.gif Ar tas pravesti čia negalėtų būti, nors jis ir nelabai geras, bet kuo jį pakeisti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 14 gruodžio 2008 - 14:07
vietoj pravedimo man tinkamiau būtų organizavimo, krepšinio sportą rašyčiau tiesiog krepšinio
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 12 14, 14:03)
Ir Sophi katinas labai mielas smile.gif

Katytė bigsmile.gif
Aš vėl turiu sakinuką ax.gif
Plėtoti ir populiarinti krepšinio sportą Lietuvoje, panaudoti jį kaip fizinio auklėjimo, sveikatos stiprinimo, poilsio bei laisvalaikio pravedimo priemonę

Mano variantas:
Plėtoti ir populiarinti krepšinį Lietuvoje, skatinti jį kaip fizinio auklėjimo, sveikatos stiprinimo, poilsio ir laisvalaikio organizavimo priemonę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 14 gruodžio 2008 - 17:48
QUOTE(AŠA @ 2008 12 14, 16:30)
vietoj pravedimo man tinkamiau būtų organizavimo, krepšinio sportą rašyčiau tiesiog krepšinio

QUOTE(Sophi @ 2008 12 14, 17:48)
Katytė bigsmile.gif

Mano variantas:
Plėtoti ir populiarinti krepšinį Lietuvoje, skatinti jį kaip fizinio auklėjimo, sveikatos stiprinimo, poilsio ir laisvalaikio organizavimo priemonę.

Aciu 4u.gif O katyte nebloga vietele susiradus ir isitaisius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 12 14, 23:22)
Aciu 4u.gif O katyte nebloga vietele susiradus ir isitaisius biggrin.gif

Ten jos soliariumas bigsmile.gif O mėgstamiausia vieta - ant "laptopo" klaviatūros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 12 15, 13:03)
Ten jos soliariumas bigsmile.gif O mėgstamiausia vieta - ant "laptopo" klaviatūros doh.gif

hihihi.gif
Turejau kazkada katina, kurio mylimiausia vieta buvo miegot ant magnetofono. o jei dar saule sviesdavo, tai parpdavo jis ten visa diena biggrin.gif
Atsakyti
na, gudriosios galvelės, kaip pakeisti "užklijuoti langus" (kad kam ne kam neatrodytų, jog norime užklijuoti ne stiklus, o tik rėmus ar ką ten g.gif )
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 12 16, 16:06)
na, gudriosios galvelės, kaip pakeisti "užklijuoti langus" (kad kam ne kam neatrodytų, jog norime užklijuoti ne stiklus, o tik rėmus ar ką ten g.gif  )

Čia ta prasme, kai būna kiauri g.gif

Kokia sostinėj čiuožykla blink.gif Išvažiavau susitikt su viena supermama - teko apsisukt ir grįžt namo pėstute doh.gif
Atsakyti