Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

Sigute*** Jūsų gėlytės nuotabios wub.gif
Majesty mane tiesiog pakerėjo... first.gif
Pagaliau ir pas mane ant palangės jaučiasi pasaris, dar ne visi žiedukai pasirodė, bet jau nekantrauju pasirodyti blush2.gif
Visų sanpaulijų pirmasis žydėjimas:
Rodeo Roper (žiedo spalva realiai žymiai gražesnė)
user posted image

Irish Flirt
user posted image

Sun Sizzle
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betse: 18 balandžio 2009 - 17:15
QUOTE(Irine @ 2009 04 18, 13:14)
Labai atsiprašau, ji užduodu dažnai užduodamą klausimą,

Visai nereikia atsiprašinėti, tave kuo puikiausiai suprantu.
Ne sykį diskutavome apie "pažastinukus" šoninius vaikiukus, kaip ir teigiama kad jie auga nuo perdaug gaunamų trąšų, ar pertąšios žemės. Pas mane pačia sanpaulijos vienodai auginamos visos, tręšiamos taipat vienos pažasčiuojasi kaip padūkę kitos to nė nemano daryti. Aš galvoju jog tai gal kiek ir nuo veislės priklauso, kitos yra į tą linkusios labiau.
Juos jei nenori pasidauginti, išaknyjant merkdama ar kiminuose laikydama, patarčiau šalinti kuo mažesnius, nes jie augdami labai jau iškraipo motininį augalą, lapukų skrotelė tampa nebesimetriška. Jei jau žiedukai sukrauti, tai geriau po žydėjimo juos išgnybti, jei ne tai gsli kad ir šiandien, augaliuko žaizdelę pabarstyk smylkintu angliuku ( vaistinėse perku tabletes) kad neisimestų puvinukas.
Aš šalinu juos štai tokiu irankiuku:
user posted image
pasiskaityti gal kada atrasi laisvo laiko minutę Dauginimas pažastiniais ugliukais...
Papildyta:
QUOTE(Betse @ 2009 04 18, 17:14)
Sigute*** Jūsų gėlytės nuotabios  wub.gif

Ačiū, tavi irgi nuostabios gražuolės, pavasario saulutė budina mūsų augaliukus!
Atsakyti
Sigute, labai-labai aciu uz nuosirdu ir issamu atsakyma 4u.gif Gal is tikruju as jas pertresiu unsure.gif Pavasari pradejau tresti dukart per savaite, tada tresiu karta per menesi, ner cia ko smile.gif

Nuoroda paskaityt tikrai rasiu laiko, aciu 4u.gif

As suprantu, kad reikia kuo anksciau iskrapstyt tuos pazastinukus, bet pvz. bijau suklyst, o jeigu gelyte ruosiasi zydeti, o as dar to nematau, tai krapstydama sugadinsiu viska... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2009 04 18, 19:15)
As suprantu, kad reikia kuo anksciau iskrapstyt tuos pazastinukus, bet pvz. bijau suklyst, o jeigu gelyte ruosiasi zydeti, o as dar to nematau, tai krapstydama sugadinsiu viska...  unsure.gif

Visai mažuliukų neliečiu, kiek paauga pradeda matytis aiškiau, žinoma visada yra galimybė suklysti, bet nepasitaikė kad išgnybčiau žiedukų užuomazgą. Aš dažniausiai paauginu ir į kiminus patubdau, isišaknyja, pasodinu , paugėja ir būna padovanoti ar iškeliauja pas kitas augintojas mainau, parduodu. Taip sanpaulijos ir klesti. thumbup.gif
Sėkmytės tau auginant sanpaulijas, lauksiu pasirodant žiedukų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, dabar jau viska galutinai supratau smile.gif

Tiek daug vaiku, kiek ju pas mane bus, nesugeesiu isdalint biggrin.gif Bet nuo tos, kuri jau pumpurus turi, tikrai bus jau dideli jie, kai nuzydes, reiks pabanyt pasitreniruoti ax.gif

