Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(gabe60 @ 2008 11 02, 19:39)
Vau, koks grožis  wub.gif
Salza, o kaip tu Vandas girdai, tik šaknis apipurški? ir kas kiek dienų? Oi, kaip gundausi  blush2.gif

Purskineju saknis distiliuotu vandeniu su labai trupuciu trasu, o merkiu (arba kartais dusinu) mazdaug karta per savaite, siaip pagal situacija, mes sildymo dar nejungiam, nes namie apie 22 laipsnius, pakankamai silta, bet oras del to pakankamai dregnas. Ziuriu pagal saknis, kol zalsvos, nieko nedarau, kai dziusta, tamseja - papurskiu.
Atsakyti
Sveikos orchidėjų mylėtojos smile.gif , norėčiau parodyti jums savo mamytės gėlę 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOVITA A.: 02 lapkričio 2008 - 20:25
QUOTE(kice @ 2008 11 01, 19:40)
na gal nereiketu taip beatodairiskai karpyti saknu gelems?  visos faliku saknys sviesios, jei sviesos negauna.. O karpyti saknis zydinciai negalima netgi..
Papildyta:

as nepagtal;vojau..paprasciausiai issigandau ir pabijojau ja prarasti..tikiuosi geliukas nesupyks ant manes verysad.gif nuliudinot mane mergaites..kazin kuo baigsis dabar g.gif laukiu.. nu ka,pradzia mano tokia..sekanti karteli zinosiu..

p.s gal ka padet jai galiu?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 02, 19:03)
Kazkaip skaitinejant uzkliuvo vos ne kas antra zinute: "gavau dovanu orchideja". Musuose ziuriu tampa populiaru dovanoti sias geles. Cia tik siaip OT pamastymas  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Smilte @ 2008 11 02, 20:42)
as nepagtal;vojau..paprasciausiai issigandau ir pabijojau ja prarasti..tikiuosi geliukas nesupyks ant manes verysad.gif nuliudinot mane mergaites..kazin kuo baigsis dabar g.gif laukiu.. nu ka,pradzia mano tokia..sekanti karteli zinosiu..

p.s gal ka padet jai galiu?

Tai gal jau nieko nedaryk lotuliukas.gif nes persistengsi,palik ramybėj ir stebėk,kaip jinai laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 11 02, 20:01)
Purskineju..

Salzai aciuks.gif .
Išvada tokia, kad ir Vandoms tos pačios taisyklės galioja, priežūra įprastinė thumbup.gif , dabar drąsiau mąstysiu apie jos įsigyjimą biggrin.gif
Turbūt, kad reiks savo gdieniui pasidovanoti, jei vadovai solidžią premiją užfundys hihihi.gif
Atsakyti
Vakarykštis laimikis, jau aptvarkytas biggrin.gif user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Labutis orchytės wub.gif
už lango ruduo,o pas mane vos ne pavasaris wub.gif :mano baltoji orchytė iš nukirpto žiedkočio leidžia žiedstiebiuką,o ir vakar atradimas-galvojau,kad pas ją eilinė orinė šaknelė,o pasirodo kad irgi žiedstiebis wub.gif O va su geltonaja irgi pokštai:žydėjo trys žiedeliai,(papigintą pirkau),o dabar tie trys nužydėjo,o žiedkotis toliau išleido keturis pumpuriukus g.gif Vnž-pavasaris mergytės pas mane wub.gif wub.gif wub.gif
Gabe60-na jau papiginimas koks nerealus wub.gif ,o kai sužydės tokiais didžiuliais žiedais wub.gif
Braskel-pasiskaityk apie visokius kenkėjus ligų skyrelyje smile.gif Pas mane jokių tpiu,tpiu,tpiu gyvių nėra buvę,todėl patart nieko negaliu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 03, 10:42)
Vakarykštis laimikis, jau aptvarkytas  biggrin.gif  user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Pirmiausia ačiū 4u.gif už atsakymus į mano klausimus.

Na o gabe60 , aš irgi būčiau neatsilaikius.. ax.gif Nu labai graži thumbup.gif Linkiu, kad ji pas tave ilgai gyventų 4u.gif
Atsakyti
Labutes,
kiek grazuoliu cia pridejot wub.gif
o man ka tik pagedo nuotaika, apziurejau, kad vieno kvietkelio lapai susirauksleje, nepataisomai susiraukslejusius nukirpau, istraukiau is vazono ir amo netekau verysad.gif saknys buvo susuktos i kiminus ir supuvo, liko viena pusiau apdziuvusi orine ir kelios centimeto ilgio zemines sad.gif Deciau i reanimatoriu, bet ji zydi, naujus pumpuriukus krauna, ir dar papildoma saka augina doh.gif tuoj pakrausiu fotoaparato elementus ir prasysiu Jusu pagalbos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 11 03, 12:06)
Labutes,
kiek grazuoliu cia pridejot  wub.gif
o man ka tik pagedo nuotaika, apziurejau, kad vieno kvietkelio lapai susirauksleje, nepataisomai susiraukslejusius nukirpau, istraukiau is vazono ir amo netekau  verysad.gif saknys buvo susuktos i kiminus ir supuvo, liko viena pusiau apdziuvusi orine ir kelios centimeto ilgio zemines sad.gif Deciau i reanimatoriu, bet ji zydi, naujus pumpuriukus krauna, ir dar papildoma saka augina  doh.gif tuoj pakrausiu fotoaparato elementus ir prasysiu Jusu pagalbos  verysad.gif

Gal is nuotraukos kitaip matysis, bet is aprasymo darau isvada, kad jei noresi issaugoti gelyte turesi kirpti ziedstiebius. Jie stipriai alina orchyte, saknytem augint neliks jegu... verysad.gif
Atsakyti
Bendras vaizdas:
user posted image
user posted image

Tai kas liko is saknu:
user posted image
user posted image

Ziedai, pumpurai, sakele:
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 11 03, 14:24)
Bendras vaizdas:

Nekoks vaizdas. Kad ir labai gaila, norėdama išsaugoti gėlytę, turėsi aukoti žiedus sad.gif
Atsakyti