Įkraunama...
Įkraunama...

Dygliuotos padangos

QUOTE(patrakusi @ 2009 10 14, 17:27)
Aš parašiau užklausimą..Ryt turėčiau gauti atsakymą.. smile.gif Bet manau kad galima keistis..Aš pvz turiu irgi tik dygliuotas (visos 4), ir jei orai tokie tęsis, tai keisiu nelaukusi tos lapkričio 1d...Nerizikuosiu..Be to, manau ir pareigūnai už tai nebaus.. smile.gif Nors tegu pabando... biggrin.gif

pareigunai greiciauisia ir nebaus, bet jeigu padarysi auto ivyki, draudimas tures pilna teise atsisakyti moketi draudimine ismoka.

Kadangi pas mane paprastos ziemines padangos, tai siandien jau pasikeiciau jas. Ir servisai jau uzsiverte keitimais, gerai, kad blatas yra, tai nereikejo daug derintis. O ir kainos nustebino - pigiau negu pernai.
Atsakyti
Dėl draudimo žinau... smile.gif Jau rašiau kažkur apie tai.. smile.gif Nors ten irgi velniai žino kaip būtų..Jei privarytų sniego, plikledis būtų (turiu omeny iki 11/01) vienas būtų su vasarinėm kitas su dygliuotom, tai įdomu kaip ten žiūrėtų...Arba abu negautų išmokos.. biggrin.gif Na žodžiu, sėkmės visiems.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2009 10 15, 12:18)
Tada parašiau, "Supratau, reiškias deduosi padangas tokias kokias turiu, ir nesuku niekam smegenų..Nerizikuosiu nei savo nei kitų gyvybėm"..

Ats.: "Ačiū už nuomonę"..
doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Oi prajuokinai lotuliukas.gif
Tai ten tokie i laiskus atsakinet pasodinti, kur tik istatyma zino ir kitkas jiems neidomu doh.gif
Atsakyti
Kur galima rasti oficialią informaciją apie dygliuotų padangų naudojimą Baltijos šalyse (Latvija, Estija)?
Atsakyti