Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai (10 tema)

Tai jau sunkiau su mazu vaiku yra megzti biggrin.gif nereikia ne katino namuose visus siulus supancioja jei jau uzmato kad mezgu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2008 11 11, 15:44)
nereikia taip kuklintis  mirksiukas.gif  tikrai labai gražus darbelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  taip ir toliau jei tik sunuciukas leidžia prisest prie mezginio  biggrin.gif
Papildyta:
aš tai iš siūlų likučių puošiu lėles kurių auginant dvi panas tikrai nemažai  megstinis dukrai ir toks pats beibi bornui arba barbei suknia  ax.gif ir lėlės aprengtos ir likučių nėra  4u.gif  ir pasirodyt galima jau 3 tema čia džiaugsmas abiem ir dukrai ir mamai  thumbup.gif  siūlau prisijungti  4u.gif

kaip aš pati nesugalvojau dėl tokio likučių panaudojimo doh.gif , dėkui už kvietimą, užeisiu pasižiūrėt mirksiukas.gif

va čia šiandieninis kūrinukas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes auksarankes,kokiu graziu darbeliu prisiziurejauVisi be isimties nuostabus,padaryti su meile. wub.gif
Noriu ir savo mezgini dukrytei ideti,buvau mezgus pries astuonis metus,tai pirmasis megztukas,po 8 metu pertraukos,didelis gavosi,bet priaugs blush2.gif . blush2.gif Tai labai neteiskit. ax.gif
user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/img340/pb
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kettim vau kaip graaaaaaaaaažuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ketim, megztukas tikrai labai grazus ir originalus, vardinis netgi thumbup.gif
Atsakyti
labai aciu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai grazu ir miela smile.gif Puiki dovana mazylei 4u.gif
Atsakyti
kettim labai grazu wub.gif
Atsakyti
Kettim - liuks megstukas thumbup.gif o mergičkos akys kokios gražios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kettim @ 2008 11 11, 20:40)
Sveikutes auksarankes,kokiu graziu darbeliu prisiziurejauVisi be isimties nuostabus,padaryti su meile. wub.gif
Noriu ir savo mezgini dukrytei ideti,buvau mezgus pries astuonis metus,tai pirmasis megztukas,po 8 metu pertraukos,didelis gavosi,bet priaugs blush2.gif . blush2.gif Tai labai neteiskit. ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuole, net as dar taip nemoku, rolleyes.gif
Atsakyti
labai grazus jusu visu darbeliai thumbup.gif atveso oras tai ir man atsirado noras kazka megzti, reikes savo vaikiukam ka nors nunarplioti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mildė @ 2008 11 10, 14:20)
pasakiški drabužėliai, o jau žinote, kad gims mergaitė?

taigi va kad nezinau, bet jau taip traukia tokius dalykelius mezgeliot, tai negaliu atsilaikyt.
Atsakyti