Įkraunama...
Įkraunama...

LUISA RINAU

QUOTE(Saja @ 2008 11 20, 01:40)
Įdomu, iš kur pas M. pinigai? Ir namą pasistatė, ir advokatus samdo, o juk (Ingos žodžiais  g.gif) verslas blogai sekasi. Ar Nikolė viską apmoka?  unsure.gif

Kiek skaičiau,tai MRinau prase I.Rinau parduoti buta Klaipedoje,kad pasistatyti namą Vokietijoje,bet ji atsisakė.Jis gavo palikimo,tai matyt iš jo teisėsi....
P.S. O šiaip man dar keista,kai televizija filmavo tuos kadrus kai ateina I.Rinau su Luiza,tai mergaite net nuo jo nusisukdavo...(jau nekalbant apie TV3 filmavimą apie pagrobimą)
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2008 11 18, 20:52)
Čia buvo tėčiui po 4 valandas leista su mergaite bendrauti.

Ir baikite, mamos, čia kalbėti ir liūdėti. Tikrai Luiza neužmirš savo mamos, o kai paaugs galės ir tėčiui pasakyti, ką apie jį galvoja  biggrin.gif  Nes negali normalioje demokratinėje valstybėje uždrausti mamai bendrauti su vaiku.

Gal ir neužmirš, bet atsiminimai nebus labai reikšmingi. Jei Michaelis pajėgs mergaitę atribot nuo motinos, kaip bandė daryti Inga, Luisai motina nebebus reikšminga. Mergaitė dar labai maža.

QUOTE(*saulė* @ 2008 11 18, 20:52)
Taip kad Michaelis šiuo atveju, na taip sakant, viršija savo teises, neleisdamas bendrauti.

Bendravimą jau ribojo ir teises viršijo pati Inga. Mokėdama kalbą nemokė vaiko komunikuoti vokiškai. Tai man labiausiai į akis krintantis dalykas. Aš neatriboju vaiko nuo jo šaknų ir neaiškinu, koks jis išskirtinai mano...

QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 19, 09:15)
jei tikrai butu skirtas vaikui tas laiskelis, tai jis buti jai ir atiduotas, o ne visam pasauliui ax.gif

Žaidimai, žaidimai... Suaugusiųjų... Deja, žaidžia ne tik vaikai..

QUOTE(*saulė* @ 2008 11 19, 13:41)
Merginos, siūlau ignoruoti mefisto pasisakymus,

Ignoruoti galima. Aš jų net neskaičiau. Bet minios jausmas man visada sukelia priešpriešas... Ignoruokim viską. Ir nereiks mąstyt.

Aš siūlau ignoruot politikus. Jokie M. ir I. Rinau neatstos anųjų teatro...

QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 19, 21:57)
speju, jam nebus net jokios baudos uz tai, kaip jis pasielge su vaiku ( uz savivaldziavima) verysad.gif  juk jo drauge juriste, jam pades visuose situacijose (gal net ir neteisetu budu) bet gal as klistu g.gif

O kokia bausmė buvo Ingai už tokius pačius veiksmus?

QUOTE(*saulė* @ 2008 11 19, 20:41)
Tai gal tada paklausti, kam pvz. tu priklausai?
Man kai kalbama apie žmogų nepatinka, kai vartojamas žodis priklauso. Kaip gali gyvas žmogus kažkam priklausyti?
Aišku už tokius žodžius nenumatyta jokia atsakomybė, tai yra tik moraliniai dalykai.

K. Gibran: „Mūsų vakai mums nepriklauso. Jie tik ateina per mus. Jie dukros ir sūnūs gyvenimo, savęs paties besiilginčio“... – atsiprašau, jei ne visai tiksliai. Rašau iš atminties.

Šioje istorijoje aš tematau dviejų suaugusiųjų visiškai egoistinę kovą dėl vaiko negalvojant apie vaiką.

QUOTE(Lukė @ 2008 11 19, 23:55)
P.S. O šiaip man dar keista,kai televizija filmavo tuos kadrus kai ateina I.Rinau su Luiza,tai mergaite net nuo jo nusisukdavo...(jau nekalbant apie TV3 filmavimą apie pagrobimą)

O kuo jums tai keista? Mergaitė nebendravo ir nepažino savo tėvo. Argi vaikai nenusisuka nuo nepažįstamų žmonių? Mano globotinė mergaitė net ir raginama nebendraudavo su savo tėvu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 20 lapkričio 2008 - 00:24
QUOTE(Paragintoji @ 2008 11 20, 02:22)
Šioje istorijoje aš tematau dviejų suaugusiųjų visiškai egoistinę kovą dėl vaiko negalvojant apie vaiką.

sioje isrorioje niekas negalvoja apie vaika,nei tevai,nei vaiku teises,nei psichologai,nepasirupina tuo kaip jauciasi mergyte.mano supratimu jai yra didziule trauma but sitaip atplestai nuo motinos.juk suauges zmogus gali suprast,tokios aplinkybes,susitaikyt su tuo,o vaikas vienaip ar kitaip ilgisi mamos,jai nesuprantama kad negali pamatyt mamos,del ko negali.vaikas sito niekada nesupras.kiek maciau tevas ja kaip klaunas linksmina,zaidzia,kad tik mergyte neliudetu.bet kiek tas cirkas tesis?anksciau ar veliau vienam is ju nusibos,tevui linksmint,mergytei ziuret.nes net ir patys saldziausi dalykai apkarsta,kai ju buna per daug.ir tie zaidimai neatsos mamos meiles ir rupescio.Michaelis naiviai tikisi kad sugebes pakeisti mama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 11 20, 02:22)

O kuo jums tai keista? Mergaitė nebendravo ir nepažino savo tėvo. Argi vaikai nenusisuka nuo nepažįstamų žmonių? Mano globotinė mergaitė net ir raginama nebendraudavo su savo tėvu...

