Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 10, 10:30)
STT as jau plaukus pasileidus, stalciu ir paliksiu atidaryta namie, bet su sijonu ant galvos darbe sedet negaliu smile.gif , nu gal kai namo grisiu bigsmile.gif

ok, bet žinok nieko dar nejaučiu...
kas dedasi prie rugsėjės??? Greitai, gal nors kiek maust pradės kuriam nors gale bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 10, 09:57)
ok, bet žinok nieko dar nejaučiu...
kas dedasi prie rugsėjės??? Greitai, gal nors kiek maust pradės kuriam nors gale  bigsmile.gif  doh.gif

Mano plaukai paleisti, stalčiai atitraukyti, nes užsimušdama ieškau vieno dokumento ( kažkur nukišau), o sijono reikalai - galiu biškį aukščiau kelių pasikelt vardan tavo STT reikalo biggrin.gif . Tik tu gimdyyyyk.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 10, 09:24)
DUODU ŽINIĄ - DABAR doh.gif
turiu faršo, ką daryt - neįsivaizduoju... doh.gif

pabandyk "netikra zuiki" mirksiukas.gif
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 10, 10:08)
Mano plaukai paleisti, stalčiai atitraukyti, nes užsimušdama ieškau vieno dokumento ( kažkur nukišau), o sijono reikalai - galiu biškį aukščiau kelių pasikelt vardan tavo STT reikalo  biggrin.gif .  Tik tu gimdyyyyk.

prie to svento reikalo ir as jungiuosi, uzsidesiu sijona ir vaiksciosiu pasikelus (o gal geriau jo visai nedeti lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 10, 11:08)
Mano plaukai paleisti, stalčiai atitraukyti, nes užsimušdama ieškau vieno dokumento ( kažkur nukišau), o sijono reikalai - galiu biškį aukščiau kelių pasikelt vardan tavo STT reikalo  biggrin.gif .  Tik tu gimdyyyyk.

ok - nu kas dar jungias, kelkis sijoną, vaivos juosta biggrin.gif

QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 10, 11:16)
pabandyk "netikra zuiki" mirksiukas.gif

niekas nevalgo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 10, 10:18)
niekas nevalgo ax.gif

tada pasidaryk "tinginiu balandeliu" smile.gif
Atsakyti
kur jus visos? bigsmile.gif
daug prisijungusiu, bet niekas neparaso rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kai baigsim tema, visos keliaujam i naujus namučius
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 10, 12:01)
Labas rytas 4u.gif

Kai baigsim tema, visos keliaujam i naujus namučius

ačiū
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti