Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai (10 tema)

QUOTE(giedruta @ 2008 11 05, 07:57)
Sveikos, labai grazus megstukai. Gal kas turite Mc Queen masinyte is filmuko Cars schemute?

nezinau ar padesiu nors kiek, bet su programa pavyko padaryti tik stai ka 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mininga @ 2008 11 04, 18:02)
Labai labai saunus megztukas  thumbup.gif O gal dar ir kokia schemute turi  mirksiukas.gif

Ačiukas... 4u.gif
Schemutės neturiu jokios, viską mezgiau mintyse sudėliojusi. Apačia dviejų rūšių pynės, o viršus ir rankovės lygus mezgimas.

O dėl modeliuko tai galima ir statytom ir reglano rankovėm megzti, kaip kam patinka... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksandruska @ 2008 11 05, 11:48)

4u.gif labai dailus thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif
va paskutiniai mano du darbeliai dukrytei:
negalejau praeiti Rimi pro siuos siulus ax.gif
user posted image

o cia is ivairiu likuciu, kuriu kaupiasi vis daugiau, o panaudot nelabai turiu kur blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2008 11 05, 10:59)
Ačiukas... 4u.gif
Schemutės neturiu jokios, viską mezgiau mintyse sudėliojusi. Apačia dviejų rūšių pynės, o viršus ir rankovės lygus mezgimas.

Nu viska as cia taip ir supratau, tik dar klausimuks - o sonuose, kaip suprantu, siek tiek nezymiai liemenuota, ar ne? Bent jau taip atrodo is nuotraukytes g.gif Ir dar kakliukas - apvaliais virbalais, ar atskirai numegztas ir prisiutas? Turbut ikyrejau su klausimais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mininga: 05 lapkričio 2008 - 14:45
QUOTE(digi @ 2008 11 05, 15:53)
sveikutes  mirksiukas.gif
va paskutiniai mano du darbeliai dukrytei:
negalejau praeiti Rimi pro siuos siulus  ax.gif
user posted image

o cia is ivairiu likuciu, kuriu kaupiasi vis daugiau, o panaudot nelabai turiu kur  blush2.gif
user posted image

4u.gif labai grazus darbeliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Digi, labai gražūs tavo mezginiai, gerą idėją pametėjai, reiks ir man savo dukrytei numegzt tokias kelnes-liemenę, žiemą bus šilčiau biggrin.gif , o ir tuos likučius labai neblogai panaudojai thumbup.gif

Beje, ačiū visoms už pagyras 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aderaa: 05 lapkričio 2008 - 17:56
QUOTE(valentinuke @ 2008 11 05, 15:04)
4u.gif labai grazus darbeliai thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(Aderaa @ 2008 11 05, 17:55)
Digi, labai gražūs tavo mezginiai, gerą idėją pametėjai, reiks ir man savo dukrytei numegzt tokias kelnes-liemenę, žiemą bus šilčiau  biggrin.gif , o ir tuos likučius labai neblogai panaudojai  thumbup.gif
Beje, ačiū visoms už pagyras  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksandruska @ 2008 11 05, 10:48)

Laaaaaabai aciu uz nuoroda "Ratu" veikeju thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jus tuos spalvotus paveisliukus ismezgat? Ar nesusipinat tarp siulu, o gal koki kita varianta turit
Papildyta:
Gal kas galit megztinuko su piesiniu isvirkscia puse pademonstruot
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2008 11 05, 19:02)
O kaip jus tuos spalvotus paveisliukus ismezgat? Ar nesusipinat tarp siulu, o gal koki kita varianta turit
Papildyta:
Gal kas galit megztinuko su piesiniu isvirkscia puse pademonstruot

aga, as kazkaip nedrystu tokiu dideliu rastu megzt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mininga @ 2008 11 05, 16:44)
Nu viska as cia taip ir supratau, tik dar klausimuks - o sonuose, kaip suprantu, siek tiek nezymiai liemenuota, ar ne? Bent jau taip atrodo is nuotraukytes  g.gif Ir dar kakliukas - apvaliais virbalais, ar atskirai numegztas ir prisiutas? Turbut ikyrejau su klausimais  blush2.gif

Viskas gerai, aš ir pati tokia mezgėja, labai dažnai patarimo klausiu... smile.gif

Biškiuką liemenavau, suiminėjau akis blogųjų akių juostose. Tarp pynių dariau 5 blogas akis, liemenuojant palaipsniui suiminėjau ir tarpuose liko po 4 akis.

Kakliuką mezgiau virbalais su valu ir iš dviejų dalių. Šonuose gražiai susiūvau ir net nesimato, kad siūlės yra.

Tikiuosi aiškiai parašiau. mirksiukas.gif
Atsakyti