Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos paaugliams

Manau, kad kartais yra gerai dovanoti pinigų, bet per metus būna ne viena proga (gimtadienis, kalėdos, kartais norisi apdovanoti ir už kokį puikų pasiekimą...) ir kiekvieną kartą dovanoti po "vokelį" man nesinori, nes kai įpras, nuolat to vokelio tik ir lauks. Tuo labiau, kad būna situacijų, kai įdėti gali tik tarkim 30 litų, bet nepatogu tiek dovanoti, o 50 negali sau leisti, tada ieškai, kas tą paauglį galėtų maloniai pradžiuginti ir už tokią nedidelę sumą...

Kažkada radom tokį sprendimą - dovanojoms porą kvietimų į kiną ir pridėjom vokelį su šiek tiek pinigų, kad galėtų nusipirkti spragintų kukurūzų ir gaivaus gėrimo (aišku galėjo nusipirkti ir ką kitą), bet dovanos gavėja tikrai įvertino ją teigiamai ir šiltai smile.gif
Atsakyti
Mes ir jau keleri metai dukrai dovanojom pinigus , bet siemet noriu nupirkti mp3, nes savaji ji pamete , jai praves naujas ax.gif
Atsakyti
Skaičiau jūsų diskusiją ir noriu pasisakyti ir aš blush2.gif Aš, visų pirma, pagalvojau apie save, ko pati norėdavau tokio amžiaus. Tai man asmeniškai, pinigai labai nepatikdavo, norėdavau dovanos, nes tie pinigai, tai tarsi laiko neturėjo, ką nupirkt ar paieškot. Aišku, kad sunku išrinkti dovaną, reikia pažinoti vaiką, bet kažką sumąstyti tikrai galima smile.gif aš tai tokio amžiaus labiausiai norėdavau gauti kokios vaikiškos kosmetikos, oi kaip patikdavo, visos draugės pavydėjo, kai vienais metais po eglute radau didžiulį rinkinį vaikiškos kosmetikos biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi vis suku galvą, ką padovanoti paaugliui. Be visa ko dovaną reikia siųsti į užsienį, tai netinka nei pinigai, nei brangūs ar dūžtantys daiktai. Be to, ir svoris neturi būti labai didelis.

Kadangi žaidžia futbolą, tai dažnai užsuku į sporto prekių parduotuvę. Padovanoju ką nors į tą temą, diržą, firminę (Nike ar pan.) piniginę, marškinėlius, diržą, batų raištelius (buvo vardiniai tokie po 15 Lt)... Pirkom ir sportinę kuprinę, bet tada nereikėjo siųsti... smile.gif

Taip pat labai patinka kompiuteriniai žaidimai, tačiau jie kainuoja brangiai, ypatingoms progoms padovanojam. smile.gif

Galvoju padovanočiau gal kokią vyrišką apyrankę ar kaklo pauošalą, būna tokių iš serijos veriamų Trollbeads ar My Secret. Jie tinka ir vaikinams, tik reikia išrinkti virvelę odinę ir karoliuką sidabro (kuklų)...

http://www.trollbead...arge/thoras.jpg

Ką manot? smile.gif

Atsakyti
Sutinku su nuomone, kad paugliams šiais laikais viena geresnių dovanų yra pinigai. Dažniausiai jie visi turi sumastę ko norėtų, ir labai dažnai tai tėvų tėvų ar giminių galimybes. Vietoj to, kad visi dovanotų įvairias smulkmenas, nebūtinus daiktus, suvenyrus, žaidimukus ir visus kitus dalykus, geriau po tuos 20-50 ar 100 litų padovanotų pinigais, o susidarius nemenkai sumelei, pauglys pats apsisprestų, nori kompiuterio, mp3, kosmetikos rinkinio ar dar kokio rimtesnio pirkinio. Visgi norintiems konkrečios dovanos vietoj pinigų, sutinku su karoliukų idėja, arba toks laikrodukas, kurio viršutinę dalį galima paprastai keisti smile.gif
http://www.emarkt.lt...laikrodziai.htm
Atsakyti
Vaikinui papuosalo dovanoti nerizikuociau smile.gif gal geriau tada koki filma ar knyga apie futbola, kaip jau kazkas minejo, gera dovana ir pvz futbolo marskineliai su jo vardu smile.gif
Atsakyti
Man tokios apyrankės labai gražios, tai jei tinka prie stiliaus vaikinuko, butinai pirkčiau tokią blush2.gif biggrin.gif O šiaip pritariu Wunderbar, tokie marškinėliai būtų nereali dovana thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurinija: 06 gruodžio 2010 - 18:21
gal žinote, kokios muzikos klauso antrokai-trečiokai? Vyras krikštasūniui nupirko MP3, tai dabar reikia dar ką nors ir įrašyti į jį... g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 12 06, 11:54)

Galvoju padovanočiau gal kokią vyrišką apyrankę ar kaklo pauošalą, būna tokių iš serijos veriamų Trollbeads ar My Secret. Jie tinka ir vaikinams, tik reikia išrinkti virvelę odinę ir karoliuką sidabro (kuklų)...

