Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

'Midnight Cloud' tikrai lėtai auganti veislė. Ilgai laukiau ir aš. Kad kaprizinga - as nepasakyčiau. Kai pražydo atpirko visą laukimą. Ir labai ilgai žydėjo.
Atsakyti
Keisciau Sanpaulija "Heartland's Heirloom Lace" (Martens) i kitokia veisle.
Jauna, bet jau zydejo vienu zieduku.
user posted image
Dar turiu suaugusiu pramoniniu mini sanpaulyciu rausvais ziedeliais, siuo metu nezydinciu. Panasiu i sita:
user posted image
Atsakyti
Sveikos sanpaulyčių augintojos, gerbėjos.... 4u.gif
Dideliais žingsniais, kartu su vasaros laiko įvedimu atėjo tikrasis pavasaris, kartas nuo karto saulute palepindamas mūsų augaliukus augančius ant palangių. O jie kaip taisyklė džiugina mus savo nepriekaištingu augimu, ir besiskleidžiančiais žiedukais.
Mano palanges dar nepuošia gausus žydėjimas, kol kas tik pavieniai žiedukai, bet laukiu pražystant tikrai nemažai veislių.

Buckeye Cranberry Swirl margalapė sanpaulija, ji pernai baigė paskutinė savo žydėjimą iš visų mano turimų, o šiemet pirmutinė pradėjo pavasarį budinti, kaip nori taip suprask lotuliukas.gif .
Ir šiemetinis žydėjimas kiek kitoks, užuomazgų pumpurėlių matosi tikrai daug, tik žiedukai tamsesni spalva daug intencyvesnė nei pernai metų, gal tai turi itakos kad saulutės mažokai dar šiuo metų laiku, o gal "susportavo" matysiu kaip toliau skleisis kiti. g.gif
Šiaip tai ši veislė yra iš mano mėgiamiausių kad ir kaip "nukryptų" jos žydėjimas.

user posted image
Atsakyti
Labai gražūs žiedai toje nuorodoje, tokie gaivinantys širdį. wub.gif
O dabartiniai dar gal pašviesės bėgant laikui...
Atsakyti
Sanpaulijos - gražu. wub.gif Gal galėtumėte patarti, kur galėčiau įsigyti veislinių sanpaulijų? Kas jomis prekiauja, kur didesnis pasirinkimas? bigsmile.gif
Atsakyti
pas almute+,pazek perku parduodu dovanoju skelbimukus,tuoj ikelsiu kokia neseniai is jos isigijau,dar neprasiskleidus bet bus grazuole blush2.gif
Atsakyti
Veislines sanpaulijas įsigyti gali tik iš tų, kas augina. Jei pastebėtum skyrelį perka, parduoda, dovanoja, tai vis kas nors skelbia, kad parduoda vaikų perteklių, net ir suaugusias kartais.

Pati nebandžiau, bet žinau, kad iš Visagino siunčiasi lapukus ar vaikus http://www.sugardas....i/index_lt.html

Taip pat rojaussoduose yra Augalų turgus, kur irgi kartais paduodamos veislinės sanpaulijos http://www.rojaussod...wforum.php?f=13
Atsakyti
va kokia mano pavadinimu konfetka
user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Atsiprašysiu už kvailoką klausimą, bet sakykit, kelintais metais sanpaulijos pradeda žydėti? Maniškei 1,5 metų, bet dar žiedelių nemačiau unsure.gif Sakykit, gal reikia kuom tręšti? Jei taip tai kuo ir kada būna tinkamiausias laikas?
Dėkoju blush2.gif 4u.gif
P.S Mano sanpaulija vadinasi "Eldija"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 03 balandžio 2009 - 09:52
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 01, 11:47)
Ir šiemetinis žydėjimas kiek kitoks,

labai grazi..... wub.gif

QUOTE(egleja @ 2009 04 03, 09:13)
va kokia mano pavadinimu konfetka

kai pilnai prasiskleis, butinai parodyk, jauciu bus labai grazi bigsmile.gif

QUOTE(raimuxe @ 2009 04 03, 09:50)
Sveikutės 4u.gif
Atsiprašysiu už kvailoką klausimą, bet sakykit, kelintais metais sanpaulijos pradeda žydėti?

nieko nekvailas klausimas 4u.gif ,
as kiek turejau vaikiuku, man visi prazydo pirmais metais, o jei pas tave dar nezydi, jei augalelis tvirtas, ne ligotas, tai lauk kantriai prazydes..., mirksiukas.gif
apie trasas buvo rasyta, pagrinde laisto schultz'o trasom
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 26, 12:53)

Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 04 03, 12:42)
as kiek turejau vaikiuku, man visi prazydo pirmais metais, o jei pas tave dar nezydi, jei augalelis tvirtas, ne ligotas, tai  lauk kantriai prazydes...,  mirksiukas.gif
apie trasas buvo rasyta, pagrinde laisto schultz'o trasom

Taip augaliukas tvirtas smile.gif Tikėsimės sulaukti žiedų rolleyes.gif
Dėkui už info 4u.gif
Atsakyti
Buckeye Cranberry Swirl keičiasi jos žydėjimas pas mane, akim matatant. Čia ne fotiko nuopelnas patikėkite, idėjau nuorodą albumo kaip ji žydėjo pora praeitų žydėjimų.
Tai trečiasis jos žydėjimas, gausus ir labai ištamsėjęs. Ar yra turinčių šios veislės augalą, kaip pas jus su žydėjimu? g.gif
user posted image
Atsakyti