Tai būtent turiu omenyje,kad mergaitė visiškai dar jo nepripažino nei kaip tėčio,nei kaip dėdės,nei kaip labai pažįstamo,artimo žmogaus.Priėjus net nusisuka.O,kad gerasis tėvelis aiškina kaip jiems smagu,tai visiškas nulis.Ir šiuo atveju jis visiškas cinikas,egoistas ir savanaudis šitaip atplėšti mergaitę nuo mamos,su kuria visa laiką augo.
Atsakyti
Siandien spaudoj perskaiciau, pacituosiu zodi zodin "Nors prokuroru nedomina, ar motina turi galimybe bendrauti su dukra, G.Danelius (Klp vyr.prokuroras) teige girdejes, kad M.Rinau siuncia buvusiai zmonai mergaites piesinius ir nuotraukas".
Tai va kadangi neturim realiu galimybiu suzinoti( nebent A ir E prisijungtu), kaip yra istukruju, turim pasikliaut spauda g.gif
As manau, imanomas ir gerai apgalvotas jo toks elgesys: A) dar laukia kovos teismuose( uzsides pliusiuku), cool.gif skaudina Inga, pasikalbet neleidzia, pasimatyt neleidzia, o vat foto atsiuncia - ir dar tokias ko gero kur jie visi trys labai laimingi?Kur logika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edeina @ 2008 11 20, 12:04)
sioje isrorioje niekas negalvoja apie vaika,nei tevai,nei vaiku teises,nei psichologai,nepasirupina tuo kaip jauciasi mergyte.mano supratimu jai yra didziule trauma but sitaip atplestai nuo motinos.juk suauges zmogus gali suprast,tokios aplinkybes,susitaikyt su tuo,o vaikas vienaip ar kitaip ilgisi mamos,jai nesuprantama kad negali pamatyt mamos,del ko negali.vaikas sito niekada nesupras.kiek maciau tevas ja kaip klaunas linksmina,zaidzia,kad tik mergyte neliudetu.bet kiek tas cirkas tesis?anksciau ar veliau vienam is ju nusibos,tevui linksmint,mergytei ziuret.nes net ir patys saldziausi dalykai apkarsta,kai  ju buna per daug.ir tie zaidimai neatsos mamos meiles ir rupescio.Michaelis naiviai tikisi kad sugebes pakeisti mama doh.gif

drinks_cheers.gif aš irgi jau nebesuprantu kur psichologai kur vaiku teisės?juk viskas akivaizdžiai matosi apie daromą žalą vaikui.I.Rinau reikia gero advokato. Gal kas žino kaip ten dėl mergaitės lankymo?Nejaugi jau Ingai visai uždrausta pamatyti vaiką?
Atsakyti
QUOTE(Lukė @ 2008 11 20, 12:15)
drinks_cheers.gif  aš irgi jau nebesuprantu kur psichologai kur vaiku teisės?juk viskas akivaizdžiai matosi apie daromą žalą vaikui.I.Rinau reikia gero advokato. Gal kas žino kaip ten dėl mergaitės lankymo?Nejaugi jau Ingai visai uždrausta pamatyti vaiką?

As ir sakau , jog reikia geriausio Vok teisininko, ir viskas atsistotu i savo vietas rolleyes.gif Ingai neudzrausta matyti ar lankyti vaiko.Tik kad problemele, jai Mikas neleidzia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaa @ 2008 11 20, 00:49)
namo tik pamatai dar išlieti smile.gif  iš kreditų turbūt moka kaip ir daugelis smile.gif

QUOTE(Lukė @ 2008 11 20, 00:55)
Kiek skaičiau,tai MRinau prase I.Rinau parduoti buta Klaipedoje,kad pasistatyti namą Vokietijoje,bet ji atsisakė.Jis gavo palikimo,tai matyt iš jo teisėsi....

Citata iš straipsnio apie Nikolę: "Pora baigia statyti namą, į kuri kraustysis kitų metų pradžioje – jame jau numatyta, kur stovės Luisos lovelė, kur bus jos ir kitų vaikų kambariai."
Ingos žodžiai iš www.netylek.lt: "Jo gyvenimo tikslo – nuosavo namo statybos – įgyvendinimui keliasdešimties tūkstančių eurų motinos palikimo neužteko, todėl, kad reikėtų imti kuo mažesnį kreditą, jis nuolat mane spaudė parduoti savo butą bei priekaištavo mano tėvams, kad neremia mūsų materialiai."
Taigi, namas jau praktiškai pastatytas, o palikimas buvo nelabai didelis. Reiškia arba iš kredito gyvena (bet kad duotų kredito, reikia turėti pakankamai pajamų), arba iš Nikolės unsure.gif.

