'Midnight Cloud' tikrai lėtai auganti veislė. Ilgai laukiau ir aš. Kad kaprizinga - as nepasakyčiau. Kai pražydo atpirko visą laukimą. Ir labai ilgai žydėjo.
Sveikos sanpaulyčių augintojos, gerbėjos....
Dideliais žingsniais, kartu su vasaros laiko įvedimu atėjo tikrasis pavasaris, kartas nuo karto saulute palepindamas mūsų augaliukus augančius ant palangių. O jie kaip taisyklė džiugina mus savo nepriekaištingu augimu, ir besiskleidžiančiais žiedukais.
Mano palanges dar nepuošia gausus žydėjimas, kol kas tik pavieniai žiedukai, bet laukiu pražystant tikrai nemažai veislių.
Buckeye Cranberry Swirl margalapė sanpaulija, ji pernai baigė paskutinė savo žydėjimą iš visų mano turimų, o šiemet pirmutinė pradėjo pavasarį budinti, kaip nori taip suprask
.
Ir šiemetinis žydėjimas kiek kitoks, užuomazgų pumpurėlių matosi tikrai daug, tik žiedukai tamsesni spalva daug intencyvesnė nei pernai metų, gal tai turi itakos kad saulutės mažokai dar šiuo metų laiku, o gal "susportavo" matysiu kaip toliau skleisis kiti.
Šiaip tai ši veislė yra iš mano mėgiamiausių kad ir kaip "nukryptų" jos žydėjimas.

Dideliais žingsniais, kartu su vasaros laiko įvedimu atėjo tikrasis pavasaris, kartas nuo karto saulute palepindamas mūsų augaliukus augančius ant palangių. O jie kaip taisyklė džiugina mus savo nepriekaištingu augimu, ir besiskleidžiančiais žiedukais.
Mano palanges dar nepuošia gausus žydėjimas, kol kas tik pavieniai žiedukai, bet laukiu pražystant tikrai nemažai veislių.
Buckeye Cranberry Swirl margalapė sanpaulija, ji pernai baigė paskutinė savo žydėjimą iš visų mano turimų, o šiemet pirmutinė pradėjo pavasarį budinti, kaip nori taip suprask

Ir šiemetinis žydėjimas kiek kitoks, užuomazgų pumpurėlių matosi tikrai daug, tik žiedukai tamsesni spalva daug intencyvesnė nei pernai metų, gal tai turi itakos kad saulutės mažokai dar šiuo metų laiku, o gal "susportavo" matysiu kaip toliau skleisis kiti.

Šiaip tai ši veislė yra iš mano mėgiamiausių kad ir kaip "nukryptų" jos žydėjimas.

Labai gražūs žiedai toje nuorodoje, tokie gaivinantys širdį.
O dabartiniai dar gal pašviesės bėgant laikui...

O dabartiniai dar gal pašviesės bėgant laikui...
Sanpaulijos - gražu.
Gal galėtumėte patarti, kur galėčiau įsigyti veislinių sanpaulijų? Kas jomis prekiauja, kur didesnis pasirinkimas?

pas almute+,pazek perku parduodu dovanoju skelbimukus,tuoj ikelsiu kokia neseniai is jos isigijau,dar neprasiskleidus bet bus grazuole

Veislines sanpaulijas įsigyti gali tik iš tų, kas augina. Jei pastebėtum skyrelį perka, parduoda, dovanoja, tai vis kas nors skelbia, kad parduoda vaikų perteklių, net ir suaugusias kartais.
Pati nebandžiau, bet žinau, kad iš Visagino siunčiasi lapukus ar vaikus http://www.sugardas....i/index_lt.html
Taip pat rojaussoduose yra Augalų turgus, kur irgi kartais paduodamos veislinės sanpaulijos http://www.rojaussod...wforum.php?f=13
Pati nebandžiau, bet žinau, kad iš Visagino siunčiasi lapukus ar vaikus http://www.sugardas....i/index_lt.html
Taip pat rojaussoduose yra Augalų turgus, kur irgi kartais paduodamos veislinės sanpaulijos http://www.rojaussod...wforum.php?f=13
va kokia mano pavadinimu konfetka

Sveikutės
Atsiprašysiu už kvailoką klausimą, bet sakykit, kelintais metais sanpaulijos pradeda žydėti? Maniškei 1,5 metų, bet dar žiedelių nemačiau
Sakykit, gal reikia kuom tręšti? Jei taip tai kuo ir kada būna tinkamiausias laikas?
Dėkoju

P.S Mano sanpaulija vadinasi "Eldija"

Atsiprašysiu už kvailoką klausimą, bet sakykit, kelintais metais sanpaulijos pradeda žydėti? Maniškei 1,5 metų, bet dar žiedelių nemačiau

Dėkoju

P.S Mano sanpaulija vadinasi "Eldija"
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 01, 11:47)
Ir šiemetinis žydėjimas kiek kitoks,
labai grazi.....

QUOTE(egleja @ 2009 04 03, 09:13)
va kokia mano pavadinimu konfetka
kai pilnai prasiskleis, butinai parodyk, jauciu bus labai grazi

QUOTE(raimuxe @ 2009 04 03, 09:50)
Sveikutės
Atsiprašysiu už kvailoką klausimą, bet sakykit, kelintais metais sanpaulijos pradeda žydėti?

Atsiprašysiu už kvailoką klausimą, bet sakykit, kelintais metais sanpaulijos pradeda žydėti?
nieko nekvailas klausimas

as kiek turejau vaikiuku, man visi prazydo pirmais metais, o jei pas tave dar nezydi, jei augalelis tvirtas, ne ligotas, tai lauk kantriai prazydes...,

apie trasas buvo rasyta, pagrinde laisto schultz'o trasom
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 26, 12:53)
QUOTE(Livai @ 2009 04 03, 12:42)
as kiek turejau vaikiuku, man visi prazydo pirmais metais, o jei pas tave dar nezydi, jei augalelis tvirtas, ne ligotas, tai lauk kantriai prazydes..., 

Taip augaliukas tvirtas

Dėkui už info

Buckeye Cranberry Swirl keičiasi jos žydėjimas pas mane, akim matatant. Čia ne fotiko nuopelnas patikėkite, idėjau nuorodą albumo kaip ji žydėjo pora praeitų žydėjimų.
Tai trečiasis jos žydėjimas, gausus ir labai ištamsėjęs. Ar yra turinčių šios veislės augalą, kaip pas jus su žydėjimu?
Tai trečiasis jos žydėjimas, gausus ir labai ištamsėjęs. Ar yra turinčių šios veislės augalą, kaip pas jus su žydėjimu?