Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

Man sesutė gimtadienio proga padovanojo tokį buteliuką su aromatingu skysčiu į kurį įmerkiami spec. šiaudeliai. Labai fainas dalykėlis. thumbup.gif Pirko Alandeko parduotuvėje. Dabar namai maloniai ir neįkyriai kvepia jūra kiaurą parą. rolleyes.gif
Atsakyti
as visada isvedinu kambary is ryto ir uzdegu smilkala...kvapa dazniausiai levandu...ir tada namai buna gaivus,kvepiantis neikyriu levandu lengvu kvapu thumbup.gif
Atsakyti
mėgstu tyrą vėsų orą, kartais aišku padeginam smilkalus, turėjom ambipur, irgi visai nieko, bet dažniausiai tai namai pakvipę lengvu tabako aromatu devil.gif
Papildyta:
QUOTE(Indijaa @ 2006 12 16, 22:25)
tie parduotuviniai maximiniai smilkalai tai ne...smirda...o va aš perku smilkalus l'occitane smile.gif tia man jie nerealūs...taip skaniai kvepia

drinks_cheers.gif l'occitane dieviški smilkalai.
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 04 17, 14:30)
mėgstu tyrą vėsų orą, kartais aišku padeginam smilkalus, turėjom ambipur, irgi visai nieko, bet dažniausiai tai namai pakvipę lengvu tabako aromatu devil.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  l'occitane dieviški smilkalai.

o as reikia ar nereikia deginu smilkalus blush2.gif
man taip patinka kai gristi i namus ir ju kvapas pasitinka mmmmmmmmmmmmmmmm
Atsakyti
Aš irgi L'occitan'u apsvaigus wub.gif Žiaurūs smilkalai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fenomenali @ 2008 04 17, 21:57)
Aš irgi L'occitan'u apsvaigus wub.gif  Žiaurūs smilkalai thumbup.gif

O kur jų yra pirkti? Labai noriu pamėgint wub.gif Nes visi kiti papigiaiski muilu tik paduoda blush2.gif
Atsakyti
O kokį būtent kvapą iš L'occitano patartumėt pirkti ?
Atsakyti
QUOTE(astike @ 2008 04 18, 08:26)
O kur jų yra pirkti? Labai noriu pamėgint  wub.gif  Nes visi kiti papigiaiski muilu tik paduoda  blush2.gif

Kiek matau tu iš Panevėžio, tai tam senajam Babilone kiek žinau tikrai yra L'occitane parduotuvė mirksiukas.gif

QUOTE(dalmentina @ 2008 04 18, 10:28)
O kokį būtent kvapą iš L'occitano patartumėt pirkti ?

Čia labai individualu, geriausia nuvažiuot į parduotuvę ir pauostyti mirksiukas.gif
Man asmeniškai žalios arbatos kvapas labai patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fenomenali: 19 balandžio 2008 - 11:54
o man tai geriausiai visus kvapus,kaip maisto kepimo ir siaip orui pasviezinti naudoju febreze purskikli,niekada negalvojau,kad taip eliminuoja kvapus,kol neisbandziau,dabar nr.1pas mus namie 4u.gif
nuoroda paziureti
Atsakyti
As smilkalu negaliu pernest schmoll.gif pas mus ambipur razetinis, toks lengvas svelnus obuoliu kvapas ax.gif

Sese tai smilkalu megeja, pas ja pabunu 5min. ir ziauriai galva paskausta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fenomenali @ 2008 04 19, 11:54)
Kiek matau tu iš Panevėžio, tai tam senajam Babilone kiek žinau tikrai yra L'occitane  parduotuvė mirksiukas.gif
Čia labai individualu, geriausia nuvažiuot į parduotuvę ir pauostyti mirksiukas.gif
Man asmeniškai žalios arbatos kvapas labai patinka wub.gif

hi.gif wub.gif
Atsakyti
jeigu smilkalai, tai ir man tik L'Occintane thumbup.gif labai patiko kedro ar kazkokio pan kvapas, gamta kvepejo bet taip neikyriai, zodziu labai patiko smile.gif o wc mes naudojame purskiama ambipur, bet man kazkaip nelabai patinka... tai pagalvojau gal ir vonioj nusipirkti ta kur i rozete kisasi, bet cia kiek paskaiciau tai tik kambariuose visos naudojat smile.gif bet gal ir vonioje jis tiktu? g.gif
Atsakyti