SVEIKUTĖS!Šiandien teko pabūvoti verslo centre,tai ten labai aiškiai ir šauniai man išdėstė kaip ir kas,,,

Tai priėmiau sprendimą,kad gal geriau neimsime šitos siūlomos paramos kur dengia 50%,nes nemanau,kad verta,įsipareigojimai ,o tolko mažai. Ir dar girdėjau,kad per paskutinį etapą nepatvirtino nei vienos paraiškos,tik vat nenoriu sumeluoti ar čia kupiškėnų teiktas ar aplamai
žodžiu (gal čia ir papliotkinsiu-tai neimkit už griną tiesą,tiesiog kaip man sakė taip aš sakau

) yra taip ,kad kaimo turizmas tipo baigia "išsigimti" į viešbutukus,motelius ir panašiai , o tikroji kaimo turizmo idėja turėtu būti tokia,kad žmogus atvykęs iš miesto,galėtų pabandyti pasimelžti karvę,jei to nori,gali pabandyti praarti vagą kitą su plūgu ir arklio kinkiniu-žodžiu,kad butu mini ūkis,kur yra viskas nuo pastatų autentiškų kaimui iki žagrės,arklio ir t,t,

man tai neįveikiama,nes mes negyvensime toje sodyboje
Bandysim registruoti sodybą ir pradėti judinti veiklą savo jėgomis,o po metų turėsime kitą statusą ir kitokias galimybes
tai štai ir pasipergyvenau ir papliotkinau
labiausei nekenčiu brendžio ir VWgolfų,,,bet kaip sakoma "dovanotam arkliui į dantis nežiūrima"