O ar bandet kreiptis pas neurologa, nes daznai rugstingumas kyla nerviniu pagrindu. Gydytojas paskirtu gydyma, kad sustiprinti nervu sistema. Pamatysit kaip pasijausit geriau. Tegul problema neissispres visam, bet bent gyvenimo kokybe pageres. Nieko cia baisaus ir nereikia baimintis, tik jei eisit pas neurologa ir gydysites geriau niekam nepasakot, nes mazai kas supranta. Svarbiausia , kad artimiausi zmones palaikytu.
saunu, dziaugiuosi del taves. Tik jei cheminius israse ( bromazepam, xanax...) tai tikiuosi perspejo, kad kai gydymas eis i pabaiga, reikia ju dozes laipsniskai mazinti, paskui kas antra diena gerti ir taip galiausiai nutraukti.
O del maisto - kaip jusu skrandukai i kopustus reaguoja? As tai paskutiniu metu tik kinietiska kopusta bevalgau, o kaip pasiilgau normalaus arba net raugintu kopustu
O del maisto - kaip jusu skrandukai i kopustus reaguoja? As tai paskutiniu metu tik kinietiska kopusta bevalgau, o kaip pasiilgau normalaus arba net raugintu kopustu

na as kai balandelius valgiau, tai lyg ir rugstis nesukilo.
Sveiki
Nexsium kaip zinote yra antibijotikas,vartojant ji butina gerti gerasias bakterijas,priesingu atveju,jis sutrikdys zarnyno mikroflora ir sukels candida.Tikrai geras vaistas,rekomenduociau,subalancavus mityba,atsisakius zalingu yprociu,streso,savijauta tikrai turi pagereti.
Kadangi pati susiduriau su sia liga ir isbandziau,galiu drasiai rekomenduoti;naturalu preparata-saldynmedi[tai sudedamoji medziaga]
Kaip papilda vartoti,homeopatijos vaistineje parsiduoda,zoleliu arbata su saldynmedziu ir yra tabletes,kadangi tai naturalus produktas,nedirgina skranzio.
Tikiuosi pades
Nexsium kaip zinote yra antibijotikas,vartojant ji butina gerti gerasias bakterijas,priesingu atveju,jis sutrikdys zarnyno mikroflora ir sukels candida.Tikrai geras vaistas,rekomenduociau,subalancavus mityba,atsisakius zalingu yprociu,streso,savijauta tikrai turi pagereti.
Kadangi pati susiduriau su sia liga ir isbandziau,galiu drasiai rekomenduoti;naturalu preparata-saldynmedi[tai sudedamoji medziaga]
Kaip papilda vartoti,homeopatijos vaistineje parsiduoda,zoleliu arbata su saldynmedziu ir yra tabletes,kadangi tai naturalus produktas,nedirgina skranzio.
Tikiuosi pades

QUOTE(RASKILA 7 @ 2007 04 26, 10:16)
Sveiki
Tikiuosi pades
Tikiuosi pades

cia saldynmedi rekomenduoji nuo refliukso?

Papildyta:
QUOTE(ursule @ 2007 04 28, 07:53)
Candida gali sukelti gastrita????????????????????????????????????????????
kas gali placiau paaiskinti kas tai yr
kas gali placiau paaiskinti kas tai yr

esu apie tai girdejusi, kad sios ligos tarpusavyje susije. Bet daktarai apie tai tik puse lupu sneka arba nesneka , nes nieko apie tai negirdeje. Candida- tai bakterija. Moterys nuo jos serga pienlige, kandidoze kitaip vadinama. si lyga kyla del to, kad sutrinka organizmo rugsciu ir sarmu pusiausvyra, o rugstine terpe palanki plisti candida bakterijai, kuri , beje, buna ir zarnyne.
QUOTE(RASKILA 7 @ 2007 04 26, 11:16)
Aš nežinojau, kad Nexium- antibiotikas

Nu jau NEXSIUM tikrai ne antibiotikas,cituoju iš NEXSIUM informacinio lapelio-"NEXSIUM priklauso vaistų,vadinamų protonų siurblio inhibitoriais,grupei. Jis mažina druskos rūgšties gamybą skrandyje",o ne antibiotikų grupei,ir antibiotikai nevartojami tokį ilgą laiko tarpą.Jei jau prakalbom apie natūralius preparatus,pabandykite FRUTINĄ iš NEW NORDIC-tai naturali apsauga nuo rėmens graužimo ir refliukso poveikio,visiškai saugus,galima ir nėsčioms,sukramtyti 1-2 tabl. po valgio,kaina60 tabl. -25lt.Ypač man atrodo turėtų padėti nelabai sunkiais atvėjais,nors vartoju ir aš,o man tai jau ir NEXSIUM nelabai padėjo,bet šiuo momentu lyg ir FRUTINAS neblogai,tik neparašyta kiek kartų per dieną gerti,ar tai po kiekvieno valgio,ar iš viso 2 tabl.,bet aš tai kokias 4 per dieną išgeriu,pamėginkit

Taip,tikrai niekur neraso,kad antibijotikas,apie nexsium galima ir google paskaityti.
Man seimos daktare taip apie ji pasake-priskiriamas antibijotiku grupei.
Frutina as naudojau,nepasakyciau kad pajauciau poveiki.
Frutina reik vartoti 1-2 tabletes po valgio,bent jau 3 kartus per diena, kadangi jis naturalus produktas ,jeigu yra poreikis manau galima ir dazniau
Man seimos daktare taip apie ji pasake-priskiriamas antibijotiku grupei.
Frutina as naudojau,nepasakyciau kad pajauciau poveiki.
Frutina reik vartoti 1-2 tabletes po valgio,bent jau 3 kartus per diena, kadangi jis naturalus produktas ,jeigu yra poreikis manau galima ir dazniau