Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių odos priežiūra

QUOTE(vilma slabadaite @ 2009 01 04, 16:37)
pas mus ir rausta, serpetoja doh.gif bandysiu a derma

QUOTE(trudeme @ 2009 01 06, 23:37)
Ačiū už patarimus, mamytės  smile.gif
Mums taip pat problemos su viso kūnelio oda. Gydytoja jas sieja su alergija. Balmandol alergiškiems vaikeliams gali dar labiau alergizuoti. Bandysiu A derma.

na mamos, ar jau isbandet si krema, ar buvo rezultatas? (ar verta pirkti biggrin.gif nes gan brangokas)
Atsakyti
Kam tie aliejukai,kremai g.gif Issivirkit ramuneliu arbatos ir ipilkit i vandenuka kur leliukas maudosi.Naturalu sveika ir jokiu problemu su odele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2009 01 27, 10:55)
Kam tie aliejukai,kremai  g.gif Issivirkit ramuneliu arbatos ir ipilkit i vandenuka kur leliukas maudosi.Naturalu sveika ir jokiu problemu su odele  thumbup.gif

Nuo kada ramuneles issprendzia odos sausuma?
ne visiem tos liaudiskos tinka priemones mirksiukas.gif
Atsakyti
Paprasčiausiai tepėm vaikišku kremu, padėjo smile.gif
Atsakyti
I vonele pilu balmandol aliejuko, kita kart kai maudau- lakisiaus arbatos. kai labai sausejo, tai dar patepdavau tuo aliejuku. susitvarke odyte labai greit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 01 27, 09:23)
na mamos, ar jau isbandet si krema, ar buvo rezultatas? ...

Labas rytas, mamytės 4u.gif
Tai va... Nupirkau Hipp kremą veidui ir aliejų kūnui. Rezultatas - super super super! Tikrai verta (ir kaina, regis, abiejų tepalų mažesnė nei A dermos). Dar, ši linija skirta alergiškiems vaikams, o viena odos šerpetojimo priežasčių yra padidėjęs jautrumas (bent jau mūsų atveju).
Ramunėlės?? Hmm Hmm. Mano pumpurėlio oda jų netoleruoja. Pasak homeopatų, ramunėlės labiau tinka šviesiaplaukiams, o mes - juočkiai.
Balmandol labai gera priemonė, bet.. sudėtyje yra migdolų aliejus, kuriam kai kurie vaikučiai taip pat gali būti jautrūs.
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2009 01 28, 09:33)
Labas rytas, mamytės  4u.gif
Tai va... Nupirkau Hipp kremą veidui ir aliejų kūnui. Rezultatas - super super super! Tikrai verta (ir kaina, regis, abiejų tepalų mažesnė nei A dermos). Dar, ši linija skirta alergiškiems vaikams, o viena odos šerpetojimo priežasčių yra padidėjęs jautrumas (bent jau mūsų atveju).
Ramunėlės?? Hmm Hmm. Mano pumpurėlio oda jų netoleruoja. Pasak homeopatų, ramunėlės labiau tinka šviesiaplaukiams, o mes - juočkiai.
Balmandol labai gera priemonė, bet.. sudėtyje yra migdolų aliejus, kuriam kai kurie vaikučiai taip pat gali būti jautrūs.

O ta Hipp kremuka, vaistinej pirkai ar bet kur pc yra?
kokia mazdaug kaina blush2.gif
Atsakyti
Pabandysim ir mes pasiūlytas priemones
Atsakyti
mes irgi turim bėdelių su sausa odele kai išmaudom visai tragedija todėl bandau maudyt ne taip dažnai ir nesvarbu ka pilu i vonele vistiek labai šerpetpja. Vienintelis dalykas kuris kolkas padeda tai excepial sausai odai losjonas gal neteisingai parašiau pavadinima tačiau turim tepti kas dien jei tik kokia diena nepatepu iškart vėl visa išdžiūvusi
Atsakyti
Mano vaiko labai sausa oda. Ne alergine,bet tokia visa pleiskanota. Nepadejo aliejai i vonia, aliejai odai, paprasti Hipp kremai. Prasidejo po vaiko vienkartinio isberimo del alergijos bei per dazno maudymo su muilu. Mano pacios oda baigia nusilupti, pedos labai skilineja (maitinu krutimi).
Gydytoja parekomendavo URIAGE XEMOZE krema sausai ir atopiskai odai. Seip labai brangus kremas- apie 70 lt, bet 200 ml. viskas susitvarke po 3 patepimu. nerealus daiktas, jei turite problemine vaiko oda. (ir galite sau ta leisti ax.gif )
Idealus variantas butu gauti meginuka- uztektu, jei nera pastovios alergijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saliomeja: 12 vasario 2009 - 17:11
QUOTE(Saliomeja @ 2009 02 12, 18:06)
Mano vaiko labai sausa oda. Ne alergine,bet tokia visa pleiskanota. Nepadejo aliejai i vonia, aliejai odai, paprasti Hipp kremai. Prasidejo po vaiko  vienkartinio isberimo del alergijos bei per dazno maudymo su muilu. Mano pacios oda baigia nusilupti, pedos labai skilineja (maitinu krutimi).
Gydytoja parekomendavo URIAGE XEMOZE krema sausai ir atopiskai odai.  Seip labai brangus kremas- apie 70 lt, bet 200 ml. viskas susitvarke po 3 patepimu. nerealus daiktas, jei turite problemine vaiko oda. (ir galite sau ta leisti  ax.gif )
Idealus variantas butu gauti meginuka- uztektu, jei nera pastovios alergijos.
O

O daugiau po tepimo ta alergija nepasikartojo?
Atsakyti
Ir musu dukrytes odele sausa ii jautri,man dar gimdymo namuose vaiku gydytoja patare maudant ipilti i vandenuka Balmandol aliejuko,tikrai labai geras thumbup.gif ,mums padejo ir odyte greit susitvarke
Atsakyti