Įkraunama...
Įkraunama...

l/d Sadutė

QUOTE(alinushka @ 2010 10 11, 07:56)
na as tai  tik keturis arba penkis matau  ax.gif

Aha, mūsų grupėje Rakteliuose taip pat tik 5 vaikučiai, serga lygtais kiti unsure.gif , tai kas bus žiema verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Eripa @ 2010 10 11, 15:16)
Mano - Rusnė  smile.gif  Šiandien ėjom į darželį po savaitėlės praleistos namie.
Pasiimu aš ją beveik paskutinę visada, tai mažai matau kitus vaikučius ir tėvelius smile.gif

Mačiau vakar jūsiške smile.gif, su tokia raudona suknele, rankinę, kad taisėsi, kad taisėsi biggrin.gif , paskiau visem knygelę savo rodė smile.gif
Atsakyti
Apie lopšiukus, tai aš iš vis tyliu, dėl ligų. Padaro skersvėjus, atseit vėdina, o vaikai grupėje. Užtai ir serga visi blink.gif Lankėm Saulučių grupę. Ačiū Dievui, vaikas užaugo ir nebereikia ten eiti. Ir auklytė, ir ta senoji auklėtoja man žiauriai nepatiko. Jaunoji visai nieko buvo. O va dabar auklėtojos, pasikartosiu, NUOSTABIOS. Žmonės dirbantys pagal pašaukimą wub.gif Būdavo atvedi vaiką mažutį į grupę, tas verkia išsiskirt nenori, o auklėtoja net galvos nepakelia nuo savo skaitinių, ar kitų vaikų ir palieki kriokiantį tarpduryje, išeidavau su plyštančia širdimi, ir taip buvo, kol vaišių krūvas neprinešiau ir tai nematė, kad su maišais atėjau, kol iki jos nenupėdinau doh.gif O šitos auklėtojos visus myluoja, visus bučiuoja, visus ramina ir drąsina. Nei vieno nemačiau, kad kažkaip išskirtų, jei nors vienas ne nuotaikoj, tuoj pas auklėtojas glėbyje sėdi. Antrom mamom vadina thumbup.gif Ateini parsivest namo, tai dar pusvalandį sugaišti kol išsivedi, nes jaučiasi ten saugiai ir smagiai 4u.gif Ačiū Linutei, Kristinai ir Redai wub.gif
Atsakyti
Mes dabar lankom Dobileliu grupe. Nezinau, kokios aukletojos buvo anksciau, bet dabar thumbup.gif
Visada kai ateinam pasitinka, jei verkia vaikas, pakalbina ir tylu ramu wub.gif Maniske su didziausiu noru eina, o vat kai reik iseit, negaliu issivest doh.gif lotuliukas.gif
Del ligu tai taip.. Jei vienas sloguoja, ar koseja, visi kiti is paskos doh.gif Tik pasveikstam ir po poros dienu vel kosejam doh.gif Na bet ka padarysi, visi lankantys darzeli persirgs ivairiom ligom, taip yra
Papildyta:
QUOTE(alinushka @ 2010 09 07, 12:55)
Mes rugseji pradesim lankyti dobileliu grupe, gal kas turi kokiu atsiliepimu apie sios grupes auklytes? 4u.gif  arba kas nors gal eina i sia grupe? ax.gif

QUOTE(Aurorytė @ 2010 09 07, 21:27)
Sveiki,
mes einam i Dobileliu grupe. Aukletojos labai malonios, mano dukryte su dziaugsmu eina.
O kaip bus veliau matysim, manau bendraujant galima isspresti visas kilusius klausimus.

Matau kad i ta pacia grupe einam thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 20 spalio 2010 - 10:20
Sveikos mamytės, gal kieno nors iš jūsų vaikučiai dalyvavo projekte "Renkuosi, nes žinau". Įdedu jų puslapiuko nuorodą facebook'e, gal norėsite pasmalsauti, o gal ir savo vaikučio nuotraukytę rasite.
http://www.facebook....163394117014179
Atsakyti
Sveiki,

