Įkraunama...
Įkraunama...

Nida

pazinojau viena Nida, tai asociacijos nemalonios, taip ir vardas pasidaro nebemielas 4u.gif
Atsakyti
man gražu smile.gif
Atsakyti
Nelabai
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 02 03, 12:59)
nepatinka  schmoll.gif  Nida-Klaipėda-Palanga nea  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nelabai. Miesto pavadinimas..
kaip ir Pabradė, Vilkaviškis ar Varėna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 11 birželio 2010 - 08:19
Grazus net labai!
Juk yra ir daugiau vardu-miestu, vietoviu, upiu pavadinimu - Rusne, Ula... irgi grazus vardai, ir populiarus.
Tai kodel Nida ne vien del to kad miestas. Juk ir vieta grazi, romantiska, ir skamba gerai. Ir ne prie ko cia pabrade smile.gif
As uz drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikile: 13 birželio 2010 - 13:02
puikus ! Nida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2009 04 26, 10:38)
Dar jūsų mergaitėms labai pasisekė, kad nieks neprisimena ir nebežino to dokumentinio personažo, kaip mano nic'as biggrin.gif

aš prisimenu meškutę Nidą ir Abukevičiaus filmukus apie ją... wub.gif 4u.gif
tada turbūt tokia mada buvo visokius gyvulėlius Nidomis vadinti... Mano bobutė turėjo dvi karves - Žibutę ir Nidą... blush2.gif
Man gražus ir vardas, ir kurortas... 4u.gif nors savo dukrytei turbūt nedrįsčiau tokio vardo duoti... blush2.gif
Atsakyti
Mano geriausios drauges vardas Nida 4u.gif 4u.gif Man labai grazus... Gal del to, kad ji labai grazi - inside and out! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
man nera grazu gamtos motyvai varduose (rasa, ieva, neringa, nida, ramune ir pan.) bet cia labai iprasti vardai, kaip tomas, marius, inga ir pan, nera nei grazu, nei negrazu. normalus vardai. taip ir nida smile.gif
bet as nedeciau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
O koks skirtumas, kad daug? Nesuprantu tokios pozicijos.
Atsakyti
Gražus, bet Neda gražesnis smile.gif
Atsakyti