QUOTE(DEIMUTE @ 2010 10 16, 02:28)
Kiek esu skraidžiusi ir aš,ir mano artimieji per Čikagos Ohare oro uosta,tai tikrai jokių patikrinimų laukiamojoje salėje nėra ir būti negali iš tikrųjų.Čia ne Arizona,kur priimtas įstatymas tikrinti kiekvieno žmogaus statusą,kur jis bebūtų.Tikrai negąsdinkite žmonių,Ilinojuje taip tikrai nėra.
Jau šį kartą kai grįžinėjau iš Lietuvos į JAV,tai ėjau kaip per sviestą,nei pasienietis,nei muitinė nesikabinėjo.Galėjau ,kaip sakau , lagaminą lašinių ir dešrų prisikrauti,niekas net nepažiūrėjo kaip praeinu. Bet su beviziais turbūt yra rimčiau.
Jau šį kartą kai grįžinėjau iš Lietuvos į JAV,tai ėjau kaip per sviestą,nei pasienietis,nei muitinė nesikabinėjo.Galėjau ,kaip sakau , lagaminą lašinių ir dešrų prisikrauti,niekas net nepažiūrėjo kaip praeinu. Bet su beviziais turbūt yra rimčiau.
na, as su zalia korta ir mano visa seima su zalia... nezinau ar gali buti tikrinimai ar ne, bet faktas, kad jie vyksta. jeigu skraidote i ohare oro uosta ir daznai lankotes cikagoje, tada turbut pazystate ir kuniga Jauniu, is Brighton Park baznycios. jis nesenai irgi buvo patikrintas ohare oro uoste (vaziavo pasitikti atvykstanciu draugu tevu)