Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tiesa, kad plaukų ilgis užprogramuotas?

Ar tikrai mūsų plaukai negali užaugt ilgesni, nei jiems lemta? unsure.gif
Atsakyti
taip tikra tiesa, neperseniausiai skaiciau apie plaukus regaine.com puslapyje (pas mane jie slenka, ieskojau kur suo pakastas),ten yra straipsniai ir ten parasyta kad kiekvieno zmogaus plauku ilgis priklauso nuo plauko sakneles(nezinau ar teisingai issireiskiau ) gylio galvo odoj, kuo trumpesne saknele tuo trumpesni plaukai. tuoj pabandysiu surasti ta straipsni
Papildyta:
http://www.regaine.c...i...p;sn=0&tn=1
Atsakyti
geras blink.gif pirma kart isgirdau toki dalyka blink.gif kaip daba zinot kiek mano plaukai dar augs? g.gif o noriu tai ilgu unsure.gif
Atsakyti
siaip as visada svajojau butu ilgakase deja plaukai uzauga iki peciu o toliau ima labai ploneti ir jei juos auginti na butu labai negrazu td max iki peciu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 31, 12:45)
siaip as visada svajojau butu ilgakase deja plaukai uzauga iki peciu o toliau ima labai ploneti ir jei juos auginti na butu labai negrazu td max iki peciu cray.gif

Mano vienai draugei taip pat yra - nu ir ko ji tik nedaro del plaukuciu, ir kuo tik neplauna/netepa - iki peciu uzsauga,o toliau kaip sustoje.

O sita tiesa apie plauku ilgi esu kazkur per kazkokia rimta laida girdejus, tik nebepamenu kas ka pasakojo. Perskaicius temos pavadinima prisiminiau.
Atsakyti
Na pradedu ir as tuo tiketi, nes mano plaukai n metu jau yra vienodo ilgumo, ar dazniau pakirpciau galiukus ar reciau, vistiek ilgesni nebeuzauga, nors jie ir taip ganetinai ilgi bet noretusi dar ilgesniu, bet jau niekaip nebepavyksta ax.gif
Atsakyti
g.gif ir mano plaukai labai grazus kai buna truputi zemiau peciu, o po to isploneja ir atrodo nekaip verysad.gif ir tikrai pastebiu, kad ne man vienai, nors kitos nekreipia demesio, kad plaukai negraziai atrodo, svarbu ilgi bigsmile.gif
Atsakyti
As manau,kad tiesa ax.gif Neviena kirpeja yra ta sakiusi ir ant saves pastebiu,mano plaukam truksta max 3cm ir ilgis but iki liemens,bet man tai kazkoks nepasiekiamas ilgis,o auginu nevienus metus blink.gif
Atsakyti
nu net idomu pasidare kiek galeciau uzsiauginti savo garbanas g.gif siaip plaukiai grazus mano ir ilgi, iki puses nugaros, pernai buvo ciut ilgesni bet nusibodo ir nusikirpau trumpai, o dabar vel uzaugo, reik nekirpt ir ziuret kiek galiu istempt iki ilgu graziu plauku g.gif biggrin.gif
Atsakyti
dabar prisiminiau, koki vaizdeli maciau vakar - ejo pana susipynus kasa, kasos ilgis iki keliu blink.gif nei kiek neperdedu. tai iseina, kad vienom iki peciu teuzauga, o kitom ir iki zemes gali uzaugt biggrin.gif beje, atrode labai juokingai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 11 01, 14:24)
dabar prisiminiau, koki vaizdeli maciau vakar - ejo pana susipynus kasa, kasos ilgis iki keliu  blink.gif nei kiek neperdedu. tai iseina, kad vienom iki peciu teuzauga, o kitom ir iki zemes gali uzaugt  biggrin.gif beje, atrode labai juokingai  hihihi.gif

Dar kai panele, tai nieko, bet man teko jau su amzium moteriske su kasa iki uzpakalio matyt - va ten tai vaizdelis lotuliukas.gif

Bet iseina, kad gal ir tiesa su tuo augimu, vienoms tokio ilgio uzauga ir plaukai tvarkingi, grazus, neissisakoje, o kitoms jau nuo peciu ilgio sakotis pradeda, tai ir kerpa - nepaliks gi ju tokiu augt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 11 01, 15:35)
Dar kai panele, tai nieko, bet man teko jau su amzium moteriske su kasa iki uzpakalio matyt - va ten tai vaizdelis  lotuliukas.gif

Bet iseina, kad gal ir tiesa su tuo augimu, vienoms tokio ilgio uzauga ir plaukai tvarkingi, grazus, neissisakoje, o kitoms jau nuo peciu ilgio sakotis pradeda, tai ir kerpa - nepaliks gi ju tokiu augt.  ax.gif

aš kažkada mačiau moteriške su amžiumi ir su žilom kasom iki užpakalio biggrin.gif
Atsakyti