Ar esat maciusi ta vaikinuka su apyranke/kaklo papuosalu? Jei ne, kaip manote, kodel? Atsakymas aiskus-nemegsta. 4u.gif
QUOTE(Aurinija @ 2010 12 06, 19:20)
Man tokios apyrankės labai gražios, tai jei tinka prie stiliaus vaikinuko, butinai pirkčiau tokią blush2.gif biggrin.gif O šiaip pritariu Wunderbar, tokie marškinėliai būtų nereali dovana  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Va jums apyrankes labai grazios, nes esat moteris 4u.gif O as turiu paaugli sunu ir zinau, kad mane nusautu, jei padovanociau papuosala biggrin.gif Ir is rubu jam niekas netinka, renkasi pats.
Paprastai Kaledoms dovanodavau jam nuotykines knygas(labai megsta), loginius zaidimus. Simet jau pirkau Sarmos ceki, lai issirenka pats, ko geidzia drinks_cheers.gif

QUOTE(jurtre @ 2010 12 21, 13:25)
gal žinote, kokios muzikos klauso antrokai-trečiokai? Vyras krikštasūniui nupirko MP3, tai dabar reikia dar ką nors ir įrašyti į jį... g.gif

Klauso tas pacias, kurios eina per radijo stotis, t.y. visas siuolaikines. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2010 12 06, 14:42)
Vaikinui papuosalo dovanoti nerizikuociau smile.gif gal geriau tada koki filma ar knyga apie futbola, kaip jau kazkas minejo, gera dovana ir pvz futbolo marskineliai su jo vardu smile.gif

Aš žinau, kad mėgsta papuošalus, tai pakabuką ar auskarą ausy turi, na, gal žiedo ir nesimautų, bet odinę stilingą apyrankę, tai, manau, tikrai. Bet čia teisingas pastebėjimas, dovanoti tik jei patinka, nes vaikinai retokai puošiasi laikrodžiais, pakabukais ir apyrankėm, turi turėti atitinkamą stilių. Užsienyje yra populiaru jaunimo tarpe, pas mus nelabai.
O dėl užrašo ant marškinėlių thumbup.gif Bet knyga/filmas nelabai tinka, nes užsieny pilna visko, lietuviškai net neskaito ir nežiūri (mokosi tos šalies valstybinėje mokykloje). Ieškoti užsienio kalba kokybiško ir gero daikto sunku, pas mus siaura pasiūla...

QUOTE(jurtre @ 2010 12 21, 12:25)

Taigi pats įsirašys ką mėgsta, čia visa esmė - daiktas turi būti naudojamas pagal paskirtį - įsirašinėti ir klausytis mėgstamos muzikos. smile.gif Niekas kitas nežino, kokia gali būti mėgstama muzika, per daug individualu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 12 21, 12:43)
Va jums apyrankes labai grazios, nes esat moteris 4u.gif O as turiu paaugli sunu ir zinau, kad mane nusautu, jei padovanociau papuosala biggrin.gif Ir is rubu jam niekas netinka, renkasi pats.
Paprastai Kaledoms dovanodavau jam nuotykines knygas(labai megsta), loginius zaidimus. Simet jau pirkau Sarmos ceki, lai issirenka pats, ko geidzia drinks_cheers.gif
Klauso tas pacias, kurios eina per radijo stotis, t.y. visas siuolaikines. 4u.gif

Na, mano pora draugų tikrai nudžiugtų tokią gavę, jie puošeivos ir tai jų stiliaus dalis. Tarkim vieno draugo išvis nesu mačius be auskaro ir bent vienos apyrankės biggrin.gif tiesiog reikia žinoti, ar nešipa ir ar patinka. Visi juk skirtingi smile.gif
Atsakyti
Klausiau saviškio ką mano apie papuošalus. ATsakymas - ne! Ne! ir dar kartą ne! negi esiu kaip koks gaidys????
Tagi... smile.gif Kas tiks vienam, tikrai netiks kitam, ypač jei sportuoja ar domisi menu. Tada jau visa apranga tampa gan specifiška.

Maniškis šiemet užsimanė laikrodžio ir "kažko pasipurkšt" biggrin.gif Praeitais metais labai džiaugėsi kepure ir pirštinėm. Tik jos buvo nike. Jis sportuoja, tai šita firma labai mylima, o ir man lengviau kažką sugalvot biggrin.gif
Atsakyti