Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Klaipėdoje ir aplink

QUOTE(nila1986 @ 2010 03 20, 11:48)
Sveikutės,  smile.gif

Gal kas nors šventėte Juodupėnų "Žaliojoje Sodyboje"? Čia netoli Salantų miestelio.

Įdomu, kokios ten kainos ir aptarnavimas. Gal kam teko susidurti?

Ačiū  smile.gif

Kaina ten nedidele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2010 03 22, 16:40)
Kaina ten nedidele  mirksiukas.gif

Labai Aciu visoms uz atsakymus. Reiks labiau pasidometi, nes man ten patogiausia svesti smile.gif Baznycia salia, sveciam irgi patogu. Girdejau, kad ten jaunimas megsta svesti, tikiuosi, labai patalpu nenusiaube doh.gif
4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas girdejot kokiu atsiliepimu apie Ablingos ir Račkauskų sodybas? mes planuojam vestuves kelt kita vasara liepos men tai jau žiūrinėjam viečiukę planuojam iki 40 žmogeliukų biggrin.gif siaip is nuotrauku neblogai atrodo.. kazi kaip kainos, maistas?
o siaip rekomenduociau gaspados sodyba esu sventusi ten seses vestuves tai ziauriai patiko, tik tiek kad ten db kainos aukstokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondine87 @ 2010 03 28, 18:05)
Sveikutes, gal kas girdejot kokiu atsiliepimu apie Ablingos ir Račkauskų sodybas? mes planuojam vestuves kelt kita vasara liepos men tai jau žiūrinėjam viečiukę planuojam iki 40 žmogeliukų biggrin.gif siaip is nuotrauku neblogai atrodo.. kazi kaip kainos, maistas?
o siaip rekomenduociau gaspados sodyba esu sventusi ten seses vestuves tai ziauriai patiko, tik tiek kad ten db kainos aukstokos  g.gif

Rackausku sodyboj kiek pamenu prase 200 litu zmogui(vakariene, nakvyne, pusryciai, pirtis)
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 03 28, 21:16)
Rackausku sodyboj kiek pamenu prase 200 litu zmogui(vakariene, nakvyne, pusryciai, pirtis)

Račkauskai visai jau iš... doh.gif žmogui nori 250 litų doh.gif man nesuvokiamos sveiku protu tokios kainos blink.gif ir ne mažiau kaip 40 žmonių nori doh.gif tai už sodybą paklosi 10 000 litų doh.gif siaubas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 03 29, 09:56)
Račkauskai visai jau iš...  doh.gif  žmogui nori 250 litų  doh.gif  man nesuvokiamos sveiku protu tokios kainos  blink.gif  ir ne mažiau kaip 40 žmonių nori  doh.gif  tai už sodybą paklosi 10 000 litų  doh.gif  siaubas  unsure.gif

ooo, mano vestuves birzeli penktadieni, tai matyt del to pigiau buvo biggrin.gif bet uz 250 zmogui tai as tikeciaus ne pirciu komplekso o dvarelio bent biggrin.gif kazi ar daug turi klientu su tokiom kainom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 03 29, 18:02)
ooo, mano vestuves birzeli penktadieni, tai matyt del to pigiau buvo biggrin.gif bet uz 250 zmogui tai as tikeciaus ne pirciu komplekso o dvarelio bent biggrin.gif kazi ar daug turi klientu su tokiom kainom doh.gif

vargiai doh.gif

Už tą kainą duoda didesniąją pirtelę, ten kur yra baseinas ir dvi pirtys (rusiška ir turkiška), bet iki 15 h jau turi išsikrapštyti lauk iš ten
Atsakyti
QUOTE(Blondine87 @ 2010 03 28, 19:05)
o siaip rekomenduociau gaspados sodyba esu sventusi ten seses vestuves tai ziauriai patiko, tik tiek kad ten db kainos aukstokos  g.gif

Ablingoj labai grazi sale ir maistas girdejau kad skanus ax.gif o ir papuosimai ten buna nerealus... turiu omeny maisto pateikima 4u.gif o kainos ten jei gerai pamenu nuo 140 iki 200 lt dviem dienom- cia priklauso nuo pasirenkamo meniu ax.gif

QUOTE(rom@ntika @ 2010 03 28, 21:53)
lotuliukas.gif  neblogai jus cia save reklamuojat  blink.gif  Ne pirmas kartas jau matau  doh.gif

man irgi tai uzkliuvo ax.gif 4u.gif aisku cia nieko tokio, bet reklamuotis geriau manau butu tam skirtuose puslapiuose ax.gif
Atsakyti
[quote=Ruta7777,2010 03 30, 16:33]
Ablingoj labai grazi sale ir maistas girdejau kad skanus ax.gif o ir papuosimai ten buna nerealus... turiu omeny maisto pateikima 4u.gif o kainos ten jei gerai pamenu nuo 140 iki 200 lt dviem dienom- cia priklauso nuo pasirenkamo meniu ax.gif

pritariu 100 procentu. Teko buti Gaspadoj, Ablingoj ir Rugpieniu kaime. Tiesa ne siais metais smile.gif Bet jei reiketu rinktis is situ triju ax.gif imciau Ablinga thumbup.gif nerealus maistas ir tvarka 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 03 29, 11:56)
Račkauskai visai jau iš...  doh.gif  žmogui nori 250 litų  doh.gif  man nesuvokiamos sveiku protu tokios kainos  blink.gif  ir ne mažiau kaip 40 žmonių nori  doh.gif  tai už sodybą paklosi 10 000 litų  doh.gif  siaubas  unsure.gif

nu va, tai ir nekas, blem nera normaliu sodybu klaipedos apskrity, taip patiko is fotkiu bet tokius pinigus moket nzn g.gif
Atsakyti
galvoju gal kas zinote kaip su Radailiu dvaru reikaliukai vestuvems, mes kaip ir nusitaike ten esam, bet butu labai saunu isgirsti kokia viena kita nuomone blush2.gif
aciukas
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2010 03 31, 02:43)
galvoju gal kas zinote kaip su Radailiu dvaru reikaliukai vestuvems, mes kaip ir nusitaike ten esam, bet butu labai saunu isgirsti kokia viena kita nuomone blush2.gif
aciukas

Mes, kai rinkomės vietą, buvom nuvažiavę apžiūrėt, tai labiausiai nepatiko tai, kad nėra jokio privatumo - daug salių, daug vestuvių ir kitų švenčių, dar plius šiaip priklydėliai smile.gif. Jeigu jūsų tas neerzins - puiku, nes kaina tikrai nebloga thumbup.gif
Atsakyti