Andro, gražios riešinės. Tik kitą kartą megzk tankesnes. Tavosios, kiek matosi, per laisvos.

Pirmas blynas, bet gal visai neprisvilęs
Riešinės dukrytei

Papildyta:
Tai laukiam, laukiam

Papildyta:
QUOTE(Andro @ 2009 12 14, 23:11)
dar dvejos neįdėtos į notraukas, tai jau rimtesnis darbelis.
Tai laukiam, laukiam

Sveikos mezgėjėlės.Gal galėtumėt pagelbėti.Atvažiavo pas mane mama į svečius ir per porą vakarų numezgė dukrai riešines, mat aš pati tai jau kantrybės neturiu, bet va sūnus užmatė ir irgi užsinorėjo bet jūs nepatikėsit su kaukole, o iš kur ją paimt????????????Mama sako numegsčiau bet kaip gaut schemą.Gal kas turit nebūtinai riešinėms, patį principą, piešinuką, ant langelių pati pasidaryčiau.Ačiū.
QUOTE(1RUGILE @ 2009 12 17, 08:33)
Sveikos mezgėjėlės.Gal galėtumėt pagelbėti.Atvažiavo pas mane mama į svečius ir per porą vakarų numezgė dukrai riešines, mat aš pati tai jau kantrybės neturiu, bet va sūnus užmatė ir irgi užsinorėjo bet jūs nepatikėsit su kaukole, o iš kur ją paimt????????????Mama sako numegsčiau bet kaip gaut schemą.Gal kas turit nebūtinai riešinėms, patį principą, piešinuką, ant langelių pati pasidaryčiau.Ačiū.
22 psl.šioj temoj yra kaukolės schemutė

Ačiūūūūūūūūūūūūūūūūū dideliausias lekiu eiškot.Ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūū.
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 17, 08:22)
Pirmas blynas, bet gal visai neprisvilęs
Riešinės dukrytei

Kokios gražios

QUOTE(Vitra @ 2009 12 17, 09:42)
Kokios gražios
O aš narplioju narplioju ir galo nėr
Kantrybės visai neturiu
O kaip jūs matuojat kiek reikia mezginio ilgio, t. y. kiek per riešą. Ar reikia pamatuoti su juostele ir lygiai tiek numegzti, nes mezginys tamprus ir ranka įlįs, ar daugiau pamegzti, ar mažiau? 

AČIŪ

Aš irgi galvojau kaip čia bus

Sėkmės. Aišku darbelio yra, nes reikia knibinėtis. Labiausiai nepatiko verti karoliukus ir juos perstumdyti ant siūlo mezgant

kokios dailios riešinės

pasirodau ir as
siemet mano dovana daug kam-riešinės

kokios gražios riešinės su karoliukais
mano tokios, tik foto juodos nemoku padaryti, su pynutėm

mano tokios, tik foto juodos nemoku padaryti, su pynutėm