Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Klaipėdoje ir aplink

QUOTE(panele_roze @ 2009 04 10, 19:57)
rugpieniu kaimas gal visai nieko net nezinau......

Gimtadieni svesti ten faina thumbup.gif , bet ne vestuves... ax.gif
Atsakyti
smile.gif mhm matai kaip na dekui as irgi taip pagalvojau kad vietos mazoka pasirode man.ieskosim kitur
Atsakyti
Laba diena,

Mes irgi darysim mazutes vestuves palangoj ir taip pat intensyviai ieskom vietos sventimui.
Deja, Gabija musu dienai jau senokai buvo uzsakyta.
Gal yra kokiu atsiliepimu apie Smelio Taka Naglio alejoj?
Atsakyti
QUOTE(rasiuka @ 2009 04 26, 13:05)
Laba diena,

Mes irgi darysim mazutes vestuves palangoj ir taip pat intensyviai ieskom vietos sventimui.
Deja, Gabija musu dienai jau senokai buvo uzsakyta.
Gal yra kokiu atsiliepimu apie Smelio Taka Naglio alejoj?

tai buvo mano svajoniu vieta vestuvems.. deja, svesiu kitur. bet siaip tai ir kaina normali, zmogui 120-150 + alkoholi perki ju atskirai(tai gal brangoka kiek) bet nereikia atskirai moketi uz sales/restorano nuoma. aplinka superine, personalas liux, na bent kiek teko bendrauti. gaila kad neiseis ten svesti..
Atsakyti
sveikos, restoranas ''Inkaras'' klaipedoje noreciau paklausti kokie atsiliepimai apie si restorana?gal kas esate ten svente?
Atsakyti
QUOTE(Pyp69 @ 2009 05 03, 10:07)
sveikos, restoranas ''Inkaras'' klaipedoje noreciau paklausti kokie atsiliepimai apie si restorana?gal kas esate ten svente?

man visai patinka resotarano inkaras meniu.Skanus maistas tikrai... daugiau kaip ir neturiu ka apie ji pasakyt... gal aplinka nelabai vestuvems,vietos mazoka,salia isejus i lauka autobusu stotele... kazkaip man atrodo galima ka sauniau rasti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Ka galetumet pasakyti apie Karkles sodyba (http://www.karklessodyba.lt/)? ax.gif
Gal kas zinote kokios ten mazdaug kainos? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal galetumete kuri parasyti vilos Genovaite kontaktus? blush2.gif
Atsakyti
kaip cia tylu ramu jau kuri laika... ax.gif
Gal yra mergaiciu kurios pasiruosimo ikarstyje ar nesenai atsokusios vestuves ir galetu informuoti kiek mazdaug siais laikais kainuoja sodybos nuomos kaina + maistas vienam zmogui ? smile.gif na vistiek esate turbut pasiskaiciavusios...?
Atsakyti
na turbut keista klausima uzdaviau? smile.gif
Na o gal kas apie sodybos "Gaspada" kainas papasakos? rolleyes.gif
Atsakyti
Šventeme vestuves prie platelių ežero viešbutyje "Linelis", likau sužavėta viskuo..aptarnavimu, kultūra, mokėjau didelius pinigus, bet tikrai žinau už ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2009 07 08, 13:53)
na turbut keista klausima uzdaviau? smile.gif
Na o gal kas apie sodybos "Gaspada" kainas papasakos?  rolleyes.gif

Zinau, kad gaspadoje sandoris turi buti ne mazesnis nei 6000 lt. Kaina berods buvo 200 ar 250 lt. zmogui smile.gif
Atsakyti