Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai (10 tema)

[quote=Pavasarėlis,2008 12 18, 19:03]
Mezgiau savo vaikinui. Tik tas neivertino mano grozio schmoll.gif taip ne karto ir neuzsidejom. Reiks ieskoti kito trimecio ax.gif

user posted image user posted image
[/quote]
[/quote]

Gal jam nepatiko auksta apykakle? As irgi savo vyrukui buvau numezgus silta megztuka su auksta apykakle, tai nesivilko. Liepe nuardyt apykakle. Kai nuardziau, tai dabar nesioja su malonumu biggrin.gif Ir dar gali kokia maza aplikacija uzsiuti. Pvz., labai lengva koki seni besmegeni nunerti (maziuka). Tris baltus apskritimus nuneri ir uzsiuvi. Dar kokia morkine nosi istatai ir viskas ax.gif
Atsakyti
aciu uz ivertinima, cia yra megzta pagrinde viena spalva tik po to baltu siulu siuvinetos gelytes, is isvirkscios puses gaunasi tokios kaip snaigytes parodyt deja negaliu nes jau parduotas, nes mezgiau uzsakyma, o pavyzdys is kurio mezgiau ji galima rasti cia

http://www.tindirind...=1275659141.jpg

http://www.tindirind...=1275659270.jpg

aciu labai uz info

na gal bus aiskiau is originalo, jei nepasispaus kartais nuorodos tai ieskokit originalo tindi rindi forume prie mezgimo schemu archyve 4 puslapyje ten bus du megztukai oranzinis ir melynas
Atsakyti
labas rytas hi.gif
nuostabus darbeliai wub.gif
o jau kulverstukas, tai is vis wub.gif
na mano vyresnelis nelabai nori megztu drabuziu- jis marskiniu maniakas, bet va gal kas turite kokiu mezgineliu patiems patiems maziausiams- batuku, sliauztinuku, dar kazkokiu grozybiu? ax.gif
(dar truputi anksti, bet norisi pasigrozet ir kazka gal pradeti megzti)
Atsakyti
lizarde - koks kūlverstukas wub.gif wub.gif wub.gif

ARUAL- yra man atrodo atskira net tema leliukiškiems batukams 4u.gif oi, net nostalgija apėmė, kai prisiminiau kaip niežtėjo rankos megzti savo būsimam leliukui biggrin.gif lengvo nėštumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 21 gruodžio 2008 - 10:24
Parodom savo briedžius ant pusryčiaujančio modeliuko biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
aciu Soni 4u.gif
labai grazus briedziukai wub.gif o ypac pusryciaujantis modeliukas wub.gif
Atsakyti
[quote=Soni,2008 12 21, 11:42]

super labai gražu thumbup.gif ir modeliukas jau wub.gif

QUOTE(lizarde @ 2008 12 20, 12:50)

jetau koks fainuolis wub.gif
Atsakyti
mime, ARUAL - AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Soni, paziurejau tavo nuoroda darbeliu ir turiu klausima- tik atsiprasau visu, kad ne toje temoje, bet noriu kazko panasaus i skraiste (net nezinau kaip vadinasi)- ar iseitu, jei megzciau dideli platu sali ir susiuciau istrizai? (gala prie sono)
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 12 21, 14:16)
Soni, paziurejau tavo nuoroda darbeliu ir turiu klausima- tik atsiprasau visu, kad ne toje temoje, bet noriu kazko panasaus i skraiste (net nezinau kaip vadinasi)- ar iseitu, jei megzciau dideli platu sali ir susiuciau istrizai? (gala prie sono)

Aš mezgu du didelius stačiakampius ir susiūnu- tada ir gaunasi skraistė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 21 gruodžio 2008 - 14:21
labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
na stai wink.gif miegmaisiukas ir kojinukes vaikuciui

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti