Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokytojaujančių lituanisčių kampelis

QUOTE(Sophi @ 2009 03 12, 19:56)
Koks AŠOS avataras wub.gif

ačiū 4u.gif reikia nors kiek gyvenimą paspalvint... kartas nuo karto tik randu laiko ir jėgų įlįst čia... bet gal kitą savaitę tai jau ir su klausimais apsireikšiu doh.gif nes šią saviatę nebeturiu nei jėgų, nei noro, nei sveikatos kovot... tris kartus pasakau, kad "reikia taip", jei manęs po sekundės vėl klausia nusispjaunu mintyse ir sakau "rašykit kaip norit"... tada įlendu į SM, pažiūriu į avatarą ir... vėl į darbą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 03 12, 23:15)
tada įlendu į SM, pažiūriu į avatarą ir... vėl į darbą  cool.gif

4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
wacko.gif
Straipsnio autorius daro išvadą, kad X apmąstymai yra filosofiškai pagrįsti ir turėtų suskambėti kaip gyvas balsas šiuolaikiniame pasaulyje vykstančiose diskusijose apie kultūrą.
Angliškai
The author concludes that the points of X reflections are philosophically confirmable and that he should be introduced as a living voice in on-going philosophical discussion about culture.

Gal bent jau ...šių laikų diskusijose apie kultūrą?
Bet tas gyvas balsas unsure.gif
Gal išvis keisti ...turėtų išjudinti/atnaujinti šių laikų diskusijas apie kultūrą, bet nelabai man schmoll.gif
...naujas žvilgsnis? Bet i ką? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalija: 15 kovo 2009 - 18:36
QUOTE(Vitalija @ 2009 03 15, 18:35)
wacko.gif

Ojė... Reikia pirmiausia viską suvirškint unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, koleges wink.gif tikriausiai, kad koleges, nes esu lituanistė, bet mokykloje nedirbu (nors šiek tiek esu bandžiusi rolleyes.gif
užsukau su klausimėliu, prašymu labiau- gal kuri žinot naudingų nuorodų, kur pagrindinės raštvedybos taisyklės, išsamūs patarimai. Man labiau reiktų visko, kas susiję su įvairių valstybinių įsakymų, protokolų rašymu ir t.t cool.gif
būčiau labai dėkinga, jei ką pasiūlytumėt 4u.gif
Atsakyti
LRS duOmenų bazėj ar litlex, jei prieigą turi, įsivesk Archyvų departamentą, ten yra Dokumentų rengimo taisyklės wink.gif
Atsakyti
DOKUMENTŲ RENGIMO TAISYKLĖS 4u.gif
Atsakyti
Galime pasiūlyti įrankių, kurie palengvins jūsų darbą irtarnausilgai ir patikimai...- kuriuos ilgai ir patikimai naudosite? kuriais ilgai ir patikimai naudositės?

atliekamas garantinis ir pogarantinis taisymas?

patraukli kaina - priimtina kaina?

Platus traktorių asortimentas

Vokietijos miestas Vuppertal- Vupertalas
Broliai Brill- Brilai?

karaliskasis dvaras- įv.forma?

įmonė specializuojasi gamindama elektrines vejapjoves unsure.gif
Atsakyti
Ekonomiškos kainos pradedantiesiems ar pradedantiemss vartotojams- pati manyciau,kad pradedantiems g.gif o kaip su ekonomiškom kainom unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 16 kovo 2009 - 21:50
QUOTE(saule** @ 2009 03 16, 20:12)
Galime pasiūlyti įrankių, kurie palengvins jūsų darbą irtarnaus ilgai ir patikimai...- kuriuos ilgai ir patikimai naudosite? kuriais ilgai ir patikimai naudositės?

Pritariu.
atliekamas garantinis ir pogarantinis taisymas?

Palikčiau.
patraukli kaina - priimtina kaina?

Palikčiau.
Platus traktorių asortimentas

Palikčiau.
Vokietijos miestas Wuppertal- Vupertalas

Vupertalis.
Broliai Brill- Brilai?

Briliai unsure.gif Kokios tautybės?
karaliskasis dvaras- įv.forma?

Pritariu.
įmonė specializuojasi gamindama elektrines vejapjoves unsure.gif

g.gif specializuojasi .... gamyboje unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitalija @ 2009 03 15, 18:35)
wacko.gif
Straipsnio autorius daro išvadą, kad X apmąstymai yra filosofiškai pagrįsti ir turėtų suskambėti kaip gyvas balsas šiuolaikiniame pasaulyje vykstančiose diskusijose apie kultūrą.
Angliškai
The author concludes that the points of X reflections are philosophically confirmable and that he should be introduced as a living voice in on-going philosophical discussion about culture.

Gal bent jau ...šių laikų diskusijose apie kultūrą?
Bet tas gyvas balsas unsure.gif
Gal išvis keisti ...turėtų išjudinti/atnaujinti šių laikų diskusijas apie kultūrą, bet nelabai man schmoll.gif
...naujas žvilgsnis? Bet i ką? g.gif

Čia tokia filosofija wacko.gif Gramatikos klaidų nėra, o iš kur žinot, kas norėta pasakyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(saule** @ 2009 03 16, 21:48)
Ekonomiškos kainos pradedantiesiems ar pradedantiemss vartotojams- pati manyciau,kad pradedantiems

Ir man taip smile.gif
g.gif o kaip su ekonomiškom kainom unsure.gif

Be ryšio - gal kokios optimalios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 16, 22:00)
Briliai unsure.gif Kokios tautybės?

Vokiečiai jie

pasižymi savo įdomiu inžineriniu sprendimu ir unikalia antismūgiavimo pjovimo sistema doh.gif- saugančia nuo smūgių?...?
motoresursai-motorinai ištekliai unsure.gif bet ar yra toks terminas doh.gif
antivibracinė- sauganti nuo vibracijos?
kur galėčiau tokius terminus pasitikrint, gal yra koks žemės ūkio terminų žodynas g.gif

Aciu Sophi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 16 kovo 2009 - 22:19
QUOTE(saule** @ 2009 03 16, 22:07)
pasižymi savo įdomiu inžineriniu sprendimu

Man čia gerai.
ir unikalia antismūgiavimo pjovimo sistema doh.gif- saugančia nuo smūgių?...?

Gramatiškai negerai, bet kaip pakeisti - tai reikia žinoti apie ką ten...
motoresursai-motorinai ištekliai unsure.gif bet ar yra toks terminas doh.gif

Reikia sąvokos išaiškinimo.
antivibracinė- sauganti nuo vibracijos?

Gramatiškai antivibracinis gerai.
kur galėčiau tokius terminus pasitikrint, gal yra koks žemės ūkio terminų žodynas g.gif

Yra, bet seni - kažin ar padėtų unsure.gif
Atsakyti