Sakykit, o džiovinant vaisius dekoracijoms reik juos kuo nors purkšti? ar išdžiovinus?
Nupirkau apelsinų džiovinimui, tai namiškiai taip natūraliai ėmė ir suvalgė, nepagalvoję, kad jie ne tam reikalui skirti
Sakykit, o džiovinant vaisius dekoracijoms reik juos kuo nors purkšti? ar išdžiovinus?
ar tiesiog išdžiūsa ir džiugina?
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 11 10, 08:55)
nieko sau,kaip anksti...neatsibos,ar liks tas sventiskumas 
Papildyta:
na moterys,tai moterys,bet,kaip vyrams susirangyti prie tokio zemo stalo
o jei dar vyrai ne zemaugiai
o vaikai,juk per ta zema stala,taip ir taikys uzsokti,ar begdami,uzkliuti su koja 
Papildyta:
na moterys,tai moterys,bet,kaip vyrams susirangyti prie tokio zemo stalo
man kaip tik kaledos per trumpai buna
cia jau nuo vyru priklauso
QUOTE(violence @ 2008 11 11, 22:30)
Nupirkau apelsinų džiovinimui, tai namiškiai taip natūraliai ėmė ir suvalgė, nepagalvoję, kad jie ne tam reikalui skirti
pas mane buvo tas pats
asmeniškai aš tai niekuo jų nepurškiu, nelakuoju, ir pan.
QUOTE(violence @ 2008 11 11, 20:30)
is apelsinu zieveliu darau rozeles
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 11 12, 14:46)
pas mane buvo tas pats
tik pora apelsinų spėjau supjaustyti
tiesiog padedu ant popieriaus, juos ant radijatoriaus ir ramiai jie sau ten džiūsta
labai graži dekoracija bus 
nusipirkau dar šiandien
Grįžus jau imsiuos pjaustyt, nes advento kalendorių puošiu visaip kaip
Trumpai pasakykit visą džiovinimo procesą, nes man analfabetei, žinoma tik kaip tuos apelsinus nupirkt
AHa, ir ką darot iš džiovintų vaisių
turbūt pjaustot juos...ar tik žievelę...
Bandžiau kažkada džiovinti, tai su pelėsiuku gavos
Bandžiau kažkada džiovinti, tai su pelėsiuku gavos
Radau visą bliūdą
kaštonų
kažkam su sūnum rinkom ir džiovinom
Gal patartumėt ką iš jų galima būtų pagaminti?
Aš įsivaizduoju * eglutę iš kaštonų ir * perišus juos blizgiu kaspinėliu galima būtų pagabinėt.... ką dar?
Kiek skaičiau, tai... pjaustoma griežinėliais ir dedama džiūti ant radijatoriaus (rekomenduojama džiovinti apie 7 paras) arba į orkaitę
taip pat atradau, kad griežinėlius siūlo užkasti druskoje, nes ji drėgmę sutraukia ir vaisius nesusibanguoja. Taip užkasus džiovinti orkaitėje
Jei man pavyks, tai įkelsiu vėliau viską step by step
Papildyta:
darysiu girliandas, puošiu advento kalendorių, vainiką, eglutę.... dekoruosiu dovanas... gal dar ką sugalvosiu
o kartu su džiovinbtais apelsinais, obuoliais, citrinomis. apelsinais dar grožyje dalyvaus anyžius, gvazdikėliai ir cinamono lazdelės
ne tik vaizdų, bet ir kvapų mozaika
Gal patartumėt ką iš jų galima būtų pagaminti?
Aš įsivaizduoju * eglutę iš kaštonų ir * perišus juos blizgiu kaspinėliu galima būtų pagabinėt.... ką dar?
QUOTE(a79 @ 2008 11 12, 16:59)
Trumpai pasakykit visą džiovinimo procesą, nes man analfabetei, žinoma tik kaip tuos apelsinus nupirkt 
Kiek skaičiau, tai... pjaustoma griežinėliais ir dedama džiūti ant radijatoriaus (rekomenduojama džiovinti apie 7 paras) arba į orkaitę
taip pat atradau, kad griežinėlius siūlo užkasti druskoje, nes ji drėgmę sutraukia ir vaisius nesusibanguoja. Taip užkasus džiovinti orkaitėje
Jei man pavyks, tai įkelsiu vėliau viską step by step
Papildyta:
QUOTE(Tomienė @ 2008 11 12, 17:03)
darysiu girliandas, puošiu advento kalendorių, vainiką, eglutę.... dekoruosiu dovanas... gal dar ką sugalvosiu
o kartu su džiovinbtais apelsinais, obuoliais, citrinomis. apelsinais dar grožyje dalyvaus anyžius, gvazdikėliai ir cinamono lazdelės
oj kaip kvepia apelsinais, gvazdikeliais, cianamonu
as apelsinus griezineliais pjaustau ir orkaitej 100 C pradaroj orkaitej apie 3-4 valandas dziovinu, paskum ant siulo dar kur pakabinu, nes orkaitej rekomenduoja dziovint apie 10 valandu...
vat apie dziovinima druskoj dar girdeti neteko
reiks pabandyti, bet tik galvoju kvapa druska turbut sugeria
as apelsinus griezineliais pjaustau ir orkaitej 100 C pradaroj orkaitej apie 3-4 valandas dziovinu, paskum ant siulo dar kur pakabinu, nes orkaitej rekomenduoja dziovint apie 10 valandu...
vat apie dziovinima druskoj dar girdeti neteko
ale ot ydomiai sugalvojot...citrina,apelsinas,cinamonas
mmm mmm kaip skaniai turi kvepet papuostos dovaneles
pabandysiu ir as dziovinti taip.....gal gausis kazkas
aš kai džiovinau apelsinus ant radijatoriaus tai aplink juos pradėjo tokios mažos ir įkyrios musytės skraidyt
Kokia grazi tema!
Ir kaip man nesove i galva mintis dziovinti vaisiu??
Tuoj ir pradesiu, gal deti man juos i druska, ar visgi nerizikuot... Gal kas isbandet?
O dziovinant orkaitej jie neprilimpa prie skardos?
As nusipirkau tokiu zvakiu, virs kuriu pili vandens su kvapniais aliejais ir tada uzdegi, paemiau Kaledu kvapo
Deginau vakar, vyras kambary uzmigo ir sapnavo pyragelius, atsibudo ir sako - tas pats kvapas kaip sapne
Koks sapnas sakau, cia gi mano zvakes
O kokiose parduotuvese buna pirkti purskiamo sniego? Ar nusiplauna jis lengvai paskui?

Siaip

Virtuvei

didele foto
My Webpage
As nusipirkau tokiu zvakiu, virs kuriu pili vandens su kvapniais aliejais ir tada uzdegi, paemiau Kaledu kvapo
O kokiose parduotuvese buna pirkti purskiamo sniego? Ar nusiplauna jis lengvai paskui?

Siaip

Virtuvei

didele foto
My Webpage