QUOTE(zebra @ 2008 11 15, 21:28)
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 15, 20:40)
Dejau puse arbatinio saukstelio
reiks tada daugiau ibert
Galvoju kokius cia skanestus sventems pasidaryt
nors jos dar toli 
Galvoju kokius cia skanestus sventems pasidaryt
Rugegėle beze ir tortas
Tau dar klausimų kyla ką šventėms daryt
Cipciuk, puošimams pas mane idėjų visiškas "O", tai aš tau keletą nuorodyčių pametėsiu, gal kas patiks
Annushkos tortai (praeik per apačioj 1-3 psl.)
Žanos tortai (ten pagal tortų rūšį pasirink paveksliuką-nuorodą ir po to dar apačioj, puslapiais vartyk, ant patikusio torto nuotraukytės paspausk - ji padidės)
Lunos07 tortai
Bo tortai
Ylkos tortai
TaniosK tortai
Olgos tortai (t.p. puslpius reikia verst)
Neveikia tas puslapis per kuri dejau foto, tai nerodo ir foto
gal kai prades veikt, tai rodys. Cia man mano mama pakiso minti apie tas aguonas. Sako as pasidariau, ir labai skanu. Na galvoju pabandysiu. Tikrai labai skanu. Vietoj citrinos dejau stikline aguonu, jas isbrinkinau, sumaliau ir isplakusi grietinele imaisiau aguonas i ja. Siek tiek, bet visai mazai iberiau citrinos rugsteles. Na aisku plakdama grietinele dejau ir cukraus. Net sunku pasakyt kaip skaniau, man abu labai skanus, tiek su aguonom, tiek be
pabandykit, tikrai turetu patikt.
Ziuriu pas daug ka nerodo foto
Ziuriu pas daug ka nerodo foto
QUOTE(RiMami @ 2008 11 15, 21:58)
Cipciuk, puošimams pas mane idėjų visiškas "O", tai aš tau keletą nuorodyčių pametėsiu, gal kas patiks
Žanos tortai (ten pagal tortų rūšį pasirink paveksliuką-nuorodą ir po to dar apačioj, puslapiais vartyk, ant patikusio torto nuotraukytės paspausk - ji padidės)
Lunos07 tortai
Bo tortai
Ylkos tortai
TaniosK tortai
Lunos07 tortai
Bo tortai
Ylkos tortai
TaniosK tortai
Nors man visai ir nereikejo
, bet turejau, ka puse nakties veikt, galvoj dabar kazkas panasaus

Čia dariau paragavimui su kondensuotu pienu papločius.Nu cipsiuk,žinokit skanu,minkšti,permirkę.
Tai va,kas medaus neturit,galima ir su kondensuotu daryt.
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 16, 13:34)
RiMami , Inocka labai aciu , tikrai radau daug ideju ( tik , kad ji tu geliu daug nori
, bus ne tortas , o puokste )
Tikiuosi mums po to parodysit tą buketą.
Zebra, labai skaniai atrodo gabaliukas niam niam