Įkraunama...
Įkraunama...

sienų dangos

QUOTE(niuma @ 2007 08 01, 17:29)
Sienos dažomos kad ir viena spalva, bet padarius struktūras, atrodo tikrai gražiai smile.gif Keli pvz.: stambiu dekoru arba smulkiu

Sveikos 4u.gif grazu tas dekoras bet miegamajame, tokiu nenoreciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 08 01, 22:50)
Taip, maniškis daro. Parašiau a.ž. dėl kainų  mirksiukas.gif

Ir man kainas į AŽ, jei galima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 08 01, 22:50)
Taip, maniškis daro. Parašiau a.ž. dėl kainų  mirksiukas.gif

ir man įdomu g.gif tik va mes palangoj unsure.gif gal važiuosit į palangą pailsėt ir kartu užsidirbtumėt tongue.gif noriu virtuvėj 1,5 sienos taip padaryt bet nieks nepasirašo mano tokiems norams doh.gif
Atsakyti
Dalbara, ir aš noriu prie jūros. Bet turbūt tik kitą met papulsim doh.gif Vaikiukas mano dar per mažas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 08 03, 11:00)
Dalbara, ir aš noriu prie jūros. Bet turbūt tik kitą met papulsim  doh.gif  Vaikiukas mano dar per mažas  ax.gif

verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 03, 01:05)
ir man įdomu  g.gif  tik va mes palangoj  unsure.gif  gal važiuosit į palangą pailsėt ir kartu užsidirbtumėt  tongue.gif noriu virtuvėj 1,5 sienos taip padaryt bet nieks nepasirašo mano tokiems norams  doh.gif

galiu pasirašyti biggrin.gif tik vargu ar tu pasyrašysi - kaina speju bus didesnė nes dirbu ne su statybinėm medziagom ir dažais o su spec. dekoratyvia faktūra bei lazurom.
nu va taip: http://public.fotki.com/dekoras/

Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 08 03, 19:56)
galiu pasirašyti biggrin.gif  tik vargu ar tu pasyrašysi - kaina speju bus didesnė nes dirbu ne su statybinėm medziagom ir dažais o su spec. dekoratyvia faktūra bei lazurom.
nu va taip: http://public.fotki.com/dekoras/

nors apytiksliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 04, 00:08)
nors apytiksliai  g.gif

kaina?
prašom: akrilinio dekoro 120 -140lt kv.m. čia su visomis medžiagomis ir eskizais.
marmurino venecijano dekoras 90-110lt kv.m.
Atsakyti
o aš labai norėjau kažkokios faktūros būtent miegamajame.
Kadangi veiksmas vyko prieš metus, tai nelabai iš ko buvo rinktis, ir daug paklaustų žmonių į mane žiūrėjo kaip į nenormalią. bet susiradau - caparolio firmos dažai su frakcijom kažkokiom. Dėja, viskas gavosi ne taip kaip norėjau, spalva ne tokia (lubos violetinės, sienos irgi tokios turėjo būti, gavosi visai ne tokios) ir norėjau kad daugiau atsiskiestų su baltu.
Dar, mums dažęs meistras visiškai nesuorato kaip dažyti su tais dažais (yra spec. technologija), taigi gavom dažyti antrą kartą per naują. doh.gif vienu žodžiu ne kas, dabar jau pripratau, bet vistiek nervina, kai lubos ir sienos atspalviais skiriasi... verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 08 04, 13:09)
o aš labai norėjau kažkokios faktūros būtent miegamajame.
Kadangi veiksmas vyko prieš metus, tai nelabai iš ko buvo rinktis, ir daug paklaustų žmonių į mane žiūrėjo kaip į nenormalią. bet susiradau - caparolio firmos dažai su frakcijom kažkokiom. Dėja, viskas gavosi ne taip kaip norėjau, spalva ne tokia (lubos violetinės, sienos irgi tokios turėjo būti, gavosi visai ne tokios) ir norėjau kad daugiau atsiskiestų su baltu.
Dar, mums dažęs meistras visiškai nesuorato kaip dažyti su tais dažais (yra spec. technologija), taigi gavom dažyti antrą kartą per naują.  doh.gif  vienu žodžiu ne kas, dabar jau pripratau, bet vistiek nervina, kai lubos ir sienos atspalviais skiriasi... verysad.gif
user posted image

nenusimink, manau, kad kaip tik labai islosei, kad lubu spalva sviesesne nei sienu. jei sienos ir lubos butu vienos palvos, kambarys labai sumazetu ir atrodytu kaip dezute. is nuotraukos matau, kad visai neblogai gavosi.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti