QUOTE(Editėlė @ 2007 09 12, 14:31)
Greiferiu kiti vadina (tokia L formos)
QUOTE(nessta @ 2007 08 27, 22:03)
Telefoną galiu duoti, bet tikrai nieko apie jį negaliu pasakyti, nes pačiai kviestis neteko, tiesiog radau skelbimą laiptinėje ir užsirašiau NZ 367504, 865275340. O gal ir esu kažkada kvietusi, nes radau savo užrašuose iš senų laikų telefoną, jei tas pats, tai gerai remontuoja
QUOTE(Sweetkiss @ 2005 12 15, 11:45)
Reikalingas mestras siuvimo mašinai ir overlokui pataisyti. Šiauliai
tai kazin ar radot meistra siauliuose. reiketu ir man savaja patvarkyti...
QUOTE(baltai balta @ 2007 09 28, 22:31)
tai kazin ar radot meistra siauliuose. reiketu ir man savaja patvarkyti...
Vadinasi meistru siauliuose nerasta
Kvieciau meistra kuri rekomendavo laurindre. Dabar galiu pasakyti super meistras. Jis man patiko. IR manau praktika pas ji labai nemaza... Tik nezinia ar jis tvarko tas naujas, kompiuterizuotas masinas..
QUOTE(nessta @ 2008 06 20, 15:10)
Kvieciau meistra kuri rekomendavo laurindre. Dabar galiu pasakyti super meistras. Jis man patiko. IR manau praktika pas ji labai nemaza... Tik nezinia ar jis tvarko tas naujas, kompiuterizuotas masinas..
o kiek dabar yra masineu remontas? Cia kaip suprantu tu is klp?
QUOTE(linksmuole @ 2005 06 13, 15:13)
Labutis, turiu vieno meistro telefona, tikispesiu kad jis pedantas ir taiso net tai kas masinoje man pasirode visai nesugede.jo adresas ir telefonas: Algimantas Bakas ausros/K.Petrausko 89-22, tel.:8-614 81965. Tikiuosi kad padejau. Sekmes taisant
Labas vakaras. Man buvo malonu perskaityti(nors ir pavieluotai) šį Jūsų šiltą atciliepimą. Dėkui. Visada kreipkitės- padėsiu ir patarsiu. Paskambinčiau, bet nerandu kam. Gerų Jums metų. Tas pats Algimantas po 4 metų iš K. Petrausko gatvės
Sveiki, ieskau meistro, kuris galetu pareguliuoti, sutepti mano masina... kiek mazdaug tas kainuoja? vienur pasidomejau tai sake 80lt, tai man daugoka pasirode
QUOTE(IKkatuks @ 2009 01 13, 15:37)
Sveiki, ieskau meistro, kuris galetu pareguliuoti, sutepti mano masina... kiek mazdaug tas kainuoja? vienur pasidomejau tai sake 80lt, tai man daugoka pasirode 
Už mašinos sutepimą ir apžiūrėjimą rimtas meistras pinigų tikrai neims. Gedimo pašalinimui, jeigu nėra sulaužytų detalių, priklausomai nuo siuv. mašinos kl., patyręs meistras sugaiš apie 2- 4 h ir suteiks ilgalaikę garantiją (lipdukas su meistro adresu būtinas). Tai gali kainuoti