Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Klaipėdoje ir aplink

QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 09 30, 12:06)
Skambinau į kuršių kaimą, tai nieko telefonu konkretaus negalėjo pasakyt. Galima jiems emailą parašyt konkrečiai su pageidavimais...

As turiu emaila is ju,tai rugsejo menesiui iseina apie 200 uz zmogu,vasaros sezonui dar brangiau.Bet as manau nerizikuosiu,be atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(Pretoria @ 2009 09 30, 20:17)
As turiu emaila is ju,tai rugsejo menesiui iseina apie 200 uz zmogu,vasaros sezonui dar brangiau.Bet as manau nerizikuosiu,be atsiliepimu.

Čia su nakvyne tikiuos bent jau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 09 30, 19:41)
Čia su nakvyne tikiuos bent jau?  g.gif

Taip su nakvyne.vasaros metu nakvyne kainuoja dvigubai daugiau.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Mes vasara liepos menesi planuojam vestuves ir db ieskom kokios sodybos,bet va patys esame Norvegijoj tai galim ieskotis tik internetu doh.gif gal kas turit kokiu pasiulymu ar atsiliepimu apie sodybas klaipedos ar kretingos raj? g.gif
Atsakyti
smile.gif labuka visom!turiu nemazai sodybu kurias radau ieskodama:)as nzn kodel jis toks nepopuliarus bet man patinka www.radailiudvaras.lt ,ten kainos nesikandzioja,galima sujungti dvi pirteles jei zmoniu maziau,)minges kaimas,kursiu kaimas ten kainos kandziojasi ir vestuvem svesti nelabai tinka gal ,labiau gimtadieniui:)pazystami ten mano brangoka tenais bet kaip kam....2)zalioji sodyba.lt,3)rackausku sodyba aglnuonenai 4)kas gali sau leisti yra azpurvyne.lt ten labai grazu ir brangu ...:)is tokiu cia nezinomesniu gal ....daug ir mes vaziavom foto atrodo vienaip o kai atvaziuoji visai kitaip...mes manom radailiu dvare apsistosim.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_roze @ 2009 10 11, 12:43)
smile.gif labuka visom!turiu nemazai sodybu kurias radau ieskodama:)as nzn kodel jis toks nepopuliarus bet man patinka www.radailiudvaras.lt ,ten kainos nesikandzioja,galima sujungti dvi pirteles jei zmoniu maziau,)minges kaimas,kursiu kaimas ten kainos kandziojasi ir vestuvem svesti nelabai tinka gal ,labiau gimtadieniui:)pazystami ten mano brangoka tenais bet kaip kam....2)zalioji sodyba.lt,3)rackausku sodyba aglnuonenai 4)kas gali sau leisti yra azpurvyne.lt ten labai grazu ir brangu ...:)is tokiu cia nezinomesniu gal ....daug ir mes vaziavom foto atrodo vienaip o kai atvaziuoji visai kitaip...mes manom radailiu dvare apsistosim.... smile.gif

Buvom Klaipėdpj ir į Radailių dvarą kažkaip nebeužsukom verysad.gif Šiaip graži aplinka labai atrodo. Tie ilgi stalai man ne prie širdies, bet turbūt galima ir kitaip susitart. Kaip ten maisto kainos žmogui?

Morenoj man labai patiko - viskas gražu kaip nuotraukose (išskyrus MB sukritikuotus tarybinius kilimus koridoriuose biggrin.gif). Tiesa, maistas iš tikrųjų skaniai labai neskamba. Visokios silkutės su svogūnais hihihi.gif Pusryčiams išvis raugintų kopūstų sriuba doh.gif Nu toks lietuviškas meniu, ko aš nelabai mėgstu.

Paskui sugalvojom užsukt į neseniai perkėloj pasatytą Old Mill viešbutį. Na, ten jau viskas šiuolaikiška ir nepriekaištinga, bet, savaime suprantama, ir kainos didesnės.
Atsakyti
o gal kas galetu suteikti issamesnes informacijos apie radailiu sodyba? rolleyes.gif kiek ten pobuviu sale talpina zmoniu?kokia mazdaug kaina? g.gif
Papildyta:
turejau omeny Rackausku sodyba blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 10 11, 17:08)
Paskui sugalvojom užsukt į neseniai perkėloj pasatytą Old Mill viešbutį. Na, ten jau viskas šiuolaikiška ir nepriekaištinga, bet, savaime suprantama, ir kainos didesnės.

Ne "Old Mill", o "Old port holet"! 4u.gif
Ten tikrai grazu, o ir kainos nesikandzioja, nes priklauso nuo issirinkto meniu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 10 12, 16:26)
Ne "Old Mill", o "Old port holet"! 4u.gif
Ten tikrai grazu, o ir kainos nesikandzioja, nes priklauso nuo issirinkto meniu! mirksiukas.gif

Old Mill Hotel liepos mėnesį atsiskyrė nuo Old Porto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimonda. @ 2009 10 14, 14:15)
kazkaip cia jau labai tylu  unsure.gif  nejau niekas neturit pasiulymu? g.gif

cia daznokai taip tylu smile.gif 4u.gif
as Rackausku sodybos kainu nezinau... pabandyk jiems uzklausima nusiusti ir pasiklausti kiek jie ima uz zmogu 4u.gif
Atsakyti
Jau rasiau jiems,tai kaina zmogui 220lt blush2.gif dar laiko yra tai bandysim ieskoti kazkokios sodybos g.gif o cia patarimu mazoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimonda. @ 2009 10 14, 15:32)
Jau rasiau jiems,tai kaina zmogui 220lt  blush2.gif  dar laiko yra tai bandysim ieskoti kazkokios sodybos  g.gif  o cia patarimu mazoka  ax.gif

o kokio tipo mazdaug sodybos ieskot? kaimiskos ar nelabai? ar nesvarbu? arciau klaipedos ar ir toliau gali buti? ar ziurejot www.countryside.lt ?
pvz daug geru atsiliepimu girdejau apie www.ablinga.lt ten susideliojus patiekalus galima nuo 130 lt dviem dienom, o pvz jurvinge.lt kiek girdejau apie 180 lt dviem dienom. na ivariu yra kainu...tik reikia ieskoti ieskoti ieskoti 4u.gif
Atsakyti