Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Klaipėdoje ir aplink

QUOTE(orintano @ 2014 11 18, 22:10)
Sveiki,

Nu kaina nemaza. O sakykit kas i ja ieina? tik tusti stalai ir nakvyne? O kaip indai, serviravimo kazkokie indai, personalas?

Sveika smile.gif
mes irgi domėjomės šia sodyba, tai salės nuoma 175lt plius 150lt už maistą, jie pasirašę sutartį su "Biskvitu" ir kaip pats savininkas ponas A. pasakė, tos kainos kitiems metams dar gali kilti doh.gif teko ten švęsti kitų žmonių vestuves, na, viskas gerai, bet nėra kažko tokio, kad tokią sumą reiktų pakloti, ir dar.. pirtis atskirai 1500lt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes kai ieškojome sodybos, tai paskambinus biskvitui, mum sake, kad maistas 120lt žmogui. Bet kiek esu ragavusi ir kiek girdėjau nuomonių, tai biskvitas daro tikrai labia skanų maistą. na, bet jo mum nebeprireiks. Pakeitėm vestuvių formatą, bus tik artimieji ir liudininkai wink.gif tai dabar ieškosim kur staliuką rezervuot 15 žmonių ir viskas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inguuutee: 20 lapkričio 2014 - 09:58
Sveikos merginos, besiruosiancios svesti savo graziaja svente. sakykit, o gal zinot kuri, kas isvezioja maista, na, sakykim uzsisakius kokia sodyba ir kad ten kas atvestu maista ir paruostu stala. aisku, nelisciant Biskvito. gal dar kas yra is tokiu vezanciu?
Papildyta:
QUOTE(Inguuutee @ 2014 11 20, 09:57)
Mes kai ieškojome sodybos, tai paskambinus biskvitui, mum sake, kad maistas 120lt žmogui. Bet kiek esu ragavusi ir kiek girdėjau nuomonių, tai biskvitas daro tikrai labia skanų maistą. na, bet jo mum nebeprireiks. Pakeitėm vestuvių formatą, bus tik artimieji ir liudininkai wink.gif tai dabar ieškosim kur staliuką rezervuot 15 žmonių ir viskas wink.gif

norejau pasidometi, kokia sodyba uzsisaket ar ziurejot, nes musu vestuviu data turetu buti panasiai kaip ir jusu blush2.gif
Atsakyti
Mes žiūrėjome sodybą Pozingės pegasas wink.gif tikrai labia patiko vieta. bet neužsisakėme jos. Vis gi darysime kuklias vestuves, o po jų į kelionę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2014 11 20, 10:00)
Sveikos merginos, besiruosiancios svesti savo graziaja svente. sakykit, o gal zinot kuri, kas isvezioja maista, na, sakykim uzsisakius kokia sodyba ir kad ten kas atvestu maista ir paruostu stala. aisku, nelisciant Biskvito. gal dar kas yra is tokiu vezanciu?

ugnija.lt
Neišsigąskit, kad iš Šilutės, su atvežimu dar pigiau gaunasi nei Klaipėdoj užsisakyt wink.gif ir indus duoda, kitą dieną atvažiuoja susirinkt.
Atsakyti
sveikos planuotojos biggrin.gif

QUOTE(Inguuutee @ 2014 11 20, 11:52)
Mes žiūrėjome sodybą Pozingės pegasas wink.gif tikrai labia patiko vieta. bet neužsisakėme jos. Vis gi darysime kuklias vestuves,  o po jų į kelionę wink.gif

mes taip pat darysim kuklias, net ne vestuves, o tik vakariene su paciais artimiausiais, ir poto i kelione iskart vaziuosim biggrin.gif tik dar kelione renkames, nes ten taip pat sudetinga kaip ir vieta rasti kur pavakarieniauti doh.gif

QUOTE(Vitulka @ 2014 11 20, 14:31)
ugnija.lt
Neišsigąskit, kad iš Šilutės, su atvežimu dar pigiau gaunasi nei Klaipėdoj užsisakyt wink.gif ir indus duoda, kitą dieną atvažiuoja susirinkt.

aciu labai, apie juos girdejau tik nezinojau kur kreiptis. tik jie is Silales 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 11 19, 16:41)
Sveika smile.gif
mes irgi domėjomės šia sodyba, tai salės nuoma 175lt plius 150lt už maistą, jie pasirašę sutartį su "Biskvitu" ir kaip pats savininkas ponas A. pasakė, tos kainos kitiems metams dar gali kilti doh.gif  teko ten švęsti kitų žmonių vestuves, na, viskas gerai, bet nėra kažko tokio, kad tokią sumą reiktų pakloti, ir dar.. pirtis atskirai 1500lt  doh.gif  biggrin.gif

Oho, kokia kaina nemaza gaunasi. Na sodyba tai simpatiska, bet su maistu kaina jau nemaza. O dar ir pirteles kaina kosmine. As maniau, kad tas 175 lt/žm. bus su viskuom isskyrus maista. O kaip dėl personalo? Is kur padavejai? Jiems atskirai nereikės mokėti?
Atsakyti
Sveikos merginos,

Labai reikia Jusu patarimu =) planuoju vestuves vasara, ir ieskau gero restorano arba sales Klaipedos mieste. Jau buvau Danguje (reikalinga diena didzioji sale uzimta, o maziuoji kazkaip nelabai patiko), Biskvitas (maza sale ir kaina iseina gan didele), Viva La Vita nieko konkretaus nepasake, nes direktores nebuvo.
Gal Jus zinote kokiu dar geru vieteliu vestuvems uz prieinama kaina (be nakvines).
Pati esu UK ir apziureti asmenishkai negaliu, tai Jusu atsiliepimai man bus labai vertingi.

Aciu labai.

P.S.: Girdejau dar yra Ferdinandas, gal kas ka girdejo ar svente ten vestuves? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti

Vanilinis dangus, Morena, Aismarės, Euterpė, XIX amžius, Old Port hotel, Radailiai, Biskvitas turi dar restoraną Priestočio gatvėj, Promenada, Klevo lapas, viešbutis Vėtra
Atsakyti
Sveikos,

Esu naujokė šiame forume, todėl soriukas, jei kažką netaip įkėliau, nes nelabai dar gerai čia gaudausi blush2.gif .
Norėčiau paprašyti patarimo, kur būtų galima Klaipėdoje ar netoli jos švęsti kuklią vestuvinę vakarienę (be jokių tradicijų ir t.t.) tik su artimiausiais žmonėmis (apie 12 žmonių su jaunaisiais). Vestuvės numatomos šių metų rugpjūčio mėn.
Gal kur nors vyksta muzikiniai vakarai šeštadieniais ir tuo pačiu ta vakarienė linksmesnė būtų smile.gif ? Gal galite ką nors patarti ?
Atsakyti
gal pradžiai temą paskaityt vertėtų? virš jūsų posto surašiau vietas, tik dar pridėčiau Fridricho pasažą
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 02 13, 16:57)
gal pradžiai temą paskaityt vertėtų? virš jūsų posto surašiau vietas, tik dar pridėčiau Fridricho pasažą

Dėl temos, aš tik sukonkretint klausimą norėjau unsure.gif
Labai ačiū už patarimus smile.gif
Atsakyti