Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 15, 16:45)
tongue.gif  o as va MB islydejau skypiu i darba, reikia toliau dovanele jam ruosti  ax.gif

jau pradėjai megzti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 15, 16:46)
jau pradėjai megzti? smile.gif

aha, vakar kelias val mezgiau... visai patinka man megzti ax.gif parodyciau, bet neturiu galimybiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 15, 17:02)
aha, vakar kelias val mezgiau... visai patinka man megzti  ax.gif  parodyciau, bet neturiu galimybiu  verysad.gif

gaila verysad.gif aš tai nebemoku, o ir tingiu blush2.gif
Atsakyti
merginos, the brand new me - asami 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asami: 15 lapkričio 2008 - 18:54
QUOTE(asami @ 2008 11 15, 18:53)
merginos, the brand new me - asami  4u.gif

paskeitei nik'ą? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2008 11 15, 18:53)
merginos, the brand new me - asami  4u.gif

ka reiskia asami? user posted image

Saridone, atnesiu auskariukus situos, galesi pasimatuoti ax.gif
Kirpykloje kirpaisi?

As tingiu mokytis......
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 15, 19:29)
paskeitei nik'ą? blink.gif

QUOTE(Eveline @ 2008 11 15, 19:41)

Saridone, atnesiu auskariukus situos, galesi pasimatuoti  ax.gif
Kirpykloje kirpaisi?

As tingiu mokytis......

pasikeiciau smile.gif

asami - morning beauty smile.gif

asami - japoniskas merginos vardas. man patinka japoniski vardai. siaip norejau pasikeist i akiko, bet sitas jau buvo uzimtas..
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 15, 19:41)

Saridone, atnesiu auskariukus situos, galesi pasimatuoti  ax.gif
Kirpykloje kirpaisi?

As tingiu mokytis......

oj, kaip faina wub.gif
Aha, kai tik galiu visada pas savo kirpėją kerpuosi. Šiandien ir Daina Bilevičiūtė čia gražinosi ax.gif Negaliu pakęsti kai plaukai atauga ir nebesusitvarkau doh.gif
Tu Baltupiuose? Ar pas draugą? Užjaučiu dėl mokslų.

Papildyta:
O kam keitei, Asami?
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 15, 19:53)
oj, kaip faina wub.gif
Aha, kai tik galiu visada pas savo kirpėją kerpuosi. Šiandien ir Daina Bilevičiūtė čia gražinosi ax.gif Negaliu pakęsti kai plaukai atauga ir nebesusitvarkau  doh.gif
Tu Baltupiuose? Ar pas draugą? Užjaučiu dėl mokslų.

Papildyta:
O kam keitei, Asami?

as pas tevus doh.gif kaip cia nuobodu doh.gif Viskas, reikia susiimti ir eiti mokytis> gero vakaro. tikiuosi busiu stipri ir nelisiu daugiau i SM.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 15, 19:57)
as pas tevus  doh.gif  kaip cia nuobodu  doh.gif Viskas, reikia susiimti ir eiti mokytis> gero vakaro. tikiuosi busiu stipri ir nelisiu daugiau i SM.

aš irgi nuobodžiauju, užkandžiauju ir SM sėdžiu. Gerai, mokykis, aš čia tupėsiu, stebėsiu ar susivaldysi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 15, 19:53)

O kam keitei, Asami?

anas man nelabai patiko, toks sunkus istart, tai nusprendziau, kad reik sugalvot nauja ax.gif
Atsakyti
Eeeee, kas cia per naujienos, kas yra asami? g.gif Prasau mane apsviesti bigsmile.gif

Mes jau grizom, nekepem saslyku, nes lijo verysad.gif Bet jaukiai ir silta pasedejom prie zidinio, skaniu pyragu privalgem thumbup.gif
Papildyta:
Ten dar buvo toks fainas suniukas, vokieciu aviganiukas dvieju menesiu, toks nerangus meskiukas, jezau, neatsitraukiau as nuo jo, matinau vynuogem ir mandarinais biggrin.gif Apgrauze jis man visa ranka tokiais mazais astriais dantukais, bet nepykstu, labai jau mielas wub.gif
Papildyta:

Va tooooooooks ten buvo, sakes kaip susileidau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti