Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Vyšninės labai gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tranquility @ 2009 04 17, 14:00)
Vyšninės labai gražios  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
na va oras atsilo, sanariukams nebesalta ir temele aprimo...iki saltesniu oru ax.gif bet kaip sakoma - ruosk roges vasara drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 12 gegužės 2009 - 17:42
Kaip tik gera idėja tam rogių ruošimui biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
aha grazu...tik cia jau daugiau pirstinukai ax.gif bet zavingi uch bigsmile.gif
Atsakyti
Gaila, schemučių nėra... Šiaip tai kabliuku labai smagiai padirbėti ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 05 28, 14:59)
Gaila, schemučių nėra... Šiaip tai kabliuku labai smagiai padirbėti ax.gif

user posted image  user posted image

Suuuupeeer ploja.gif ploja.gif ploja.gif
O jas mezgant-neriant reikia platinti g.gif ar kaip pradedi taip ir neri tiesiai?
Atsakyti
Sveikos darbštuolės. Apžiūrėjau visų darbelius ir idėjas- nu tiesiog super wub.gif
Tik vieno nesupratau- kaip ten reikia tuos karoliukus suverti, kad gautųs riešinė lyg siuvinėta karoliukais?
Gal kas aprašymą turit, arba pati galit paaiškint? blush2.gif Dideliausias ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zuzzi* @ 2009 09 06, 19:00)
Sveikos darbštuolės. Apžiūrėjau visų darbelius ir idėjas- nu tiesiog super  wub.gif
Tik vieno nesupratau- kaip ten reikia tuos karoliukus suverti, kad gautųs riešinė lyg siuvinėta karoliukais?
Gal kas aprašymą turit, arba pati galit paaiškint?  blush2.gif Dideliausias ačiū iš anksto  4u.gif

as tai veriu ant paprasto siuliuko, po to ta siuliuka klijuoju prie vilnonio siulo kuriuo megziu ir perstumiu tuos karoliukus. Man tai taip daug patogiau ir lengviau negu tiesiai ant vilnonio verti.

Mano riesines:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chemistry: 07 rugsėjo 2009 - 16:09
QUOTE(chemistry @ 2009 09 07, 17:08)
as tai veriu ant paprasto siuliuko, po to ta siuliuka klijuoju prie vilnonio siulo kuriuo megziu ir perstumiu tuos karoliukus. Man tai taip daug patogiau ir lengviau negu tiesiai ant vilnonio verti.

Mano riesines:
user posted image
user posted image

labai labai gražios 4u.gif wub.gif

supratau dėl vėrimo karoliukų, kad ant atskiro siūlo patogiau....o kaip reikia pataikyti, kad tas karoliukas būtų viršuj, o ne apačioj mezginio?
Ir dar- jos mezgamos skersai rankos ripsu?
Atsakyti
QUOTE(*Zuzzi* @ 2009 09 08, 17:42)
labai labai gražios  4u.gif  wub.gif

supratau dėl vėrimo karoliukų, kad ant atskiro siūlo patogiau....o kaip reikia pataikyti, kad tas karoliukas būtų viršuj, o ne apačioj mezginio?
Ir dar- jos mezgamos skersai rankos ripsu?

Jau kai reikia tau karoliuko, ji prispaudi ir ismezgi aki. Nu jis taip tarp akiu gaunasi. Kitoj eileje neimegsineji karoliuko, tik paprastai mezgi. Ir po to vel imezgi. Kas antra eile "laisva" buna.
Taip, mezgasi skesai rankos ir po to susisiuna 4u.gif
Atsakyti
Labai grazios riesines,pameginsiu ir as.
Atsakyti