Lanko dukra šį darželį jau kelerius metus,tikrai esu patenkinta.

Kai paskaitau piktų atsiliepimų, tai atrodo, kad ne apie tą patį darželį rašoma.
Tiesa,buvau tikrai nepatenkinta,kad tokiu metu sugalvojo remontuot virtuvėlę,tokiu sudėtingu laikotarpiu šiek tiek aistrų sprendimas sukėlė,bet nenumirėm,grupės tėveliai rodė iniciatyvą-pasistengėm ir kai kuriuos remontui reikalingus dalykus parūpinom patys,šiek tiek mažiau kainavo.Užtai dabar tikrai gražiau ir jaukiau.

Kažkada pirkome lovas,bet esu ne viename darželyje mačiusi tas senovines,tai sumokėi 100 litų atrodo jau juokinga ir seniai užmiršta suma.
Visi norėtume, kad nereiktų nė lito duoti darželiui, bet reikia pripažinti, kad mūsų pinigėliai nukeliauja tikrai ne į šalį, o vien tik neūkiškumu kaltinti administracijos negalime, kartais patys būname abejingi.Juk kai reikėjo pagalbos tvarkant teritoriją tikrai ne visi atėjome, ne visi pasiūlėme pagalbą, o burnojam be perstojo.Sakysite, čia jau ne mūsų teikalas, juk yra kiemsargis ir pan.Taip, yra,bet visada gražiausi dalykai sukuriami bendradarbiaujant , jungiantis ir prisidedant prie problemų sprendimo.Darželio valdyme problemų galbūt tikrai yra, bet man,mamai, darželio kokybės rodiklis yra tai, kad vaikas noriai jį lanko,pasiilgsta auklėtojų,ne tik būna ten, bet ir daug išmoksta.
O šiaip neįsivaizduoju savęs vedančios savo vaiko į tą ugdymo įstaigą, kuriai jaučiu neapykantą.Tikriausiai nemalonu būtų net slenkstį peržengi,o koridoriuje sutikta direktorė net širdies smūgį išprovokuoti galėtų.Taigi geranoriškas patarimas,-rūpinkitės savo sveikata,keiskite darželį
P.