Įkraunama...
Įkraunama...

Balkšvas skystis iš krūtinės

pas mane balsvas smile.gif na nors kiek ramiau.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(batelis @ 2009 03 20, 08:28)
pas mane balsvas smile.gif na nors kiek ramiau.Aciu 4u.gif

Skystis is krutu gali atsirasti, kai padideja hormono prolaktino kiekis. Ji gali nustatyti kraujo tyrimu, dar yra info ir cia
Atsakyti
Ir pas mane bega balsvas skystis is abeju krutu,vaikui jau 2metukai,o krutimi maitinau tik 1menesi,bet ginekologe sake,jog cia nieko baisaus,tai daugiau niekur ir nesikreipiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(batelis @ 2009 03 11, 18:12)
iskart atsiprasau kad rasau ne LT raidem blush2.gif

Tai vat,pries keleta dienu pastebejau kad paspaudus viena kruties speneli,bega skystis (kaip priespienis),tikrai nesu nescia,menesines reguliar.nieko neskauda,niekuo daugiau nesiskundziu.Sian ryte pasitikrinau,jau nebega,bet vistiek neramu blush2.gif  verysad.gif pas gydytoja jau nenoriu labai eiti,ypac jei tai nieko rimto....Gal kam taip buvo? ir gal kas patars? gal savaime praeina? aciu 4u.gif

greiciausiai cistos krutyje, tokia liga yra cistofibroze. nueik butinai pas gydytoja, is kruties niekas neturi begti, ir kraujo patikrinimas cia ne prie ko. mano kraujas idealus visada, o kiekvienoj kutyj po keliasdesimt cistu, viena jau operuota.
Papildyta:
o jei istyrus nieko blogo nenustatys, tai galesit gyventi sau ramiai ir nesukti galvos.
tik neleiskit rentgeno daryti, tos mamografijos, reikiak ad echoskopu ziuretu. nes man padare, o paskui seimos gydyoja isbare, kam ejau, nes sake iki 40 metu negalima krutu svitinti is viso, tipo dar vaikus reikia gimdyti
Atsakyti
Man irgi buvo kazkada tas prolaktinas. Gyditoja sake kad nuo vaistu (nes geriau ten tokius.. ). Tai sumazino doze, o dabar isvis ju nebegeriu, tai viskas ir susitvarke g.gif smile.gif
Atsakyti
as nuo spuogu geriu Roucutanna,tai gal sakasu nuo jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M. @ 2009 05 01, 12:44)
Ir pas mane bega balsvas skystis is abeju krutu,vaikui jau 2metukai,o krutimi maitinau tik 1menesi,bet ginekologe sake,jog cia nieko baisaus,tai daugiau niekur ir nesikreipiau.  g.gif

Aš dukrą irgi maitinau gal 1-2 mėn.,o balsvas skystis bėgo gal 3 metai doh.gif Sūnų maitinau beveik 2 metus kai nutraukiau ir perdegė pienas jokių skyščiu nebebuvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukė: 08 gegužės 2009 - 18:53
QUOTE(batelis @ 2009 03 11, 17:12)
iskart atsiprasau kad rasau ne LT raidem blush2.gif

Tai vat,pries keleta dienu pastebejau kad paspaudus viena kruties speneli,bega skystis (kaip priespienis),tikrai nesu nescia,menesines reguliar.nieko neskauda,niekuo daugiau nesiskundziu.Sian ryte pasitikrinau,jau nebega,bet vistiek neramu blush2.gif  verysad.gif pas gydytoja jau nenoriu labai eiti,ypac jei tai nieko rimto....Gal kam taip buvo? ir gal kas patars? gal savaime praeina? aciu 4u.gif

devyni metai po gimdymo ir pas mane vis dar kazkas bega ,gydytojas sake tai normalu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turėjote panašia bėda kaip aš?prašau patarimo.
Praejus 1.9men.po gimdymo pradejo gamintis pienas krūtyse.nors vaika baigiau maitinti 8men.Gyg.ginekologė paskyrė vaistų pageriau buvo lyg ir geriau bet ir vel tas pats.Liepe registruotis pas gydytoja momologa(krūtų ligų gydytojas) bet kad anksčiausiai priimti gali tik kovo 9d doh.gif kad neskaudėtų tai gal dar ir įmanoma būtų o kai prie krūtinės net prisilies negalima vaikas paimtas ant rankų prisiglaudžia ir tai kenti sukandus dantis verysad.gif
gal žinote ar yra mokamas toks gydytojas momologas?gal kam yra taip buve?
Atsakyti
su siuntimu pas mamologa nemakamai. Siuntima ginekologe tavo turi duoti.
Atsakyti
O jei skausmu negali kenteti, teks eiti i mokoma klinika kur nors, sumokesi pinigus, bet nereikes laukti 3 menesiu 4u.gif
Atsakyti
man kaip buvo prasideję krūties skausmai aš nelaukiau, tiesiog nuėjau privačiai, manau neverta laukti g.gif
Atsakyti