Papildyta:
QUOTE(Izabelee @ 2008 11 20, 12:14)
Siandien spaudoj perskaiciau, pacituosiu zodi zodin "Nors prokuroru nedomina, ar motina turi galimybe bendrauti su dukra, G.Danelius (Klp vyr.prokuroras) teige girdejes, kad M.Rinau siuncia buvusiai zmonai mergaites piesinius ir nuotraukas".
Tai va kadangi neturim realiu galimybiu suzinoti( nebent A ir E prisijungtu), kaip yra istukruju, turim pasikliaut spauda g.gif

Na jo, informacijos tik trupiniai doh.gif. Belieka spelioti. Jei piešinius siunčia, tai gal, pavyzdžiui, leidžia ir Ingai laiškutį dukrai parašyti elektroniniu paštu (aišku, vokiškai) ir paskui perskaito mergaitei? Bent šioks toks ryšys unsure.gif. Tiesiog noriu tikėti tuo, kas geriausia mergaitei rolleyes.gif.
Atsakyti
jei jau siuncia nuotraukas,piesinius,tai galetu bent telefonu duot pasisneket.isivaizduoju kaip motinai skauda sirdi,kai gauna dukreles piesini,o jai nei zodelio negali pasakyti verysad.gif is Miko puses cia jau gaunasi kaip moralinis smurtas.juk skaudina sirdi doh.gif jei jau tiek gali,tai galetu ir pasneket duot.och be sazines ir be jausmu zmogus bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 11 20, 12:55)
Citata iš straipsnio apie Nikolę: "Pora baigia statyti namą, į kuri kraustysis kitų metų pradžioje – jame jau numatyta, kur stovės Luisos lovelė, kur bus jos ir kitų vaikų kambariai."
Ingos žodžiai iš www.netylek.lt: "Jo gyvenimo tikslo – nuosavo namo statybos – įgyvendinimui keliasdešimties tūkstančių eurų motinos palikimo neužteko, todėl, kad reikėtų imti kuo mažesnį kreditą, jis nuolat mane spaudė parduoti savo butą bei priekaištavo mano tėvams, kad neremia mūsų materialiai."
Taigi, namas jau praktiškai pastatytas, o palikimas buvo nelabai didelis. Reiškia arba iš kredito gyvena (bet kad duotų kredito, reikia turėti pakankamai pajamų), arba iš Nikolės unsure.gif.
Papildyta:

Na jo, informacijos tik trupiniai doh.gif. Belieka spelioti. Jei piešinius siunčia, tai gal, pavyzdžiui, leidžia ir Ingai laiškutį dukrai parašyti elektroniniu paštu (aišku, vokiškai) ir paskui perskaito mergaitei? Bent šioks toks ryšys  unsure.gif. Tiesiog noriu tikėti tuo, kas geriausia mergaitei  rolleyes.gif.

Bet kai per TV rodė tai to namo net ir sienų nebuvo, pamatai tik unsure.gif Ilgai dar jam reiks iš Nikolės gyventi biggrin.gif

O kur čia apies tuos piešinius rašyta unsure.gif Einu paieškosiu.
Atsakyti
QUOTE(edeina @ 2008 11 20, 13:07)
jei jau siuncia nuotraukas,piesinius,tai galetu bent telefonu duot pasisneket.isivaizduoju kaip motinai skauda sirdi,kai gauna dukreles piesini,o jai nei zodelio negali pasakyti verysad.gif is Miko puses cia jau gaunasi kaip moralinis smurtas.juk skaudina sirdi doh.gif jei jau tiek gali,tai galetu ir pasneket duot.och be sazines ir be jausmu zmogus bash.gif

drinks_cheers.gif bet neduos, nes mergyte isiverktu motinos balsa isgirdus, o jam tada vel reiktu tapti klaunu ir ja raminti
Atsakyti
QUOTE(Vanilinė @ 2008 11 20, 14:14)
Bet kai per TV rodė tai to namo net ir sienų nebuvo, pamatai tik unsure.gif Ilgai dar jam reiks iš Nikolės gyventi biggrin.gif

Matyt, sena filmavima matet mirksiukas.gif As jau maciau visa nama su stogu bei sienosm,tik neirengta, rode, kur stoves lovele vaiko, kuris kambarys ir panasiai.

Del to turto-advokate Foigt teige, kad vedybu sutartyje buvo DU BUTAI, vienas Ingos, kitas Miko. Tai klausimas, kodel niekas nesako, kur dingo tas Miko butas? Tai gal ji pardave ir idejo i namo statyba? Uz tai reikalavo tokio analogisko veiksmo is Ingos puses? g.gif Pagal Inga, jie jau gyveno nuomojame bute, vadinasi, butas turejo buti parduotas ir pinigai kazkur ideti...gal. g.gif
Atsakyti