Tai jau sunkiau su mazu vaiku yra megzti
nereikia ne katino namuose visus siulus supancioja jei jau uzmato kad mezgu
QUOTE(vogels @ 2008 11 11, 15:44)
nereikia taip kuklintis
tikrai labai gražus darbelis
taip ir toliau jei tik sunuciukas leidžia prisest prie mezginio 
Papildyta:
aš tai iš siūlų likučių puošiu lėles kurių auginant dvi panas tikrai nemažai megstinis dukrai ir toks pats beibi bornui arba barbei suknia
ir lėlės aprengtos ir likučių nėra
ir pasirodyt galima jau 3 tema čia džiaugsmas abiem ir dukrai ir mamai
siūlau prisijungti 
Papildyta:
aš tai iš siūlų likučių puošiu lėles kurių auginant dvi panas tikrai nemažai megstinis dukrai ir toks pats beibi bornui arba barbei suknia
kaip aš pati nesugalvojau dėl tokio likučių panaudojimo
va čia šiandieninis kūrinukas
Sveikutes auksarankes,kokiu graziu darbeliu prisiziurejauVisi be isimties nuostabus,padaryti su meile.
Noriu ir savo mezgini dukrytei ideti,buvau mezgus pries astuonis metus,tai pirmasis megztukas,po 8 metu pertraukos,didelis gavosi,bet priaugs
.
Tai labai neteiskit.

[URL=http://g.imageshack.us/img340/pb

Noriu ir savo mezgini dukrytei ideti,buvau mezgus pries astuonis metus,tai pirmasis megztukas,po 8 metu pertraukos,didelis gavosi,bet priaugs

[URL=http://g.imageshack.us/img340/pb

Kettim vau kaip graaaaaaaaaažuuuuuu
Ketim, megztukas tikrai labai grazus ir originalus, vardinis netgi
labai aciu.
Labai grazu ir miela
Puiki dovana mazylei
kettim labai grazu
Kettim - liuks megstukas
o mergičkos akys kokios gražios
QUOTE(Kettim @ 2008 11 11, 20:40)
Sveikutes auksarankes,kokiu graziu darbeliu prisiziurejauVisi be isimties nuostabus,padaryti su meile.
.
Tai labai neteiskit.
labai grazus jusu visu darbeliai
atveso oras tai ir man atsirado noras kazka megzti, reikes savo vaikiukam ka nors nunarplioti
QUOTE(mildė @ 2008 11 10, 14:20)
pasakiški drabužėliai, o jau žinote, kad gims mergaitė?
taigi va kad nezinau, bet jau taip traukia tokius dalykelius mezgeliot, tai negaliu atsilaikyt.