Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(IceTea @ 2009 02 04, 22:27)
Super!!!
Papildyta:
Aš tik ne per seniausiai įstojau į mezgėjų klubą, tad tik pradedančioji .. ir pradėti norėč nuo pradžių - pasidalinkit, mergaitės, kur jūs perkate mezgimo siūlus?..
Lanoj, J. Basanavičiaus g. (Vln) mačiau nerealiai gražų šalikiuką - principas toks: numezgama juostikė (tik vat nežinau, kokiu raštu ...), ta juostikė truputį suraukiama ir taip siusiuvama. Rezultate gaunasi toks parauktas šalikėlis, kaip bangelėm .. Man labai patiko, labai norėčiau nusimegzti, tik vat nežinau, kaip tokį nusimegzti, tuo labiau - susisiūti smile.gif) Gal kuri nors matėt kažką panašaus arba bent jau nutuokiat, apie ką kalbu ir galit pakonsultuot?.

Būčiau be kraįto dėkinga smile.gif wub.gif  ax.gif

as ta programele turiu, tiesiog ji man nelabai patinka, kvailas valdymas, bet kazkur skaiciau kad galima is djvu padaryti kitoki paveiksliuku faila g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, noriu megzti megztuką siuo user posted image kvadratėlių raštu. Gal galit paaiškinti kaip megzti pirmąjį antros eilės kvadratuką? Man neaiškią vietą apibrėžiau.
Atsakyti
Norėčiau paklausti, gal kas turit iškarpą, kaip megzti plačias rankoves. Ne kimono, o kai beveik nuo megztinio apačios išplatėja. Ar visą megztuko schemą. be iškarpos mezgiau, tai nieko nesigavo, teks išardyti.
Nemoku įkelti nuotraukos, negaliu parodyti. verysad.gif
Atsakyti
Labai norėčiau tokio:

user posted image

bet nusprendžiau, kad dar labiau noriu tokio:

user posted image

labai kviečiu prisijungti prie manęs, nes viena nežinau ar įveiksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Doveete @ 2009 02 05, 10:55)
Sveikos mergaites, noriu megzti megztuką siuo user posted image kvadratėlių raštu. Gal galit paaiškinti kaip megzti pirmąjį antros eilės kvadratuką? Man neaiškią vietą apibrėžiau.

Cia puslapis osinkoj enterlak tema
http://www.club.osin...c-3046?&start=0
Atsakyti
Sveikutės, gal kas man, nesusipratėlei, paaiškintų kaip mezgasi užmetimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaaha @ 2009 02 05, 17:23)
Labai norėčiau tokio: 

user posted image

bet nusprendžiau, kad dar labiau noriu tokio:

user posted image

labai kviečiu prisijungti prie manęs, nes viena nežinau ar įveiksiu  ax.gif

abu tiesiog superiniai thumbup.gif ir išties nesudėtingi, dabar galvoju kurio aš labiau norėčiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguciuks @ 2009 02 05, 18:45)
Sveikutės, gal kas man, nesusipratėlei, paaiškintų kaip mezgasi užmetimas?  blush2.gif

laba, nevadink savęs taip mirksiukas.gif, o čia tamstai mirksiukas.gif http://www.youtube.c...h?v=vDOQ_cK8zRU
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 05, 19:49)

laba, nevadink savęs taip mirksiukas.gif, o čia tamstai  mirksiukas.gif http://www.youtube.c...h?v=vDOQ_cK8zRU

Labai ačiū, pasirodo taip paprasta, o ir pavaizduota kaip gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2009 02 05, 18:53)
Labai ačiū, pasirodo taip paprasta, o ir pavaizduota kaip gerai  thumbup.gif

sėkmės mezgant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2009 02 05, 19:36)
Cia puslapis osinkoj  enterlak tema
http://www.club.osin...c-3046?&start=0

As truputi susipykus su rusu kalba biggrin.gif Siaip as turiu Mezgimo enciklopedija ir joje pamaciau ta rasta, bet niekaip nesuprantu kaip pradet megzt antrosios kvadratu eiles pacia pradzia, na ta trikampeli.
Atsakyti
sveika 4u.gif

nežinau kokia tu turi enciklopedija, bet manoji rašo: "antroji juosta yra be kraštinio trikampėlio. 1-as kvadretėlis: 1 išv., surinkite ir išv. 11akių, apsukite, 12 ger., apsukite 11 išv., 2 sumegzt., apsukite, 11 ger. taip megzkite iki ankstesnio kvadratėlio viršaus, neapsukite. taip pat išmegzkite 2-ą ir 3ią kvadratėlius..."

prisipažįstu, kad pati nebandžiau, bet tikiuos padės ax.gif nes man tai irgi labai gražu taip megzta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2009 02 05, 22:28)
sveika 4u.gif

nežinau kokia tu turi enciklopedija, bet manoji rašo: "antroji juosta yra be kraštinio trikampėlio. 1-as kvadretėlis: 1 išv., surinkite ir išv. 11akių, apsukite, 12 ger., apsukite 11 išv., 2 sumegzt., apsukite, 11 ger. taip megzkite iki ankstesnio kvadratėlio viršaus, neapsukite. taip pat išmegzkite 2-ą ir 3ią kvadratėlius..."
prisipažįstu, kad pati nebandžiau, bet tikiuos padės ax.gif  nes man tai irgi labai gražu taip megzta  4u.gif

As turiu stai tokia enciklopedija. Joje raso, kad turi buti pradinis trikampelis, bet pabandysiu megzt be jo. Tikiuosi, kad viskas gausis gerai mirksiukas.gif
Atsakyti