Butinai pasirodysiu, kai zydes bigsmile.gif
Atsakyti
Štai mano karalystė smile.gif Palangių turiu daug, bet jos priverstos gyvent ant mažiausios šiaurinės, nes namuose yra vandalų cool.gif

user posted image

O čia kažkurią dieną sakau, reikia palaistyti gėlytes, tik atsisuku, še tau, kad nori biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2009 04 18, 23:04)
Palangių turiu daug, bet jos priverstos gyvent ant mažiausios šiaurinės, nes namuose yra vandalų  cool.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš saviškei duodu paliesti ir palaikyti, nes nėra kur paslėpti (visi langai iki žemės doh.gif )
Atsakyti
Aš duodu pauostyt, kai jau užlipa ant tos spintelės... Bet jis gali pvz. teniso kamuolį mėtyt į gėles ar dar ką... Jau kiek lapų nulaužė, siaubas, dabar šiaip ne taip atsigauna, bet kai kurios taip ir liks deformuotom skrotelėm doh.gif

O visos kitos gėlės, kurių turiu begalė, išvis sugrūstos kas kur, vyro kambarys, kuriame vaikas vienas nebūna, panašus į džiungles biggrin.gif
Atsakyti
Sigute, Betse, kokios gražios pas jus gėlytės thumbup.gif
Turiu ir aš sanpaulijų, jos paprastutės, pramoninės, bet žiedeliai labai džiugina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 19 balandžio 2009 - 08:02
Sveikos mergaitės, ačiū už pagyrimus, smagu matyti naujų sanpaulijų milėtojų. 4u.gif
Kad tema nenugrimztų žemyn dar pasirodysiu visiškai įsižydėjusia sanpauliją Maesty
user posted image

Ness' Cranberry Lace...

user posted image

ЕК-Сады Семирамиды...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 19 balandžio 2009 - 14:20

Fredettes Summer Shower kaip Vėlykėlių margutis. lotuliukas.gif

user posted image

Sigutės sanpaulijos...
Papildyta:
QUOTE(Irine @ 2009 04 18, 22:04)
Štai mano karalystė smile.gif Palangių turiu daug, bet jos priverstos gyvent ant mažiausios šiaurinės, nes namuose yra vandalų  cool.gif 

Gražios tavo gėlytės, greitai sulauksi žiedukų. thumbup.gif
Na o tas sanpaulyjų sargas tikras fainuolis, smagus vaikiukas, kaip jam nepamėčius kamuoliuko ar per langą nepažvelgus, o tos gėlytės jam juk trugdo.... lotuliukas.gif džiaukis kol vaikiukas mažas, užaugs ir tiek tematysi, sakau pagal save, į metus pora kartų gryžta iš svečios šalies, bet ir tai sugeba išversti kokį vazoną. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2009 02 10, 22:50)
As tai tikrai pasisakau uz Schultz trasas. Geriau pataupyt ir nusipirkt sitas, nei kitas, kur neaisku ar bus lauktas poveikis. Pati net susimasciau, kiek laiko jas naudoju  g.gif 3 ar 4 metus  g.gif Vis dar turiu puse buteliuko. Sanpauliju skaicius paskutinius du metus virs 100  ax.gif

Išsikapsčiau seną-seną postą, skaitau tėmelę nuo pradžių, įkliuvau biggrin.gif

Pasakykite prašau, kaip dažnai tręšiat ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 19, 17:13)

Gražios tavo gėlytės, greitai sulauksi žiedukų. thumbup.gif
Na o tas sanpaulyjų sargas tikras fainuolis, smagus vaikiukas, kaip jam nepamėčius kamuoliuko ar per langą nepažvelgus, o tos gėlytės jam juk trugdo.... lotuliukas.gif  džiaukis kol vaikiukas mažas, užaugs ir tiek tematysi, sakau pagal save, į metus pora kartų gryžta iš svečios šalies, bet ir tai sugeba išversti kokį vazoną. lotuliukas.gif

Ačiū smile.gif Aš ir džiaugiuos smile.gif

Buvo toks periodas, kad jis labai greit suuostė, kaip galima akimirksniu gauti dėmesio doh.gif Jeigu aš iškart jam jo nerodydavau, pasiimdavo šuns teniso kamuolį ir mesdavo į tas gėles iš visų jėgų... Suveikdavo, mama akimirksniu prisistatydavo biggrin.gif Daug lapų nulūžo... Bet dabar jau taip nebedaro, atsargiai užsilipa ir uosto smile.gif Šiaip geritis jis žino kad aš jas labai saugau, tainevandalaizina. Bet reik vis tiek labai saugot.
Atsakyti