QUOTE(Andryte @ 2008 11 06, 13:09)
Labas,
as tai nemoku balandeliu daryt, nors ir nebandziau niekada
Norit parasysiu skanaus obuoliu pyrago recepta? Na bent jau man tai labai skanus, ypac karstas, o jei dar su ledais........
2 stiklines miltu
2 stiklines manu kruopu
2 stiklines cukraus (bet is tikruju reiktu maziau, nes man per saldu buvo)
1 didelis pakelis sviesto
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelem ir apibarstyti cinamonu. Tada sumaisyti miltus, manus ir cukru ir dali sito sauso misinio berti i bleka, tada ant virsaus obuolius, tada likusi sausa misini, o ant virsaus supjaustyti ir isdelioti sviesta. Kepti, kol iskeps
(apie valanda as kepiau). As i bleka itiesiu kepimo popieriaus ir viskas ciki gaunasi. Labai skanu 
as tai nemoku balandeliu daryt, nors ir nebandziau niekada

Norit parasysiu skanaus obuoliu pyrago recepta? Na bent jau man tai labai skanus, ypac karstas, o jei dar su ledais........
2 stiklines miltu
2 stiklines manu kruopu
2 stiklines cukraus (bet is tikruju reiktu maziau, nes man per saldu buvo)
1 didelis pakelis sviesto
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelem ir apibarstyti cinamonu. Tada sumaisyti miltus, manus ir cukru ir dali sito sauso misinio berti i bleka, tada ant virsaus obuolius, tada likusi sausa misini, o ant virsaus supjaustyti ir isdelioti sviesta. Kepti, kol iskeps


Aš kepu, tik visko per pus (mažuliuką kepu), o cukraus dar pusiau, nes jau bais saldu


