Oj Olaiva
- as del sito irgi esu seile varvinusi. Na tu ir spartuole
Zaviuosi tavo darbeliais tiek virbalais, tiek vaseliu
. Tik nesakyk, kad dar ir siais metais speji ir snaigiu panerti
QUOTE(meskius @ 2008 11 15, 23:07)
Oj Olaiva
- as del sito irgi esu seile varvinusi. Na tu ir spartuole
Zaviuosi tavo darbeliais tiek virbalais, tiek vaseliu
. Tik nesakyk, kad dar ir siais metais speji ir snaigiu panerti 
oj ne,pardavimui siais metais snaigiu neneriau.kol kas
[quote=Olaiva,2008 11 15, 23:30]
dar nuo lygintuvo siltutelis sviezutelis zieminis sijonukas

daliai numegztas, bet "per mano akį" sijonukas truputį gaubia
aš būčiau truputį platinusi

[quote=vvile,2008 11 16, 18:41]

aš būčiau truputį platinusi 
[/quote]
na po mnesio tada man jis platokas butu
tiesiog tik ka po gimdymo dar jauciu klubu praplatejima,bt tuoj taip nebus
ir tada sijonas kitaip ziuresis
zodziu dideles uodegos nepaslepsi zmous:turi ir dziaukis

[/quote]
na po mnesio tada man jis platokas butu

paaiskinkit man zioplai kaip sita sijona megzti. kaip suprantu cia is sono megzta? ane? tai kaip padaryt kad jis taip platetu?
Sveikos mezgejėlės
Pamačius tokias grožybes ir aš užsimaniau stot į jūsų klubą. Pradėjau megzt sijoną ant virbalų su valu, bet dabar suabejojau ir nutariau vis tik pasiklausti: ar nesusisuka paskui mezginys, kai visas apvaliai megztas? Nes žinau kad vąšeliu apvaliai (be siūlių) neriant, tai susisuka truputį ir po to dėvint skersuoja. Geriau megzti pirmyn atgal, o ne ratais. O kaip su virbalais? Neturėsiu aš po to bėdos?
Dėkui
Pamačius tokias grožybes ir aš užsimaniau stot į jūsų klubą. Pradėjau megzt sijoną ant virbalų su valu, bet dabar suabejojau ir nutariau vis tik pasiklausti: ar nesusisuka paskui mezginys, kai visas apvaliai megztas? Nes žinau kad vąšeliu apvaliai (be siūlių) neriant, tai susisuka truputį ir po to dėvint skersuoja. Geriau megzti pirmyn atgal, o ne ratais. O kaip su virbalais? Neturėsiu aš po to bėdos?
QUOTE(venita @ 2008 11 17, 12:18)
Sveikos mezgejėlės
Dėkui 
Skersuoja ar ne, priklauso nuo siulu, o ne nuo to kaip yra mezgamas mezginys...
tik ka baigiau suknele, mezgiau apvaliai be siuliu is pusvilnes ir tikrai neskersuoja....
QUOTE(Olaiva @ 2008 11 15, 22:30)
gražus darbelis
Papildyta:
QUOTE(taram-param @ 2008 11 16, 23:32)
paaiskinkit man zioplai kaip sita sijona megzti. kaip suprantu cia is sono megzta? ane? tai kaip padaryt kad jis taip platetu?
ir cia atrodo virsui plonesni siulai nei apacioj ane?
3 psl. buvo apie jį diskutuota
nepatingėkit paversti atgal

merginos reikia pagalbos
neriu VS sijoną sau ( atsilieku nuo jūsų porą vasarų su juo
bet man jis
) iš Yarn Art Summer siūlų, liko paskutinės eilės, tačiau man šiek tiek (gal kokių 10-12 cm ) trūksta ilgio iki kelių, bet kažkuri rašėt, kad nėrinys tįsta nėrus šiais siūlais. Tai dabar nežinau ar man nerti prailgintą VS modeliuką su papildomu lapeliu, ar ne ?
QUOTE(J@lanta @ 2008 11 17, 17:10)
merginos reikia pagalbos
bet man jis
) iš Yarn Art Summer siūlų, liko paskutinės eilės, tačiau man šiek tiek (gal kokių 10-12 cm ) trūksta ilgio iki kelių, bet kažkuri rašėt, kad nėrinys tįsta nėrus šiais siūlais. Tai dabar nežinau ar man nerti prailgintą VS modeliuką su papildomu lapeliu, ar ne ? 
bent jau man is situ siuliuku nei nertas sijonas,nei nertas bolero nenutiso
QUOTE(Olaiva @ 2008 11 17, 20:22)
dėkui, supratau
tuomet nersiu dar vieną papildomą lapelį, kad sijonukas būtų iki kelių