Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu 2

QUOTE(poniajurate @ 2011 09 29, 16:28)
As buvau uzsaldzius pirktine mascarpone ir gavos nekas:(atitirpinus jinai tokiais gumuliukais,kaip perplakta grietinele.As dar bandziau ja suplakti su cukrumi gal susivienodys,bet tik atsiskyre dar daugiau skyscio ir nieko nesigavo.Na cia mano patirtis,nusprendziau daugiau nesaldyt:(

Va va, as apie ta pati, man tas pats buvo, idomu kaip savos gamybos g.gif ,
atograza informuokit , kai bandysit atsaldyta naudot, kaip ji, ar nepakito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 09 29, 22:51)
Va va, as apie ta pati, man tas pats buvo, idomu kaip savos gamybos g.gif ,
atograza informuokit , kai bandysit atsaldyta naudot, kaip ji, ar nepakito 4u.gif


isemus is saldiklio maskarpone as pasiulyciau vel deti i kiaurasamti su marle, per nakti turetu atsilti ir nusivarveti siek tiek skyscio. tik nereikia storai marles det. pabandylit gal pavyks. as su maskarpone nebandziau bet bandziau su saldytom pasukom
Atsakyti
Aš dar girdėjau apie šaldytą kefyrą...sušaldai pakelį kameroj, ištrauki ir leidi nuvarvėti... bet niekad nebandžiau..gal yra labiau patyrusių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 10 04, 08:47)
Aš dar girdėjau apie šaldytą kefyrą...sušaldai pakelį kameroj, ištrauki ir leidi nuvarvėti... bet niekad nebandžiau..gal yra labiau patyrusių?  ax.gif

taip taip as darau taip thumbup.gif gaunasi kaip svelnioji varskyte tokia nereali man ji. thumbup.gif
Atsakyti
man irgi labai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2011 10 04, 12:47)
taip taip as darau taip  thumbup.gif gaunasi kaip svelnioji varskyte tokia nereali man ji. thumbup.gif


as su pasukom darau, man ir patinka ta svelni varskyte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simulcikas @ 2011 10 04, 20:59)
as su pasukom darau, man ir patinka ta svelni varskyte  rolleyes.gif

pirktinem pasukom?
Atsakyti
Pyragas su maskarpone

user posted image
INGREDIENTAI:
B i s k v i t u i:
2 kiaušinių,
50 g cukraus,
1 šaukšto su kaupu miltų,
1 šaukšto kukurūzų krakmolo.

R a b a r b a r ų sluoksniui:
1-1,5 l nuluptų ir supjaustytų rabarbarų,
200 g cukraus,
2 nubrauktų šaukštų želatinos.

M a s k a r p o n ė s sluoksniui:
200 g maskarponės sūrio,
250 g grietinės,
6 šaukštų cukraus,
vanilinio cukraus,

1 nubraukto šaukšto želatinos,
60 g juodojo šokolado.
GAMINIMAS:

Želatiną išbrinkinkite. Paruoškite biskvitą. kiaušinių trynius ištrinkite su cukrumi iki purumo. Suberkite persijotus su krakmolu miltus, gerai išmaišykite. Atsargiai įmaišykite iki standžių putų išplaktus baltymus. Paruoštą masę sukrėskite į kepimo formą, išlyginkite, pašaukite į 200 laipsnių orkaitę.



Kepkite 10-12 min., kol gražiai paruduos. Atvėsinkite. Supjaustytus rabarbarus su cukrumi suberkite į puodą ir užvirinkite. Virkite kelias minutes, kol ištirps cukrus ir rabarbarai suminkštės. Nukaiskite ir nupilkite apie 100 ml susidariusio sirupo, atvėsinkite. Į likusią` masę supilkite ištirpintą želatiną, išmaišykite, atvėsinkite



Maskarponės sūrį sumaišykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir grietine. Įmaišykite ištirpintą želatiną ir susmulkintą šokoladą. Rabarbarų sirupu apšlakstykite biskvitą. Ant jo uždėkite rabarbarų masę, ant viršaus - maskarponės masę. Padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 spalio 2011 - 19:42
QUOTE(Prila @ 2011 10 10, 20:32)
pirktinem pasukom?

taip pirktinem
Atsakyti
QUOTE(simulcikas @ 2011 10 11, 00:00)
taip pirktinem

O kiek gramu varskytes gaunasi is pasuku?
As saldziau kefyra 7%,tai man gavosi 300g
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti