QUOTE(*Kristinute* @ 2011 04 15, 13:21)
Labukas,
noreciau parekomenduoti [url=http://www.skelbiu.lt/skelbimai/lietuva-anglija-tik-nuo-160-litu-10039075.html]
bandysim vežt, kai gausiu siuntinį pasidalinsiu įspūdžiais
o su trans.lt mes apturėjom tokį nuotykį. jie mūsų draugams iš LT atvežė lovytę ir tašę, todėl tarėmės su jais, kad mums parveš į LT tokį patį siuntinį. Sutartą vežti savaitę laukiau iš jų žadėto skambučio, kad patikslintų, kurią tiksliai dieną veš. Nieko nesulaukusi paskambinau pati ir sužinojau, kad jie neskambina, nes neturi daugiau siuntinių iš mūsų krašto, tai laukia kol surinks

nors aš jų tiesiai šviesiai klausiau, ar jie man galės parvežti konkrečiomis dienomis, nes pati tomis dienomis grįžau su vaiku į LT, o mano visi daiktai turėjo parvažiuot su vežėjais. jie man garantavo, kad tikrai tomis dienomis paims, bet nei tomis dienomis, nei dviem dienom vėliau nei jų pačių, nei skambučio nesulaukiau

galiausiai jie mūsų siuntinį perdavė "kolegoms", kurie ne tik kad paėmė didesne kaina, bet ir turėjau važiuot iš Elektrėnų į Kauną antrą valandą nakties pati pasiimt
o dar vieni vežėjai du kartus mums labai sėkmingai ir nebrangiai atvežė siuntinius į UK, o trečią kartą paėmė, nuvežė į UK ir iš kažkokio kaimo skambina, kad atvažiuotume pasiimt, nes jie mums į namus neveš