Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai silpni?

QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 09 18, 21:53)
Tuo tarpu stiprus vyrai elgiasi visiskai kitaip. Aciu Dievui man teko sutikti daugiau stipriuju....

Bent as manau,kad kuo maziau bus moteru su kiausais ,tuo daugiau bus stipriu vyru .
Atsakyti

Sakot silpni vyrai... O kas juos aukleja, ar ne "stiprios" mamos? Tad ir turime ka isugdeme. Mamytes, savo berniukuose vyriska prada nustelbiat jus, o ne kas kitas.

Tad =Tamara= mintys is dalies atspindi tiesa. Paradoksas, pacios aukleja, pacios nepatenkintos rezultatais. Lietuvoje gi moterys yra vaiku auklejimo monopolistes, bet jau pries 20 metu taip buvo. Pziuresim, kokia bus nauja vyru karta.
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 21, 18:53)
Bent as manau,kad kuo maziau bus  moteru su kiausais ,tuo daugiau bus stipriu vyru .

Galvojate, kad stiprios moterys is tikruju tokios yra? Kaip daznai tai buna tik kauke... nes negali rinktis buti silpna. Nes tiesiog neturi i ka atsiremti, kam pasiguosti ar issiverkti... o kartais taip norisi pabuti silpna. O kas supras??
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 09 22, 10:50)
Galvojate, kad stiprios moterys is tikruju tokios yra? Kaip daznai tai buna tik kauke... nes negali rinktis buti silpna. Nes tiesiog neturi i ka atsiremti, kam pasiguosti ar issiverkti... o kartais taip norisi pabuti silpna. O kas supras??

Nesupratau jusu ?Kaip tai -kas supras?Jums reikia kazkokio supratimo ,tipo -ziurekite ,as silpna?Ne ta silpnuma as turiu omenyje .Man "buti silpna moterimi" reiskiasi -buti moteriska ,ramia,suprantancia ,kad vyras bus tikru vyru ,jei as ,kaip moteris ,nemenkinsiu jo vyriskojo ego .O atsiremimas ir kiausai ,tai ne tas pats dalykas .Jus mate moteris su kiausais? As maciau ir matau .Va tokiu vedybiniai guvenimai -vienas nesusipratimas ...
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 22, 09:16)
Nesupratau jusu ?Kaip tai -kas supras?Jums reikia kazkokio supratimo ,tipo -ziurekite ,as silpna?Ne ta silpnuma as turiu omenyje .Man "buti silpna  moterimi" reiskiasi -buti moteriska ,ramia,suprantancia ,kad vyras  bus tikru vyru ,jei as ,kaip moteris ,nemenkinsiu jo vyriskojo ego .O atsiremimas ir kiausai ,tai ne tas pats dalykas .Jus mate moteris su kiausais? As maciau ir matau .Va tokiu vedybiniai guvenimai -vienas nesusipratimas ...

Cia sakyciau gerai pasakyta, neturiu kur pasigincyti, aciu, suprasta 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 22, 10:16)
Jus mate moteris su kiausais? As maciau ir matau .Va tokiu vedybiniai guvenimai -vienas nesusipratimas ...

Aš tai gyvenime dar nesutikau. Bet va, lietuvos ryte yra nuotrauka vaikiškos lėlytės mergytės, bet su berniuko lytiniais organais...

O šiaip tai nežinau, matau, kad yra savarankiškų moterų, bet, kad jos nesiskundžia, kad jų šeimose kažkas ne taip. Vyrai irgi jomis patenkinti...
Gal aš nelabai įsikertu, kas ta "moteris su kiaušiniais", nes jeigu eina kalba apie tas su barzdom ir ūsais- tai jie turi atskirą pavadinimą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 22 rugsėjo 2010 - 17:21
QUOTE(juraga @ 2010 09 22, 19:04)
Aš tai gyvenime dar nesutikau. Bet va, lietuvos ryte yra nuotrauka vaikiškos lėlytės mergytės, bet su berniuko lytiniais organais...

O šiaip tai nežinau, matau, kad yra savarankiškų moterų, bet, kad jos nesiskundžia, kad jų šeimose kažkas ne taip. Vyrai irgi jomis patenkinti...
Gal aš nelabai įsikertu, kas ta "moteris su kiaušiniais", nes jeigu eina kalba apie tas su barzdom ir ūsais- tai jie turi atskirą pavadinimą....

Nu tai ka as jums galiu pasakyti -mazai bendraujate su zmonemis ...nemate esat daug ir skirtingu personazu .
Atsakyti