Įkraunama...
Įkraunama...

l/d Sadutė

QUOTE(gustee1 @ 2012 10 12, 21:18)
Prisizaide su savo " Sveiku maistu " ir kaltes neizvelge net pati nepasirode sugeba tik pinigus iskaulint is tevu man aplamai klausimas kilo kur dingsta pinigai kekviena menesi po 30lt mokam uz ugdimo priemones bet ju neperka reike patiem tevelems supirkt musu grupeja net sveitimo visas higienos siuksliu maisus miltelius indu ploviklius serveteles ir t.t valstybe juk skire tai kur dingsta viskas. kazkoks siaubas

Mes taip pat perkam
Atsakyti
Va pas mane taip pat pasiemu is darzelio po vakarienes , o vaikas isalkes namo parejus puola valgyti net nusistebejau galvojau kad vaikui apetitas geras o kaip pasirodo kad isvis nedavalgo ir visa diena taip. net graudu pasidare kai pagalvoju kad vaikas pusalkanis visa diena isbuna .
Atsakyti
mamamei,kaip Martynui sekasi? ar priprato jau prie nauju aukletoju?
o kas liecia susirinkima pokalbiui su direktore,as UZ. tik kas imsis organizavimo....
Atsakyti
QUOTE(agnelec @ 2012 10 12, 21:26)
mamamei,kaip Martynui sekasi? ar priprato jau prie nauju aukletoju?
o kas liecia susirinkima pokalbiui su direktore,as UZ. tik kas imsis organizavimo....

As taipat uz
Atsakyti
QUOTE(gustee1 @ 2012 10 12, 21:27)
As taipat uz

Na lyg jau viskas neblogai klostosi, bet alkanas tai jau tikrai grįžta. Parašysiu žinutę elektroninę - direktorei.
Atsakyti
thumbup.gif informuokit kas ir kaip...jai bandysim organizuot susirinkima,duokit zinot,labai mielai dalyvauciau... nes po vakaryksciu pietu incidento esu labai pikta ir labai gaila mazyles,kad ji taip kencia,o pone direktore net nepripazysta savo kaltes...
Atsakyti
Parašiau, nežinau kada atsakys. Tikiuosi mano vaikui nieko nenutiks. Direktorė ištiesų neigia viską ko tėvai klausia.
Atsakyti
jei rupi tik rinkliavos ir pinigeliai surinki per jas... vaikuciai yra paskutinej vietoj... sad.gif
Atsakyti
Na kuo toliau - tuo panašiau į tai. Viską šviečiam, viską duodam, o auklėtojos mūsų prašo.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Mes praeita nakti visa praveme, paryciais pradejo viduriuoti, gaila vaiko, maniskis nevalgus, bet maistas tikrai suprastejes, nes parejes namo prasosi valgyt, ko anksciau niekada nebudavo.....
As uz susirinkima!!!
Atsakyti
QUOTE(mamamei @ 2012 10 12, 22:02)
Na kuo toliau - tuo panašiau į tai. Viską šviečiam, viską duodam, o auklėtojos mūsų prašo.

Na, su tuo šviečiam, duodam ir gerai finansuoja tai man jau kosmosas. Kodėl tada grupėse knygelės yra dar iš mūsų vaikysčių ir siaubingai nušiurusios? Ir auklėtojos turi prašyt, kad atneštume savo knygelių. Kodėl auklėtojoms neleidžia darytis vaikų užduotėlių kopijų, kad nereiktų pirkt pratybų. Kodėl mes turim pirkt kažkokius tipo ekologiškus valiklius, kurių net auklėtojos nežino pavadinimo? Ir kodėl tėvai turi pirkt darželiui linoleumus, tai išvis mistika. Labai įdomu kur nusėda tas geras finansavimas, kai tėvai viską perka nuo pieštukų iki linoleumų unsure.gif Jei neklystu, tai būtent Sveikatos saugos kontrolė liepė susitvarkyt grindis, o tai užkraunama tėvams. Gražu.
Atsakyti
Mes jau savo grupėje parašus rinkom - skundo rašymui. Iš tikrųjų jau nieko gero čia nenusimato - diktatorė ta direktorė.
Atsakyti