Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

Su Naujaisiais, merginosuser posted image
Atsakyti
Su Naujais 2009 metais mieli sanpauliju gerbejai newyear.gif

wub.gif gal jos vaiku turit parduot? blush2.gif

Sveiki, turiu Red Lantern vaikiuku (Vilniuje) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 01 sausio 2009 - 12:14
[/QUOTE]Lietus Paskelbta Vakar, 22:33
QUOTE(Lewisia @ 2008 12 31, 00:25)
Iš Zarasų.

Tai iki Jelenos Visagine ranka paduoti.[QUOTE]

Tik kaip su ja susisiekt g.gif Prieš kelias dienas parašiau jai elektroninį laišką,bet vis tylu.O aš taip nekantrauju blush2.gif

Kerpena, labai gražios sanpaulijos thumbup.gif
Atsakyti
Kiek žinau,Jelena atsako visada.Šventės,gal vėliau atsakys.Be to,ateina šalti orai,geriau pralaukti,kad neturėti nuostolių.Jei užsisakinėsite lapus,tai žiedais džiaugsitės tik po metų.Taigi ,kelios dienos nieko nelemia.
Atsakyti
Sveikinu visas su Naujaisiais jautuko metais !!! user posted image
Ta proga žydi ir Rebel's Two Cents
user posted image user posted image
Atsakyti
Nu pasakiskas grozis, o jau lapuku marguuuumas bigsmile.gif baltai pavydziu good.gif
Atsakyti
Vau, kokie grožiai wub.gif Aš turiu tik mėlyną ir rausvą unsure.gif o tokių gražuolių net nebuvau mačius.
Atsakyti
Alyvuoge, nuostabi margalapė wub.gif

Aš parodysiu vieną keistenybę.
nežinomos veislės, ar neveislinė margalapė visada žydėjo taip:
user posted image
Turiu ją namie, darbe ir esu padovanojus savo ir vyro mamoms ir visur žydėjo taip pat. Dabar per šventes parvažiavom pas vyro tėvus ir net nustebau pamačius - ji žydi taip ir ne vienas žiedas :
user posted image
Atsakyti
o tai šiose nuotraukose tapati sanpaulija g.gif
Atsakyti
Taip, ta pati, tiksliau to pačio lapo vaikai. Bet ta antroji vasarą ir rudenį žydėjo lygiai taip pat, kaip pirmoje nuotraukoje . Spalvos kiek skiriasi, nes ta antroji fotografuota vakare, nebuvo kada dieną. O skirtumas, kurį norėjau parodyti, tai žiedų forma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 sausio 2009 - 16:26
Kokia nurimusi tema g.gif Pati irgi labai seniai cia berasiau. Kaip gi jusu sanpaulijos auga, nenusalo per didziuosius salcius? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2009 01 11, 20:51)
Kokia nurimusi tema  g.gif  Pati irgi labai seniai cia berasiau. Kaip gi jusu sanpaulijos auga, nenusalo per didziuosius salcius?  unsure.gif

Ismire didzioji dauguma verysad.gif pavasari, vasar ir rudeni taip puikiai augo, o dabar mirsta vienapo kitos verysad.gif Buvau pasigyrus, kad ant vakarines palanges atsigavo, bet tik laikinai verysad.gif Maximines baltieji pjovejau sugrauze, veisliniu suminkstejo lapeliai, kol didzioji dauguma nudziuvo verysad.gif Ziauriai gaila gelyciu, net nesinori nauju , jei toks pats likimas ir ju laukia. Idomu, ar as kazka ne taip dariau, ar salygos: temperatura ir oro dregnumas pas mus netinkamas g.gif Manau, kad pirmasis variantas doh.gif
Atsakyti