Dekui uz patarimus.Apie Navicko klinika jau buvom kazka girdeje,bet dabar tiksliai zinom i koki gydytoja kreiptis.Tik menkas malonumas dar karta atlikti ta procedura,bet cia jau nieko nepadarysi.....
QUOTE(mints @ 2007 11 03, 21:18)
O kaip apsitvarkot su refliuksu, nebuna jums kad uzeina nevirskinimo, burnos dziuvimo ir lengvo pykinimo fazes kad truktu keleta dienu? (Kreipiuosi ne i nescias
) Zinoma jei kam koks gastritas ar panasiai, o man vat nei gastritas nei kas. Nervai, akyvaizdziai. Ir niekas nepadeda, tenka "isgyventi" kol praeina. Valgai prisiversdamas.

o tu nesidarei tyrimu,kraujo,arba kaprologinio?jei virskinimas ne koks tai gal su zarnynu kas negerai,infekcija kokia,ir silpna todel

Pas mane tai buna daznai,kad gomuri niezti labai, turbut nuo rugsties

Klaipėdoje patarčiau pas gyd.Stacevičių kreiptis(Jis senamiesčio konsultacinėje pol.dirba).Jis prieš 10 metų mano ex iš mirties ištraukė,skrandis vienos žaizdos buvo,priepuoliai ir t.t.O aš pas jį prieš 3 m.buvau dėl refliukso,tai ir žaizdelę stemplėj rado ir vaistus paskyrė kaip pats sakė"ne reklamuojamus,o pigesnius ir ne prastesnius".Tai buvo jau ramu 3 metus,o dabar vėl rūgštys lipa,reiks eiti vėl.Šiaip tai jis toks keistokas,net grubokas sakyčiau,bet ,kiek girdėjau,pačių medikų vertinamas kaip vienas kompetentingiausių,patys pas jį kreipiasi.Tai kadangi su juo ženytis nesiruošiu,man svarbiausia jo kompetencija.
QUOTE(belosneska @ 2007 11 10, 15:28)
o tu nesidarei tyrimu,kraujo,arba kaprologinio?jei virskinimas ne koks tai gal su zarnynu kas negerai,infekcija kokia,ir silpna todel 
gal dar kam niezti 

sia savaite zadu eit pas mokama infektologa

O jei gomuri niezti, pastebek ka pries tai valgai, gali but alergine reakcija. Man taip nuo obuoliu ir riesutu. Pradzioj tik nieztedavo o dabar sakes jei uzvalgau - degina ir gerkle ir spazmai skrandyje. Brrr...

QUOTE(raganiuketuke @ 2007 10 26, 14:19)
Turiu gera gyditojo patarima:-Pries miegely,puse stiklines virinto drungno vandenuko uzmaisyk su sauksteliu bulviu krakmolu ir isgerk pries einant miegelio,rezultatas akivaizdus.Kam gerti vaistus,jei tikrai veiksminga priemone ir be ju egzistuoja.Sy patarima gavau is labai gero mediko,kurio sprendimas nulemia skrandzio operacijas,as labai pasitikiu juo,tokius medikus gerbti reikia.Jis dirba Klaipedos apskrities ligonineje ir privacioje Navicko klinikoje.Tai daktaras Zindzius.Jam tik patys geriausi zodziai,dekoju.
Aš apie Žindžių irgi labai geros nuomonės, teko pas jį konsultuotis. Kitą kartą pabandysiu padaryt, kaip sakai.

malonu kai galiu galiu isreiksti nuomone apie gerus medikus,tikrai gerbiu tokius.Sveikateles tau:)Kokiu problemu turite su skranduku?
savaite laiko rugineju roodos nuolatos lykinima jausciau , ir nuolat nesvarbu gulint ar judant norisi vis ikvepti giiau lyg oro stygius butu ,
tai tesesi jau savaite tikrai skrandis lyg visai supyko ant manes , gerklej rodos kasnis stovi kas tai/ SKRANDZIO APSINUODIJIMAS ar refliukso pozymiai o kaip suprasti oro stygiu , laaaa baiaii prasau pasidalinkite savo patirtimi
vaikystej visada turejau problemu su skrandziu bet jau buvo aprime kelis metelius ,aciu lauksiu pasisakymu ,

Nemazai skrandzio problemu del nervu. Susireguliavus stresui ar darbo-poilsio rezimui kai kurios problemos isnyksta savaime (noreciau kad man taip butu lengva...
).