Įkraunama...
Įkraunama...

Biodroga Kosmetika

QUOTE(Juodčke @ 2013 04 16, 22:54)
O kaip jūsų veidukas?Ar labai problematinis? 4u.gif
Nes maniškis pakankamai ir tikrai yra ką maskuoti. ax.gif

siaip nera is tu labai problematisku, as labiau norejau maskuoti del kapiliaru, kiek pamenu man tikrai patiko, bet daugiau nenaudojau nes su siuntimu man gan brangokai gaudavosi, bet jau vel kazkuris laikas gundausi ;-) nepersu as jums jo, bet jei randate kur jo pirkti pabandykite gal meginuka, jei turi ta imone kurioje pirksite. Mano sesuo ta kosmetika naudojo kol lankesi pas savo kosmetologe buvo ja labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodčke @ 2013 04 16, 18:54)
user posted image

Norėjau pasiteirauti naudojusių, kaip yra su šiio kremuko maskavimu? Ar gerai maskuoja? Galbūt yra naudojusių ir šį ir actipur ir galėtų palyginti? Nes actipur man nelabai patiko, norėtųsi geresnio maskavimo:)

actipur nesu naudojus bet puran lengvai tepasi ir pasiskirsto, maskuoja šiek tiek, mano oda normali, porų nekemša.

Vilniuje perku čia
Atsakyti
QUOTE(Juodčke @ 2013 04 16, 18:54)
user posted image

Norėjau pasiteirauti naudojusių, kaip yra su šiio kremuko maskavimu? Ar gerai maskuoja? Galbūt yra naudojusių ir šį ir actipur ir galėtų palyginti? Nes actipur man nelabai patiko, norėtųsi geresnio maskavimo:)

Turėjau tamsesnę spalvą. Šiaip nelabai patiko, kažkaip sunkokai dengdavosi, spalva per tamsi šiek tiek buvo, o šviesi per šviesi. Dabar vėl paieškose kremo su spalva, bet vis abejoju ar kartočiau. Clarins gražiau žiūrėjos.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif Na kol kas naudoju savo actipur krem-pudrytę(pripratau aš prie jos ir visai pradėjo patikt biggrin.gif). Tad net nežinau, ką darysiu sunaudojus, matyt reiks mėgint klaust savo kosmetologės, gal mėginuką turės, nes būtent su biodroga dirba 4u.gif
Atsakyti
Aš laukiu Biodroga BB kremo, žiūrėsim kaip pasiteisins smile.gif
Atsakyti
Gavau savo BB kremą http://shop.biodroga...p?productID=373 sakyčiau 10 balų. Nors nesu šviesi,bet 01 nude look atspalvis labai tinka, nes puikiai prisitaiko prie odos. 02 numeriukas tamsokas, toks bronzinis pasirodė. Gerai dengias, skalsus, pamaskuoja.
Atsakyti
Ar jokioj vaistineje neprekiauja biodroga?ot vaidenasi man kad maciau kauno akropolio eurov,galiu klysti...
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 10 14, 11:16)
Ar jokioj vaistineje neprekiauja biodroga?ot vaidenasi man kad maciau kauno akropolio eurov,galiu klysti...

Neprekiauja vaistinės. Kaune galima nusipirkti parduotuvėje Savanorių pr., radijo gamykloj yra skyriukas.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 10 14, 14:43)
Neprekiauja vaistinės. Kaune galima nusipirkti parduotuvėje Savanorių pr., radijo gamykloj yra skyriukas.

dekui
Dar prekiauja Belissimo grozio salonas Girstupyje.nusipirkau suaugusiuju aknei skirta kremuka,gal nekims poru ir patvarkys berimus ant smakro,kurie atsiranda pries mm,nes reikia kad ir drekintu kazkiek ir kad jau nuo rauksleliu saugotu,sio aprasymas labai patiko,idomu kaip veiks.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 10 14, 21:01)
dekui
Dar prekiauja Belissimo grozio salonas Girstupyje.nusipirkau suaugusiuju aknei skirta kremuka,gal nekims poru ir patvarkys berimus ant smakro,kurie atsiranda pries mm,nes reikia kad ir drekintu kazkiek ir kad jau nuo rauksleliu saugotu,sio aprasymas labai patiko,idomu kaip veiks.

naudojau ji apie menesi,tiksliau bandziau kankintis su siuo kremu,netiko nei dienai nei nakciai,vis turejau vilciu kad oda valosi ir pan,bet tokios katastrofos su oda seniai buvo nei su siuo kremu,kimso praktiskai uztekdavo dvieju kartu patepti,po nakties turedavau maziausiai pora pulinuku,bandziau tepti tik kakta,atsirado tokie kieti neisspaudziami spupgeliai,zandu zonoj nelygumai ,o siose vietose niekada spuogu neturedavau,smakras baisus.nenaudoju jo apie dvi savaites,oda tvarkosi,poros nesikemsa na smakras dar baisokas,net kaklui sio kremo negaliu naudoti.kaina jo 79lt uz 50 ml,konsultante patikino kad tai gydomasis kremas,bet man labai pablogino oda.
Atsakyti
Su BIODROGA ir aš vargau, jei galima taip pasakyti, kol atsirinkau tai kas tinka. Man nuo kremo su deguonimi katastrofa ant veido buvo. BB kremas tikrai superinis, tiko ir patiko. Sunaudojau 2 vnt., bet jau norisi kažko kito. Atsirado BIODROGA CC kremas tai reiks pas draugę bandyt gal patiks smile.gif
Turiu aliejinį veido prausiklį. Tobulas. Taip švariai nuplaunančio ir visai nesausinančio mano išsausėjusios odos niekada neturėjau. Puikiai valo ir akių makiažą. Dar užsisakiau pieštuką spuogams teplioti nakčiai, draugė sako, kad veikmingas tai bandysiu, eksperimentuosiu smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit parekomenduoti kosmetologę, darančią veido valymą Vilniuje su biodroga?
Atsakyti