Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

a stai dar keletas
user posted image
Atsakyti
O čia manosios:
user posted image
user posted image
o išsamų aprašymą kaip megzti, įmečiau savo blog'e. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuostabios riešinukės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Reiks kitąmet išbandyti mirksiukas.gif
Gerų ir linksmų ateinančių Naujųjų newyear.gif
Atsakyti
Kokios nuostabios riešinės wub.gif thumbup.gif
Visas sveikinu su artėjančiais,tegu su naujais metais ateina naujas įkvepimas ir daugybė naujų darbų 000059.gif friends.gif
Atsakyti
4u.gif prisidedu prie sveikinimų visoms riešininkėms , linkiu gero įkvėpimo kitam sezonui ir pabaigai mano šventinės riešinės http://public.fotki....ines/mano1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andro: 01 sausio 2010 - 18:58
Na va, turiu ir aš savo pirmąją kūrybą -- dovana sesutei ir mamai. Visai smagus, nors ir lėtas, darbas smile.gif

Sesutei:
user posted image

Mamai:
user posted image
Atsakyti
Nu laaaaabai laaabai gražu 4u.gif .
Atsakyti
Amanita,jusu labai grazios riesines wub.gif Ar galima rasteli nusikopijuoti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpocka: 04 sausio 2010 - 09:20
Amanita,laaabai grazu thumbup.gif ypac ant juodu graziai tas rastas atrodo thumbup.gif
as kazkaip kitokiu,negu juodos,nedristu megzti...sunkiau bus prisiderinti.jau geriau su karoliuku spalvom zaidziu,o ne su siulais ax.gif
Atsakyti
smile.gif amanita labai grazu
Papildyta:
smile.gif visai idomiai ziurisi
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2009 12 30, 22:58)
O čia manosios:

o išsamų aprašymą kaip megzti, įmečiau savo blog'e.  mirksiukas.gif

labai panasias pernai sesei per gimtadieni dovanojau, dabar pamete viena tai vel prase numegzt blush2.gif manau pasinaudosiu jusu blogu blush2.gif
QUOTE(Amanita @ 2010 01 03, 23:35)
Na va, turiu ir aš savo pirmąją kūrybą -- dovana sesutei ir mamai. Visai smagus, nors ir lėtas, darbas smile.gif

labai grazu, kaip snaigytes atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 01 04, 12:21)
as kazkaip kitokiu,negu juodos,nedristu megzti...sunkiau bus prisiderinti.jau geriau su karoliuku spalvom zaidziu,o ne su siulais  ax.gif

as dar raudonas turiu tai graziai prie juodos liemenes atrodo smile.gif na jei visa juodai apsirengi ir raudonos riesines tai thumbup.gif atrodo
Atsakyti