QUOTE(panele_roze @ 2009 10 11, 12:43)

labuka visom!turiu nemazai sodybu kurias radau ieskodama:)as nzn kodel jis toks nepopuliarus bet man patinka www.radailiudvaras.lt ,ten kainos nesikandzioja,galima sujungti dvi pirteles jei zmoniu maziau,)minges kaimas,kursiu kaimas ten kainos kandziojasi ir vestuvem svesti nelabai tinka gal ,labiau gimtadieniui:)pazystami ten mano brangoka tenais bet kaip kam....2)zalioji sodyba.lt,3)rackausku sodyba aglnuonenai 4)kas gali sau leisti yra azpurvyne.lt ten labai grazu ir brangu ...:)is tokiu cia nezinomesniu gal ....daug ir mes vaziavom foto atrodo vienaip o kai atvaziuoji visai kitaip...mes manom radailiu dvare apsistosim....
Buvom Klaipėdpj ir į Radailių dvarą kažkaip nebeužsukom

Šiaip graži aplinka labai atrodo. Tie ilgi stalai man ne prie širdies, bet turbūt galima ir kitaip susitart. Kaip ten maisto kainos žmogui?
Morenoj man labai patiko - viskas gražu kaip nuotraukose (išskyrus MB sukritikuotus tarybinius kilimus koridoriuose

). Tiesa, maistas iš tikrųjų skaniai labai neskamba. Visokios silkutės su svogūnais

Pusryčiams išvis raugintų kopūstų sriuba

Nu toks lietuviškas meniu, ko aš nelabai mėgstu.
Paskui sugalvojom užsukt į neseniai perkėloj pasatytą Old Mill viešbutį. Na, ten jau viskas šiuolaikiška ir nepriekaištinga, bet, savaime suprantama, ir kainos didesnės.