QUOTE((Ericka) @ 2008 12 27, 16:58)
Labai rgazus tavo tortas , tiesiog super
Pirmiausia , jei nori lygiu krastu , patariu tepti lakstus ( torta ) formoje , tada isemus is jos jie bus lygus ( nors as to nedarau

) galesi apibarstyti trupinukais , jei tau susilieja sokoladas , jis yra per siltas , tirpdo grietinele ir ji leidziasi susimaisydama su sokoladu , krastai tepasi beveik visiskai saltu sokoladu , o su beze ....tiesiog neisivaizduoju kaip tau jie buna nelygus

, paziurek i foto , kur as idejus kaip nedastumti kremo iki pat krasto ( torto ) ta tarpiuka uzpildys beze , is pradziu aptepi , paskui su tam skirta lopetele ( jei neturi , tiesiug platesniu peiliu ) , sukdama torta ratu , lygini sona , gali ji trumpam ikisti i karsta vandeny ( tik nupurtyk nuo jo lasus!!!!)