jetau kokiu grozybiu prsiziurejau
saunuoles mamyciukes
vajetau jau tikrai
,šaunuolės jūs mamos
,kada jūs ir spėjat
, manoji mažė tik pamato, kad pasiimu virbalus, tai pasiunta, viską daro, kad tik nemegzčiau
. o kaip jums ar netrukdo mažieji
Labukas
Ir kur gi as anksciau buvau, kodel neuzsukau i jusu temele
Cia tiek ideju prisiziurejau
Grazu.
Pati nemegstu megztniu, bet labai labai megstu megzti, nerti. Vaikams dazniausiai mezgu liemenes.
Turim viena mylima liemene. Pasirodysim. Kokybe nuotraukytes ne kokia,o ir liemene jau plauta plauta plauta, na bet nepykit. Gal kam patiks ideja, ( nespejau visko cia perziureti, gal nepasikartosiu, nes liemene nusikopijavai is teliko)

Nesigauna didesne nuotraukyte, nesuprantu kodel
, na bet cia, ant pilvo, didziule nerta snaige ir karoliukai. O visa kita virbalais.
Ir kur gi as anksciau buvau, kodel neuzsukau i jusu temele
Pati nemegstu megztniu, bet labai labai megstu megzti, nerti. Vaikams dazniausiai mezgu liemenes.
Turim viena mylima liemene. Pasirodysim. Kokybe nuotraukytes ne kokia,o ir liemene jau plauta plauta plauta, na bet nepykit. Gal kam patiks ideja, ( nespejau visko cia perziureti, gal nepasikartosiu, nes liemene nusikopijavai is teliko)
Nesigauna didesne nuotraukyte, nesuprantu kodel
Gaila , kad nuotraukytė maža, bet gražu
QUOTE(Mintibutė @ 2008 12 12, 14:34)
Merginos,kaip visada,darbeliai fantastiski,negaliu akiu atplest...
Prasau pagalbos,gal kuri isisaugoju mezgtos sukneles schema ( suknele buvo is virbalu,su kazkokiu geliu ar medziu piesiniu,melynos ar zalios spalvos...,mazdaug pries metus ja rode kazkuri auksaranke).Cia paaiskinimas mano labaaaai tikslus,bet gal kuri supras ko ieskau...
Prasau pagalbos,gal kuri isisaugoju mezgtos sukneles schema ( suknele buvo is virbalu,su kazkokiu geliu ar medziu piesiniu,melynos ar zalios spalvos...,mazdaug pries metus ja rode kazkuri auksaranke).Cia paaiskinimas mano labaaaai tikslus,bet gal kuri supras ko ieskau...
ar tik ne šita?

Kažkada patiko ir išsisaugojau, neatsimenu kieno čia
QUOTE(Raganiuška5 @ 2008 12 13, 02:03)
Grazu, grazu, grazu.. net seile nutyso....
o gal kas turite kokiu elniu piesinuku schemu? kazkaip kalediska labai butu, ebt neikur nemaciau nieko..
tuos mazus elniukus ant rozinio sarafaniuko kelis psl atgal maciau, bet gal kas nors dar ka turi, gal didesniu turit?
aciu
o gal kas turite kokiu elniu piesinuku schemu? kazkaip kalediska labai butu, ebt neikur nemaciau nieko..
tuos mazus elniukus ant rozinio sarafaniuko kelis psl atgal maciau, bet gal kas nors dar ka turi, gal didesniu turit?
aciu
laba vakara norėčiau paklausti kokio ilgio reikia pirštinytes megzti keliu mėnesių vaikui?
QUOTE(lizarde @ 2008 12 13, 15:07)
aciu labai
dar dar elniu
QUOTE(zivile1 @ 2008 12 13, 19:10)
laba vakara norėčiau paklausti kokio ilgio reikia pirštinytes megzti keliu mėnesių vaikui? 
vienintelis ir geriausias variantas - matuoti arba megzti pagal tikras pirstinytes. arba sakykim, pati pirstinyte, be rieso, turetu buti tokio ilgio kaip tavo plastaka. as bent jau taip manau
QUOTE(zivile1 @ 2008 12 13, 20:10)
"is akies", juk jei bus didesnes neiskris