Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

QUOTE(l@n@ @ 2008 11 02, 17:40)
Pirmadieni siunciu vienai kaunietei siuntinuka su gelytem (per autobusu vairuotoja bandysiu tartis), taip kad yra galimybe sanpaulijom pasiekti Kauna bigsmile.gif

clap.gif Pavyko, gelytes sekmingai ir operatyviai (per 1.5 val) pasieke Kauna thumbup.gif Semes auginat 4u.gif
Atsakyti
Visai tema apleista, net trečiame puslapyje suradau. Kur visos pradingusios ax.gif

Mano vienai sanpaulijai kažkas atsitiko. Ant apatinio lapo atsiranda per vidurį tamsi dėmė- puvinukas ir po truputį plečiasi, kol lapas nupūna. Jau nuskyniau taip keletą lapų. Gėlė žydi šiuo metu ir gana gausiai, todėl gaila persodinti. Šiaip atrodo gražiai, kiti lapai tvirti.
Gal žinot kas tai galėtų būti?
Atsakyti
Jeigu iki žiedynų dar pora eilučių lapų yra,apatiniai nusensta ir patys pradeda nykti 4u.gif
Mane tai tinginys kažkoks apėmęs blush2.gif doh.gif tiesiog tingiu tingėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 11 06, 11:45)
Jeigu iki žiedynų dar pora eilučių lapų yra,apatiniai nusensta ir patys pradeda nykti  4u.gif
Mane tai tinginys kažkoks apėmęs  blush2.gif  doh.gif tiesiog tingiu tingėti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi kažkokia aptingus.

Kai buvau pas jus gėlyčių, davėt man kažkokią mini. Jau žydi smile.gif Gal žinot kokia čia jinai??

user posted image

O čia mano gėlynas biggrin.gif

user posted image

user posted image

Va kad pasigryriau blush2.gif
Atsakyti
Labai įspūdinga palangė. Tokia žiedų gausybė tikras pavasaris rudens vidury thumbup.gif

Taikotės visos žiemos miego eiti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau, kai pradėjo šildyti ir užsikonservavę žiedukai išsiskleidė.
Mano lauktoji Heartlands lime sherbet pirmieji žiedai
user posted image

Žiedukas labai gražus, net kelių atspalvių. Nors kai tik ją netikėtai gavau dovanų, pagoolinau ir pirmiauisia radau štai tokiąnuotrauką. Man tokia įspūdinga ji atrodė. Dabar pagoolinus šią nuotrauką sunku ir rasti, randu tik tokias daug panašesnes į mano.

O čia dar vienas pirmas žiedukas.
Kai taip gerai spėliojat turbūt bus nesunku atspėti:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 11 06, 09:35)
Visai tema apleista, net trečiame puslapyje suradau. Kur visos pradingusios  ax.gif

Mano vienai sanpaulijai kažkas atsitiko. Ant apatinio lapo atsiranda per vidurį tamsi dėmė- puvinukas ir po truputį plečiasi, kol lapas nupūna. Jau nuskyniau taip keletą lapų. Gėlė žydi šiuo metu ir gana gausiai, todėl gaila persodinti. Šiaip atrodo gražiai, kiti lapai tvirti.
Gal žinot kas tai galėtų būti?

Nezinau ar ir tau tas pats, bet praeita ziema man viena po kitos, taip po lapuka nupuvo visos augintines.. verysad.gif pasirodo puvinukas isimete i viena, as laiku nusupratau kas ir jis perejo per visas.
Atsakyti
Norita o jau kaip grazuuu wub.gif good.gif

Kerpena, cia Playful Spektrum bigsmile.gif
Atsakyti
Teisingai l@n@ smile.gif
Ką jau ten mano mįslės, aš gi jokių retenybių neturiu blush-anim-cl.gif. O šita pirmoji turinti "fantazijos"
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 11 06, 15:50)
Pagaliau, kai pradėjo šildyti ir užsikonservavę žiedukai išsiskleidė.
Mano lauktoji Heartlands lime sherbet pirmieji žiedai
user posted image

Žiedukas labai gražus, net kelių atspalvių. Nors kai tik ją netikėtai gavau dovanų, pagoolinau ir pirmiauisia radau štai tokiąnuotrauką. Man tokia įspūdinga ji atrodė. Dabar pagoolinus šią nuotrauką  sunku ir rasti, randu tik tokias daug panašesnes į mano.
O čia dar vienas pirmas žiedukas.
Kai taip gerai spėliojat turbūt bus nesunku atspėti:
user posted image
user posted image

Nuostabaus grožio žiedelis...Nu tokio grožio dar nemačiau...
Atsakyti
Kokia graži palangė wub.gif thumbup.gif kad aš tokia didelę turėčiau.....

Beje neseniai įsigijau savo pirmąją sanpauliją blush2.gif ačiukas l@n@ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bee @ 2008 11 07, 09:16)
Beje neseniai įsigijau savo pirmąją sanpauliją  blush2.gif  ačiukas l@n@  4u.gif

biggrin.gif Cia greiciausia 88888888 reikia dekoti hihihi.gif mirksiukas.gif Sekmes auginant 4u.gif Lauksim grazuoles nuotrauku bigsmile.gif
Atsakyti