ir taip pat pastebejau orchidejos, kai kurios kurios niekuo nesiskire nuo tu kurios po 15 lt kainavo net 69.99
as sian klaipedos ermitaze buvau
prigrebiau viena, tikriausia tik siandien uzveze tad pasirinkti buvo is ko, ir issirinkau viena, nors norejau 3
ir taip pat pastebejau orchidejos, kai kurios kurios niekuo nesiskire nuo tu kurios po 15 lt kainavo net 69.99
Įdomu, o kada gi bus orchytės Kaune po 15 lt
Vilniuj padavė, Klp irgi, o pas mus ne
QUOTE(katininke @ 2008 11 13, 17:48)
koks grozis QUOTE(Lietuva @ 2008 11 13, 21:03)
Ermitaže Vilniuje orchidėjas po 15 Lt. kad šluoja, kad šluoja žmonės. Ir aš vieną nušlaviau
(ėx, tas bando jausmas) 
as siandien buvau pilna tu orhideju nors vezimu vezk
bet ir nukainuotu buvo nemazai po 4.99 ir 9.99 viena ir as nuciupau
O as jau pasimokaiu,kad Ermitazas retai kada uzsiveza geru-pigiu geliu
Todel dabar neperku
Geriau sumokesiu 40 Lt,bet zinau kad atsparesne bus
Beja siandien senukuose nuziurejau viena phalika, toks geltyonas su roziniais dryziukais ir taaaaip maloniai kvepianti
QUOTE(dilgelyti @ 2008 11 13, 17:45)
Nu gal as ir ne specas, bet man atrodo kad is jo jau jokios naudos, as tai nupjauciau.. Cia jis taip susiraukslejes, gal dregmes mazai jam buvo.. sunku pasakyti
atrodo netruko, ir laisciau, ir apipurksdavau gelyte, gal kaip tik persistengiau
QUOTE(joguste @ 2008 11 13, 23:16)
atrodo netruko, ir laisciau, ir apipurksdavau gelyte, gal kaip tik persistengiau
kaip gaila
o pjauti reikia nuo pat apacios ar pagal koki nareli? 
as pjauciau nuo apacios, nes cia man atrodo tik vienas narelis, taip kad is jo nelabai kokios naudos bus, geriau rezk visa, paskui pacinamonink
To ir linkiu
Va prisiziurejau kaip tavasis toks jaunas nugeibo, tai begu vis savo ziuret, nes pas mane vienas irgi dabar mazdaug tokio dydzio yra kaip pas tave vargsiukas..
QUOTE(Alyda @ 2008 11 14, 10:12)
Sveikos merginos, as irgi labai megstu orchytes, namuose turiu ju 9, 8 phalikus ir viena cymbidi. tik nuotraukeliu nesukeliau i kompa dar negaliu pasirodyt. Ar prisimsit i savo orchiu myletoju buri? 
Zinoma, sveika prisijungus
QUOTE(Eglynius @ 2008 11 13, 21:53)
Įdomu, o kada gi bus orchytės Kaune po 15 lt

O apie tokį kaimą kaip Alytus visai patyliu
QUOTE(Taira @ 2008 11 14, 10:59)
pas mus irgi tas pats..