QUOTE(lashelis @ 2008 11 19, 15:00)
Labai norėčiau pamatyti Ingusios31 švitrinimo metodą gyvai,tik kaip iki Vilniaus nusigauti

bandau švitrint palakavus ir tai nesigauna,grioveliai gaunasi,o kartais ir geriau,įtariu,kad čia reikia atidirbti rankelę ir nuo švitrinio popieriaus labai priklauso
O pagyrų puode užvirė diskusija apie lakus,aš tai kaip naujokė perku,ką čia rekomenduoja.Užtaikiau ,kai kažkas parašė apie Tikurilla Supi,nusipirkau,nu,ir lakuoju...sienas,nes užsikabliavau dekupažint sienas

bet tikrai nepašvitrinsi,lupasi
Po to užtaikiau kažkas išgyrė Johnstones polyurethane Varnish,geresnis variantas,nenusivyliau
O dėl Becker lako taip nieks ir neparašė,kur jo ieškot
Dėl svitrinimo tai as dar turiu spejima viena kodel cia vyksta tokie neaiskumai, kaip kam gaunas :as galiu pasakyti nesigiriant kad rauksleliu dirbant su mazais plotais aps mane nebuna praktiskai isvis, o jos nedideles papuola kai klijuoju visa 33*33 dydzio servetele. Smulkias rauksleles gal todel as nutrinu "be grioviu" nors nelabai suprantu kokio dydzio turi gautis rauksles kad rezultatas patrynus nebutu geras

Popieriaus gero kur man patiko tikrai zinau kad numeris buvo 240 ir jis buvo vyniojamas toks metrais o dabar turiu 220 tai ir kokybe ir siaip nelabai jis man tinka.
Becker firmos laka as perku Kaune "dazu rate" priesais JUZE kitoje gatves puseje kiemuose yra parduotuveliu tarp ju ir sita.
As is Kauno kas norit pamatyti gyvai rauksleliu sveitima prasom registruotis i priemima, visada maloniai parodysiu ir papasakosiu viska ka zinau, o ko nezinau tai sugalvosiu
TIKRAI YRA SENASNAUJAS SPEC SERKNO.