Mes lankome Saulučių grupę, manau šios grupės auklėtojos ir šeimininkutė tikrai nuostabūs žmonės thumbup.gif , nes po pirmojo pusmečio matau ryškų vaiko patobulėjimą bet kurioje srityje, nors pirmieji mėnesiai ir buvo sunkūs, nuolat su ašarytėm ėjom į darželį, bet dabar viskas tiesiog nuostabu išskyrus ne grupės problemas.
Žinoma kaip ir bet kur kitur taip ir čia ta pati kolektyvinė problemėlė ligos, bet to neįmano išvengti, todėl tenka taikstytis ir kas be ko sirguliuoti namuose, bet dėl to kaltinti vien tik auklėtojas būtų tiesiog apsurdiška, nes dėl vaikų ligų dažniausia kaltesni yra patys tėveliai...
Bent jau dabar tai matau tik vieną didžiausią trūkumą šiame darželyje tai mokesčiai už darželį. Va šitame jovale (kitaip nepavadinsi) direktorė turėtų imtis rimtų ir kardinalių sprendimų. Normali mokėjimų ataskaita, kad tėvai gavę sąskaitą suprastų ne tik kiek turi mokėti, bet ir už ką moka, o ne lapelis į banką iš kurio tik du asmenys gali suprasti už ką yra mokama (buhalterė ir p. dievas). Kadangi žinau, kad šioje vietoje ne mes vieni esame pasipiktinę tuo apstrakcionizmu ką gauname kas mėnesį, o direktorė apie šią padėtį tikrai puikiai žino tai jos sprendimai pjudyti tėvus su auklėtojomis yra mažų mažiausiai censored2.gif , geriau netrukdytu auklėtojoms dirbti.
Atsakyti
Mes lankom Saulyciu grupe. Neseniai pradejom. Kolkas patenkinta tik jaunaja aukletoja.. 4u.gif Senoji...kolkas nlb.. kazkaip.. g.gif
Papildyta:
Beje, kaip ten su mokesciais ir rinkliavomis visomis...? Galit paaiskinti normalia kalba gal kas? blink.gif
Atsakyti
Mes ir Sauluciu grupe lankom,dar tik daugiau nei savaite.Aukletoja Laura jei neklystu tai tikrai puiki. thumbup.gif o del tu rinkliavu tai man taip sake,kiekviena men i klases fonda po 5 lt,ir virtuvele ka tvarke 50lt praso.
Atsakyti
Aš teisingai supratau?? g.gif
5lt/mėn į grupės fondą + 50lt/mėn už virtuvėlę + 0,50lt/d už ugdymo pamokėles + darželio mokestis, atsižvelgiant kiek dienų lankyta? Gal kas galit parašyti, kiek orientaciniai kainuoja su " viskuom " mėnesis? blink.gif
Atsakyti
5lt i fonda tai kiekviena men,o uz virtuvele vienkartinis inasas,del ugdymo pamokeliu man nieko nesake,kad reikia 0.50/men g.gif tiesa sakant as tai ir nelebai dar gaudausi tuose mokesciuose uz darzeli blink.gif
Atsakyti
QUOTE(raimusia @ 2011 01 24, 21:50)
5lt i fonda tai kiekviena men,o uz virtuvele vienkartinis inasas,del ugdymo pamokeliu man nieko nesake,kad reikia 0.50/men g.gif tiesa sakant as tai ir nelebai dar gaudausi tuose mokesciuose uz darzeli blink.gif

ot suklydau 4u.gif , virtuvele jau suremontuota,dabar rubinelei tvarkyti pinigeliai bus skirti ax.gif
Atsakyti
Mes einam į Raktelius (greta Saulučių grupė). Tai į grupės fondą kas mėnesį po 5 litus renka.
Šiaip kas liečia rinkliavas- tai metų pradžioje renkama didesnė suma (po 50 ar 100 litų nuo vaikučio) ir daromas ar remontas kažkoks, ar perkama kas reikalinga į grupę. Jeigu pradėjot lankyt nesenai, tikriausiai irgi reikia prisidėt prie grupės pagerinimo.
Mokestis už darželį ne vienodas visiems. Jeigu be kompensacijų, tai pilno mėnesio kaina apie 150, ir plius 50ct už dieną ugdymo reikmėms. Tai gaunasi apie 160-170 lt per mėnesį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eripa: 28 sausio 2011 - 09:32
QUOTE(Kuosma @ 2011 01 20, 22:25)
Mes lankom Saulyciu grupe. Neseniai pradejom. Kolkas patenkinta tik jaunaja aukletoja.. 4u.gif  Senoji...kolkas nlb.. kazkaip.. g.gif
Papildyta:
Beje, kaip ten su mokesciais ir rinkliavomis visomis...? Galit paaiskinti normalia kalba gal kas? blink.gif

QUOTE(raimusia @ 2011 01 21, 16:50)
Mes ir Sauluciu grupe lankom,dar tik daugiau nei savaite.Aukletoja Laura jei neklystu tai tikrai puiki. thumbup.gif o del tu rinkliavu tai man taip sake,kiekviena men i klases fonda po 5 lt,ir virtuvele ka tvarke 50lt praso.

mes irgi lankom Sauluciu grupe nuo sausio (is kuriu dvi prasirgom, bet manau cia normalu) smile.gif prie rinkliavu prideciau dar ir sarasa daiktu reikalingu atnesti i darzeli (ugdymui ir higienai). beje, senoji aukletoja ir mums tokia "idomesne" pasirode rolleyes.gif
Atsakyti