Įkraunama...
Įkraunama...

EPILEPSIJA

QUOTE(Buriuke @ 2008 11 08, 14:34)
aga, neliūdna jiems tikrai  smile.gif ir bučiuojasi, ir mušasi, paskui vėl draugauja  smile.gif

labai faini tavo mažyliai Buriuke, tikrai biggrin.gif .Gaila aš nemoku nuotraukyčių įkelti, parodyčiau savo gybytę unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Aciu uz jusu nuomone apie Kauno kliniku skyriaus sesutes,salygas ir .t.t. 4u.gif
Buriuke,kokie tao fainuciai isdykeliai thumbup.gif
Sandrita,laikykis friends.gif
Tai Rustei taip ilgai kompiuterio nepataiso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgeresta @ 2008 11 09, 08:28)
Sveikutes 4u.gif
Aciu uz jusu nuomone apie Kauno kliniku skyriaus sesutes,salygas ir .t.t. 4u.gif
Sandrita,laikykis friends.gif
Tai Rustei taip ilgai kompiuterio nepataiso? g.gif

jo, gal kas rimto, kad taip ilgai nepataiso unsure.gif .Mums jau ryt magnetą darys, biškį pergyvenu, bet tikiu, kad Gabytė išgulės, bijau, kad tik per patį tyrimą traukulio nebūtų unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,kompa pataise kitai dienai (maitinimo bloka pakeite nemokamai-garantinis).
Dabar kita beda-pasikeitem ineto plana, Teo neatveze modemo,o sena plana isjunge,nusaut maza bash.gif
labai tikiuosi ryt modema gauti ir tada jau ismus man laimes valanda-taip ir lomkes prasidet gali,savaite be ineto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 09, 23:32)
taip ir lomkes prasidet gali,savaite be ineto biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Ruste, tikrai laukiam sugryštant i eterį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2008 11 09, 10:10)
jo, gal kas rimto, kad taip ilgai nepataiso unsure.gif .Mums jau ryt magnetą darys, biškį pergyvenu, bet tikiu, kad Gabytė išgulės, bijau, kad tik per patį tyrimą traukulio nebūtų unsure.gif

Laikykitės, juk bus viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2008 11 08, 17:57)
labai faini tavo mažyliai Buriuke, tikrai biggrin.gif

QUOTE(jurgeresta @ 2008 11 09, 08:28)
Sveikutes 4u.gif

ačiū už pagyrimus mano vaikams smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos.
Del KMUK. Salygos nuostabios, personalas - super!!! Gydytoja Endziniene nuostabi!!! Kitokios nuomones neturiu. Gulejom begale kartu visur, tai KMUK neurologinis - pavyzdys kitiems skyriams ir kitoms ligoninems. Jei kas neaisku, drasiai paklausiu, seseles paslaugios. Kaip ir raset pastebejo kaip vaikas anksciau atrode, o kaip dabar. pagalba, uzuojauta tikrai rasit. Ir galimybe maista psideti ir pasisildyti ir visa kita.

RUSTE, kada tu bepasijungsi!!!
SU GIMIMO DIENA!!!!!!!!
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikatos tau, energijos ir tikejimo!
Atsakyti
sveikos mergaites,
uzsukau cia visai netycia. net nezinojau kad tokia temele yra. as vaikuciu dar neturiu, bet turiu sita bjauria liga. man 24m sergu epilepsija nuo vaikystes. verysad.gif man priepoliai buna pora kartu imenesi ir tik naktim. tuom labai dziaugiuosi rolleyes.gif
mane domina toks klausimas. ar jusu seimoje buvo sia liga serganciu, ar si liga paveldima? is kur ji atsirado pas jusu lelius unsure.gif tiesiog galvoju apie savo vaikus... bet labai bijau.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 10 lapkričio 2008 - 16:11
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 10, 17:10)
sveikos mergaites,
uzsukau cia visai netycia. net nezinojau kad tokia temele yra. as vaikuciu dar neturiu, bet turiu sita bjauria liga. man 24m sergu epilepsija nuo vaikystes.  verysad.gif  man priepoliai buna pora kartu imenesi ir tik naktim. tuom labai dziaugiuosi  rolleyes.gif
mane domina toks klausimas. ar jusu seimoje buvo sia liga serganciu, ar si liga paveldima? is kur ji atsirado pas jusu lelius  unsure.gif tiesiog galvoju apie savo vaikus... bet labai bijau..  verysad.gif

aš irgi pati sergu šia liga verysad.gif man irgi 24 m. Sergu nuo dviejų metų. Vaikystėj būdavo dažniau priepuoliai, bet dabar du kartus pasikartojo kas 7 metus, bet abu kartus buvo žiaurūs priepuoliai, gulėjau reanimacijoj. Turiu du vaikučius, tai vienam vaikučiui irgi nustatė šitą ligą verysad.gif bet jam būna tik susitrenkus galvą, o pas mane šeimoj aš pirma turinti šią ligą.
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 10, 17:10)
sveikos mergaites,
uzsukau cia visai netycia. net nezinojau kad tokia temele yra. as vaikuciu dar neturiu, bet turiu sita bjauria liga. man 24m sergu epilepsija nuo vaikystes.  verysad.gif  man priepoliai buna pora kartu imenesi ir tik naktim. tuom labai dziaugiuosi  rolleyes.gif
mane domina toks klausimas. ar jusu seimoje buvo sia liga serganciu, ar si liga paveldima? is kur ji atsirado pas jusu lelius  unsure.gif tiesiog galvoju apie savo vaikus... bet labai bijau..  verysad.gif

Jo, šita liga būna ir paveldima, bet vat mano šeimoj ir net visoj giminėj nebuvo tokios ligos, o mergytė serga jau 3 metus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 10, 11:21)
Laikykitės, juk bus viskas gerai  4u.gif

Jau mes po MAGNETO, iš tikrųjų viskas buvo gerai, išgulėjo ramiai, tik tyrimo metu vaistukus tokius į veną leido, bet neverkė visai, ačiū Dievui tyrimas praėjo gerai, man leido būti šalia, glosčiau mažosios rankytes ir kojytes rolleyes.gif .Tyrimo atsakymas tik trečiadienį, mums jį atsiųs registruotu laišku.Šiandien skambinausi vienai moteriškei, ji sakė man paskambinti ketvirtadienį ir mus suves su Kauno neurochirurgu Žobaku, gal jam kokia mintis kils,kaip išvaduoti mus iš šitos prakeiktos ligos rolleyes.gif
Papildyta:
Su TORTADIENIU RUSTE 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti